Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
10. 12. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Bažant dušený na žampionech: Prsa a stehna protkneme slaninou, osolíme vně i uvnitř a ztvarujeme ocelovou jehlou. Cibuli osmahneme na dávce tuku, zastříkneme vodou, vložíme bažanty, přidáme polovinu másla a dusíme doměkka. Maso v ... …více»
|
10. 12. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí maso s broskvovou omáčkou: Maso omyjeme, nakrájíme na kostky a odložíme stranou. Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a orestujeme na rozehřátém tuku. Po chvilce přidáme kostky masa a opečeme je ze všech stran. Pak podlijeme bílým ... …více»
|
9. 12. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Dančí řízek na roštu s bylinkovým máslem: Odblaněné maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme olejem, necháme v chladu odležet. Řízky opečeme na horkém oleji , plátek másla pokládáme přímo na řízek. ... ... …více»
|
9. 12. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Jelení steak se žampiony: Odblaněné maso nakrájíme na plátky, mírně naklepeme, vytvarujeme do kulata, osolíme, opepříme, mírně potřeme olejem a necháme v chladnu krátce odležet. Steaky opečeme na zbylém oleji, vyjmeme, do výpe ... …více»
|
7. 12. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Játra z divočáka po myslivecku: Játra z divočáka otřeme, nařežeme na plátky přibližně centimetr tlustý a jemně naklepeme. Posypeme pepřem, rozdrceným kořením a na dvě hodiny odložíme. Pak je poprášíme moukou, z obou stran na sádle o ... …více»
|
6. 12. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Klokaní plátky v krémové omáčce: Mouku promícháme se solí a pepřem a plátky kýty, které si předem rozklepáme do tenka, v té mouce obalíme. Olej s máslem si rozehřejeme v pánvi se silným dnem, vložíme maso které omažíme tak 4 minuty z ... …více»
|
6. 12. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Divočák na cole: Zvěřinu lehce osolíme, okořeníme grilovacím kořením a kořením pro divočinu a naložíme do vyššího smaltovaného pekáče do zeleninové směsi a drobně nakrájené cibule bez nálevu. Zalijeme červeným vínem a ... …více»
|
3. 12. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Bažant s hříbkovou omáčkou: Omytého bažanta osolíme i vevnitř, prošpikujeme a zabalíme do anglické slaniny. Do pekáčku dáme máslo, cibulku, podlijeme vodou, vínem, dáme do trouby na 170-180 st. Určitě přikryté a dost podléváme, ... …více»
|
3. 12. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Bažant se šípkovou omáčkou: Omytého bažanta, osolíme i zevnitř, prošpikujeme slaninou a zabalíme do anglické slaniny. Do pekáčku dáme koření, máslo, cibuli, podlijeme vodou a dáme péct do trouby, no vlastně dusit, protože ho bud ... …více»
|
28. 11. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí guláš na červeném víně: Maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. V tlakovém hrnci rozpustíme sádlo a cibuli na něm orestujeme. Pak přidáme kostky masa a opečeme je ze všech stran. Potom vš ... …více»
|