Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kořeněné zaječí medailonky pečené v alobalu

Kořeněné zaječí medailonky pečené v alobalu
2. 01. 2009 Zvěřina ++++++-___
Příprava receptu Kořeněné zaječí medailonky pečené v alobalu: Zaječí hřbet vykostíme a nakrájíme na plátky. Maso naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme tlučeným jalovcem a novým kořením, tymiánem a rozmarýnem, pokapeme citronovou šťávou a necháme odležet 3 až 4 ... …více»

Bažantí plněné prsíčko

Bažantí plněné prsíčko
2. 01. 2009 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Bažantí plněné prsíčko: V bažantích prsíčkách uděláme podélnou kapsu, kterou plníme plátky žampionů. Prsíčka obalíme v anglické slanině, okořeníme a zabalíme do bránice. Ta tuku zarestujeme cibulku dorůžova, na které upečeme ... …více»

Kančí řízky v těstíčku

Kančí řízky v těstíčku
31. 12. 2008 Zvěřina ++++++____
Příprava receptu Kančí řízky v těstíčku: Kančí kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. V misce smícháme mléko, vejce, mouku, na jemno nastrouhané brambory a 2 špetky soli. Řízky lehce obalíme v mouce, poté v těstíčku a z ... …více»

Kančí s hlívou na šlehačce a špeclemi

Kančí s hlívou na šlehačce a špeclemi
31. 12. 2008 Zvěřina ++++______
Příprava receptu Kančí s hlívou na šlehačce a špeclemi: Kančí kýtu nakrájíme na malé kousky, cibuli na drobno, česnek rozsekáme rovněž na drobno, slaninu na kostičky, hlívu na proužky a celer na kostky a můžeme jít do toho. Na jednu plotýnku dáme vařit os ... …více»

Hrušky plněné zvěřinovou pěnou

Hrušky plněné zvěřinovou pěnou
31. 12. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Hrušky plněné zvěřinovou pěnou: Hrušky necháme dobře okapat a mezitím si připravíme pěnu z paštiky, lučiny a koření. Můžeme přisolit. Na osušené půlky hrušek nastříkáme pěnu. Ozdobíme mandlemi a petrželkou. ... ... …více»
 

Dušené srnčí maso

Dušené srnčí maso
31. 12. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Dušené srnčí maso: Maso omyjeme, vykostíme, rozkrájíme a osolíme. Slaninu rozškvaříme a podusíme na ní drobně nakrájenou cibuli a celer. Pak přidáme máslo, připravené maso v tomto základu rychle osmahneme, přikryjeme je ... …více»

Guláš z nutrie

Guláš z nutrie
29. 12. 2008 Zvěřina ++++++____
Příprava receptu Guláš z nutrie: Zeleninu očistíme. Maso, větší cibule a plátkovou slaninu nakrájíme na kousky. Na rozpuštěné slanině s tukem osmažíme cibulku a přidáme osolené a opepřené maso. Posypeme paprikou, osmažíme a podlij ... …více»

Hřbet z divočáka se šípkovou omáčkou

Hřbet z divočáka se šípkovou omáčkou
28. 12. 2008 Zvěřina ++++______
Příprava receptu Hřbet z divočáka se šípkovou omáčkou: Do kastrolu dáme máslo, na másle necháme zesklovatět cibuli nakrájenou na kostičky, přidáme na plátky nakrájenou mrkev, petržel a na kostičky nebo proužky celer a opečeme spolu s posoleným masem. Když ... …více»

Křepelky s vínem

Křepelky s vínem
26. 12. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Křepelky s vínem: Křepelkám odřízneme hlavičky a konce křidélek a stehna přivážeme k tělu. Křepelky osolíme, opepříme, opečeme na másle po všech stranách, přidáme drobně krájenou šunku, koření, víno a dusíme pod poklic ... …více»

Křepelky v trávě

Křepelky v trávě
25. 12. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Křepelky v trávě: Vykuchané křepelky rozdělíme na menší kousky a dáme máčet do žlutého vína a poté dáme na rozpálený olej. Jednotlivé kousky po obou stranách osmahneme, přidáme kaštany, žampióny, bambusové výhonky, př ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !