Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bažant zadělávaný

Bažant zadělávaný
24. 12. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Bažant zadělávaný: Bažanta očistíme a vykucháme, vykostíme a nakrájíme na malé kostky. Maso dáme na rozpálený omastek, přidáme cibuli, krájený zázvor, zalijeme žlutým vínem a dobře zamícháme. Po chvilce zalijeme vývarem ... …více»

Maltský králík s fenyklem

Maltský králík s fenyklem
24. 12. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Maltský králík s fenyklem: Ve velkém kastrolu rozehřejeme 3 lžíce olivového oleje, přidáme fenykl a mrkev a opékáme je za občasného zamíchání 5 minut. Vmícháme česnek a semena fenyklu a opékáme je ještě 2 minuty. Fenykl a mrkev ... …více»

Koroptve se žampióny

Koroptve se žampióny
24. 12. 2008 Zvěřina +++++-____
Příprava receptu Koroptve se žampióny: Koroptve nasekáme na drobné kousky a několik minut je máčíme ve žlutém víně. Okapané maso potom prudce osmahneme, přidáme plátky žampiónů, bambusové výhonky, zalijeme zázvorovým vínem a promícháme. Př ... …více»

Kančí krkovice na citrusech

Kančí krkovice na citrusech
24. 12. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Kančí krkovice na citrusech: Nejprve si připravíme marinádu. Vymačkáme šťávu z pomerančů a citronů a kůru si necháme stranou. Cibuli oloupeme a nadrobno nakrájíme, stejně tak mrkev a řapík celeru. Ve větší míse smícháme šťávu z c ... …více»

Srnčí maso se sladkou omáčkou

Srnčí maso se sladkou omáčkou
20. 12. 2008 Zvěřina ++++++++-_
Příprava receptu Srnčí maso se sladkou omáčkou: Maso pečlivě omyjeme, nakrájíme na kostky. Cibuli jemně nakrájíme a orestujeme na rozehřátém tuku. Po chvilce přidáme kostky masa a opečeme je ze všech stran, poté podlijeme bílým vínem a broskvovou š ... …více»
 

Guláš z divočáka

Guláš z divočáka
18. 12. 2008 Zvěřina ++++______
Příprava receptu Guláš z divočáka: Slaninu nakrájenou na kostičky necháme rozškvařit, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, osmahneme, vložíme na kousky nakrájené maso a rychle opečeme ze všech stran. Poté posypeme paprikou, přidáme sů ... …více»

Nutrie se špenátem

Nutrie se špenátem
12. 12. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Nutrie se špenátem: Slaninu nadrobno nakrájíme, dáme ji do pekáčku, pokryjeme naporcovaným masem, které osolíme, okořeníme a potřeme česnekem. Maso opečeme. Cibuli nakrájíme na kolečka, dáme na maso, podlijeme masovým vý ... …více»

Divoký králík v pikantní úpravě

Divoký králík v pikantní úpravě
12. 12. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Divoký králík v pikantní úpravě: Králičí zadek omyjeme, protkneme slaninou a osolíme. Na pekáč vložíme máslo, nakrájenou zeleninu, cibuli a zbytek slaniny. Přidáme koření, vložíme králičí zadek a pečeme. Podle potřeby podléváme ... ... …více»

Bažant grilovaný

Bažant grilovaný
11. 12. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Bažant grilovaný: Bažanta protkneme proužky slaniny (prsíčka a stehýnka) a osolíme uvnitř i zvenku. Do břišní dutiny vložíme máslo smíchané s roztrouhanou cibulí, posekanou petrželkou a pažitkou a tymiánem. Přidáme ... ... …více»

Srnčí žebírko po revírsku

Srnčí žebírko po revírsku
10. 12. 2008 Zvěřina ++++++-___
Příprava receptu Srnčí žebírko po revírsku: Hřbet prosekneme středem, nasekáme jednotlivá žebírka, blanky nařízneme, naklepeme. Připravená žebírka osolíme, opepříme a krátce opečeme po obou stranách na části tuku. Cibuli osmažíme, zalijeme vodo ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !