Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nadívaný bažant pečený na víně

Nadívaný bažant pečený na víně
23. 11. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Nadívaný bažant pečený na víně: Rohlíky namočíme v mléku. Máslo a žloutky dobře vyšleháme, přidáme jemně nasekané mandle, koření,sůl a vše dobře promícháme. Z bílků ušleháme sníh a přidáme ke směsi. Poté očistíme bažanta. Osolíme ze ... …více»

Nadívaná koroptev

Nadívaná koroptev
23. 11. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Nadívaná koroptev: Mladou vykuchanou koroptev osolíme a potáhneme slaninou. Housku nakrájíme na kostičky a namočíme do mléka. Poté ji dobře vymačkáme s kouskem másla, žloutku, zelené petrželky, muškátovým oříškem utřeme ... …více»

Jelení roštěnka na kaparech

Jelení roštěnka na kaparech
23. 11. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Jelení roštěnka na kaparech: Roštěnky naklepeme, osolíme, opepříme a na okrajích nařízneme. Na pánvičce osmahneme najemno nakrájenou slaninu a cibuli. Po zpěnění cibulky a slaniny přidáme roštěnky. Poté vše zalijeme trochou vody, ... …více»

Kančí kýta se sýrovou omáčkou

Kančí kýta se sýrovou omáčkou
23. 11. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Kančí kýta se sýrovou omáčkou: Plátky kýty obalíme v hladké mouce a osmahneme zprudka na oleji. Podlijeme zvěřinovým vývarem z každé strany dusíme asi 3 minuty. Ve druhé pánvičce si osmahneme na másle najemno nasekanou cibulku a če ... …více»

Karpatská roštěná z jelena

Karpatská roštěná z jelena
23. 11. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Karpatská roštěná z jelena: Maso opláchneme a nakrájíme na plátky. Naklepeme, osolíme, opepříme, zakápneme orchestrovou omáčkou a obalíme v mouce. Zprudka osmahneme na rozehřátém oleji a vyjmeme. V kastrole osmahneme nakrájeno . ... …více»
 

Zvěřinový špíz

Zvěřinový špíz
23. 11. 2008 Zvěřina +++++++___
Příprava receptu Zvěřinový špíz: Maso, papriku a slaninu nakrájíme na menší kousky (4x4 cm). Cibuli, uzenku nakrájíme asi na 0,5 cm široká kolečka. Na špejle střídavě napichujeme srnčí maso, cibuli, slaninu, kančí maso, cibuli, uzenk ... …více»

Bažant na pepři

Bažant na pepři
23. 11. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Bažant na pepři: Hermelín nakrájíme na plátky, obalíme v pepři a vložíme do očištěného bažanta. Osoleného, opepřeného bažanta pak opečeme ze všech stran na másle a vložíme do zahřáté trouby. Když začíná maso měknout p ... …více»

Perlička na žampiónech

Perlička na žampiónech
22. 11. 2008 Zvěřina ++++++-___
Příprava receptu Perlička na žampiónech: Očištěnou a omytou perličku vykostíme a maso nakrájíme na plátky. Osolíme, opepříme a dáme k plátkům slaniny rychle opečeným na másle. Přidáme zelenou petrželku a na plátky nakrájené žampióny. Zalijem ... …více»

Mladý bažant s jablky v alobalu

Mladý bažant s jablky v alobalu
22. 11. 2008 Zvěřina ++++++____
Příprava receptu Mladý bažant s jablky v alobalu: Oškubaného, vykuchaného bažanta opálíme, důkladně omyjeme a nakrájíme na porce. Porce osolíme, opepříme a poklademe plátkem slaniny a plátky oloupaných jablek. Takto připravené porce dáme jednotlivě n ... …více»

Marinovaná srnčí kýta

Marinovaná srnčí kýta
22. 11. 2008 Zvěřina +++++++___
Příprava receptu Marinovaná srnčí kýta: Očištěnou a odblaněnou kýtu (hřbet) potřeme marinádou a necháme 24 hodin v chladu odležet. Uprostřed této doby maso obrátíme. Potom maso vyjmeme, otřeme a osolíme. Na rozehřátém oleji je po všech stra ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !