Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
23. 11. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Nadívaný bažant pečený na víně: Rohlíky namočíme v mléku. Máslo a žloutky dobře vyšleháme, přidáme jemně nasekané mandle, koření,sůl a vše dobře promícháme. Z bílků ušleháme sníh a přidáme ke směsi. Poté očistíme bažanta. Osolíme ze ... …více»
|
23. 11. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Nadívaná koroptev: Mladou vykuchanou koroptev osolíme a potáhneme slaninou. Housku nakrájíme na kostičky a namočíme do mléka. Poté ji dobře vymačkáme s kouskem másla, žloutku, zelené petrželky, muškátovým oříškem utřeme ... …více»
|
23. 11. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Jelení roštěnka na kaparech: Roštěnky naklepeme, osolíme, opepříme a na okrajích nařízneme. Na pánvičce osmahneme najemno nakrájenou slaninu a cibuli. Po zpěnění cibulky a slaniny přidáme roštěnky. Poté vše zalijeme trochou vody, ... …více»
|
23. 11. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Kančí kýta se sýrovou omáčkou: Plátky kýty obalíme v hladké mouce a osmahneme zprudka na oleji. Podlijeme zvěřinovým vývarem z každé strany dusíme asi 3 minuty. Ve druhé pánvičce si osmahneme na másle najemno nasekanou cibulku a če ... …více»
|
23. 11. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Karpatská roštěná z jelena: Maso opláchneme a nakrájíme na plátky. Naklepeme, osolíme, opepříme, zakápneme orchestrovou omáčkou a obalíme v mouce. Zprudka osmahneme na rozehřátém oleji a vyjmeme. V kastrole osmahneme nakrájeno . ... …více»
|
23. 11. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Zvěřinový špíz: Maso, papriku a slaninu nakrájíme na menší kousky (4x4 cm). Cibuli, uzenku nakrájíme asi na 0,5 cm široká kolečka. Na špejle střídavě napichujeme srnčí maso, cibuli, slaninu, kančí maso, cibuli, uzenk ... …více»
|
23. 11. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Bažant na pepři: Hermelín nakrájíme na plátky, obalíme v pepři a vložíme do očištěného bažanta. Osoleného, opepřeného bažanta pak opečeme ze všech stran na másle a vložíme do zahřáté trouby. Když začíná maso měknout p ... …více»
|
22. 11. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Perlička na žampiónech: Očištěnou a omytou perličku vykostíme a maso nakrájíme na plátky. Osolíme, opepříme a dáme k plátkům slaniny rychle opečeným na másle. Přidáme zelenou petrželku a na plátky nakrájené žampióny. Zalijem ... …více»
|
22. 11. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Mladý bažant s jablky v alobalu: Oškubaného, vykuchaného bažanta opálíme, důkladně omyjeme a nakrájíme na porce. Porce osolíme, opepříme a poklademe plátkem slaniny a plátky oloupaných jablek. Takto připravené porce dáme jednotlivě n ... …více»
|
22. 11. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Marinovaná srnčí kýta: Očištěnou a odblaněnou kýtu (hřbet) potřeme marinádou a necháme 24 hodin v chladu odležet. Uprostřed této doby maso obrátíme. Potom maso vyjmeme, otřeme a osolíme. Na rozehřátém oleji je po všech stra ... …více»
|