Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
2. 01. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Kořeněné zaječí medailonky pečené v alobalu: Zaječí hřbet vykostíme a nakrájíme na plátky. Maso naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme tlučeným jalovcem a novým kořením, tymiánem a rozmarýnem, pokapeme citronovou šťávou a necháme odležet 3 až 4 ... …více»
|
2. 01. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Bažantí plněné prsíčko: V bažantích prsíčkách uděláme podélnou kapsu, kterou plníme plátky žampionů. Prsíčka obalíme v anglické slanině, okořeníme a zabalíme do bránice. Ta tuku zarestujeme cibulku dorůžova, na které upečeme ... …více»
|
31. 12. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Kančí řízky v těstíčku: Kančí kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme.
V misce smícháme mléko, vejce, mouku, na jemno nastrouhané brambory a 2 špetky soli. Řízky lehce obalíme v mouce, poté v těstíčku a z ... …více»
|
31. 12. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Kančí s hlívou na šlehačce a špeclemi: Kančí kýtu nakrájíme na malé kousky, cibuli na drobno, česnek rozsekáme rovněž na drobno, slaninu na kostičky, hlívu na proužky a celer na kostky a můžeme jít do toho.
Na jednu plotýnku dáme vařit os ... …více»
|
31. 12. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Hrušky plněné zvěřinovou pěnou: Hrušky necháme dobře okapat a mezitím si připravíme pěnu z paštiky, lučiny a koření. Můžeme přisolit. Na osušené půlky hrušek nastříkáme pěnu. Ozdobíme mandlemi a petrželkou. ... ... …více»
|
31. 12. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Dušené srnčí maso: Maso omyjeme, vykostíme, rozkrájíme a osolíme. Slaninu rozškvaříme a podusíme na ní drobně nakrájenou cibuli a celer. Pak přidáme máslo, připravené maso v tomto základu rychle osmahneme, přikryjeme je ... …více»
|
29. 12. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Guláš z nutrie: Zeleninu očistíme. Maso, větší cibule a plátkovou slaninu nakrájíme na kousky.
Na rozpuštěné slanině s tukem osmažíme cibulku a přidáme osolené a opepřené maso. Posypeme paprikou, osmažíme a podlij ... …více»
|
28. 12. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Hřbet z divočáka se šípkovou omáčkou: Do kastrolu dáme máslo, na másle necháme zesklovatět cibuli nakrájenou na kostičky, přidáme na plátky nakrájenou mrkev, petržel a na kostičky nebo proužky celer a opečeme spolu s posoleným masem. Když ... …více»
|
26. 12. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Křepelky s vínem: Křepelkám odřízneme hlavičky a konce křidélek a stehna přivážeme k tělu. Křepelky osolíme, opepříme, opečeme na másle po všech stranách, přidáme drobně krájenou šunku, koření, víno a dusíme pod poklic ... …více»
|
25. 12. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Křepelky v trávě: Vykuchané křepelky rozdělíme na menší kousky a dáme máčet do žlutého vína a poté dáme na rozpálený olej. Jednotlivé kousky po obou stranách osmahneme, přidáme kaštany, žampióny, bambusové výhonky, př ... …více»
|