Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
24. 12. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Bažant zadělávaný: Bažanta očistíme a vykucháme, vykostíme a nakrájíme na malé kostky. Maso dáme na rozpálený omastek, přidáme cibuli, krájený zázvor, zalijeme žlutým vínem a dobře zamícháme. Po chvilce zalijeme vývarem ... …více»
|
24. 12. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Maltský králík s fenyklem: Ve velkém kastrolu rozehřejeme 3 lžíce olivového oleje, přidáme fenykl a mrkev a opékáme je za občasného zamíchání 5 minut. Vmícháme česnek a semena fenyklu a opékáme je ještě 2 minuty. Fenykl a mrkev ... …více»
|
24. 12. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Koroptve se žampióny: Koroptve nasekáme na drobné kousky a několik minut je máčíme ve žlutém víně. Okapané maso potom prudce osmahneme, přidáme plátky žampiónů, bambusové výhonky, zalijeme zázvorovým vínem a promícháme. Př ... …více»
|
24. 12. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Kančí krkovice na citrusech: Nejprve si připravíme marinádu. Vymačkáme šťávu z pomerančů a citronů a kůru si necháme stranou. Cibuli oloupeme a nadrobno nakrájíme, stejně tak mrkev a řapík celeru. Ve větší míse smícháme šťávu z c ... …více»
|
20. 12. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí maso se sladkou omáčkou: Maso pečlivě omyjeme, nakrájíme na kostky. Cibuli jemně nakrájíme a orestujeme na rozehřátém tuku. Po chvilce přidáme kostky masa a opečeme je ze všech stran, poté podlijeme bílým vínem a broskvovou š ... …více»
|
18. 12. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Guláš z divočáka: Slaninu nakrájenou na kostičky necháme rozškvařit, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, osmahneme, vložíme na kousky nakrájené maso a rychle opečeme ze všech stran. Poté posypeme paprikou, přidáme sů ... …více»
|
12. 12. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Nutrie se špenátem: Slaninu nadrobno nakrájíme, dáme ji do pekáčku, pokryjeme naporcovaným masem, které osolíme, okořeníme a potřeme česnekem. Maso opečeme. Cibuli nakrájíme na kolečka, dáme na maso, podlijeme masovým vý ... …více»
|
12. 12. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Divoký králík v pikantní úpravě: Králičí zadek omyjeme, protkneme slaninou a osolíme. Na pekáč vložíme máslo, nakrájenou zeleninu, cibuli a zbytek slaniny. Přidáme koření, vložíme králičí zadek a pečeme. Podle potřeby podléváme ... ... …více»
|
11. 12. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Bažant grilovaný: Bažanta protkneme proužky slaniny (prsíčka a stehýnka) a osolíme uvnitř i zvenku. Do břišní dutiny vložíme máslo smíchané s roztrouhanou cibulí, posekanou petrželkou a pažitkou a tymiánem. Přidáme ... ... …více»
|
10. 12. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí žebírko po revírsku: Hřbet prosekneme středem, nasekáme jednotlivá žebírka, blanky nařízneme, naklepeme. Připravená žebírka osolíme, opepříme a krátce opečeme po obou stranách na části tuku. Cibuli osmažíme, zalijeme vodo ... …více»
|