Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kančí karbanátky

Kančí karbanátky
21. 11. 2008 Zvěřina ++++++____
Příprava receptu Kančí karbanátky: Očištěné, odblaněné maso nakrájíme na kousky a umeleme společně se slaninou, cibulí, česnekem a namočenou vymačkanou žemlí na masovém strojku. Přidáme vejce, koření, drobně rozsekanou petrželku, j . ... …více»

Koroptve upečené a slanině

Koroptve upečené a slanině
21. 11. 2008 Zvěřina +++++++-__
Příprava receptu Koroptve upečené a slanině: Koroptve oškubáme, vykucháme, dobře omyjeme, osolíme a protkneme proužky slaniny. Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme koření, vložíme koroptve prsíčky dolů, podlijeme horkou vodou neb . ... …více»

Kebab z dančí kýty

Kebab z dančí kýty
21. 11. 2008 Zvěřina ++++++____
Příprava receptu Kebab z dančí kýty: Z dančí kýty nakrájíme menší kousky a ze slaniny stejné množství plátků. Maso dáváme postupně do porcelánové mísy, kde jsme umíchali ocet, třený česnek a olej tak, aby každý kousek byl namočený a nech ... …více»

Lesácký závitek

Lesácký závitek
19. 11. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Lesácký závitek: Z očištěné a opláchnuté srnčí kýty nakrájíme přes vlákno plátky (2 na porci) a naklepeme je. Žampiony nakrájíme též na plátky. Cibuli oloupeme a nasekáme. Na másle necháme zesklovatět jednu nadrobn ... …více»

Tetřev na víně

Tetřev na víně
18. 11. 2008 Zvěřina +++++++++-
Příprava receptu Tetřev na víně: Tetřeva oškubeme, vykucháme, očistíme a opereme pod tekoucí chladnou vodou. Nachystané maso osolíme, opepříme, protkneme kousky slaniny, dáme do pekáčku, polijeme vínem a necháme odležet do druhého dn ... …více»
 

Srnčí hřbet po francouzsku

Srnčí hřbet po francouzsku
17. 11. 2008 Zvěřina +++++++___
Příprava receptu Srnčí hřbet po francouzsku: Maso odblaníme, obložíme jalovcem a necháme asi 3 dny v chladnu odležet. Pak ho prosolíme a prošpikujeme částí slaniny nakrájené na nudličky. Na másle a zbytku slaniny osmahneme cibulku nakrájenou nad ... …více»

Jelení plec pečená se šunkou

Jelení plec pečená se šunkou
17. 11. 2008 Zvěřina ++++++++__
Příprava receptu Jelení plec pečená se šunkou: Jelení plec vykostíme, zbavíme blan, osolíme a protýkáme slaninou. Dusíme ji s nakrájenou kořenovou zeleninou, s cibulí a s kořením do poloměkka, mírně podlijeme vodou a pečeme v troubě doměkka. Šťá . ... …více»

Závitky s červeným zelím

Závitky s červeným zelím
16. 11. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Závitky s červeným zelím: Zelí očistíme a předvaříme ve vroucí osolené vodě. Oddělíme 8 listů, rozprostřeme, žebra seřízneme. Divočinu rozemeleme na masovém strojku. Houby očistíme a nasekáme. Slaninu a cibuli nakrájíme na kos ... …více»

Kančí biftečky

Kančí biftečky
16. 11. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Kančí biftečky: Kýtu nakrájíme na plátky, nenaklepáváme - pouze pěstí trochu umačkáme, opepříme, můžeme přidat i trochu grilovacího koření, nesolíme (jinak maso ztvrdne)!, poté biftečky vložíme na rozpálenou pánvičku ... …více»

Bažant s kaštanovou nádivkou po ardénsku

Bažant s kaštanovou nádivkou po ardénsku
16. 11. 2008 Zvěřina +++++++___
Příprava receptu Bažant s kaštanovou nádivkou po ardénsku: Nádivka: Jedlé kaštany umeleme na masovém strojku. Máslo utřeme do pěny, přidáme mleté kaštany, rýži, vejce, sůl, špetku muškátového květu, cukr, hořkou mandli (strouhanou) a 50 g čerstvých, drobně po ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !