Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zaječí hřbet s hroznovým vínem

Zaječí hřbet s hroznovým vínem
28. 11. 2008 Zvěřina +++++++++-
Příprava receptu Zaječí hřbet s hroznovým vínem: Hřbet prošpikujte slaninou, obložte bobkovými listy, tymiánem, rozetřeným stroužkem česneku, celerovou natí a sekanými cibulkami. Polijte polovinou pálenky a nechte den až den a půl marinovat. Občas o ... …více»

Chlumecké plátky s jeřabinami a jablky

Chlumecké plátky s jeřabinami a jablky
28. 11. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Chlumecké plátky s jeřabinami a jablky: Nakrájejte silnější plátky, naklepejte je, osolte, opepřete a s jemnými proužky slaniny opečte. Měkkou zvěřinu vyjměte, šťávu zalijte vínem, přidejte jeřabiny a jablka a povařte. Nakonec přidjete šleh ... …více»

Bažantí prsíčka s jeřabinami a celerem

Bažantí prsíčka s jeřabinami a celerem
28. 11. 2008 Zvěřina +++++-____
Příprava receptu Bažantí prsíčka s jeřabinami a celerem: Bažantí prsíčka protáhněte osmdesáti gramy slaniny nakrájené na proužky, zbytek slaniny rozehřejte s lžící másla a přidejte menší nakrájenou cibuli, půl celeru nakrájeného na nudličky. Jemně osmahněte ... …více»

Guláš z mufloního masa

Guláš z mufloního masa
26. 11. 2008 Zvěřina ++++++____
Příprava receptu Guláš z mufloního masa: Maso z muflona odblaníme a nakrájíme na silnější nudličky. Opečeme zprudka na pánvi, přidáme nakrájenou cibulku, uzené maso a gulášové koření. Podlijeme vodou a necháme asi 40 minut dusit. Po změknutí ... …více»

Pečený muflon na česneku

Pečený muflon na česneku
26. 11. 2008 Zvěřina ++++++____
Příprava receptu Pečený muflon na česneku: Maso dusíme na pánvi a potom přidáme uzené maso s rozetřeným česnekem a dusíme dále ještě 50 minut. Přidáme rostlinný tuk na pečení a upečeme vše v troubě. Můžeme podávat s bramborovým knedlíkem. ... ... …více»
 

Srnčí medailonky na himalájský způsob

Srnčí medailonky na himalájský způsob
26. 11. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Srnčí medailonky na himalájský způsob: Maso ze srnčí kýty nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, opepříme a upečeme. Poté maso vyjmeme a osmahneme do zlatova nadrobno nakrájenou cibulku. Přidáme mouku, opražíme,zalijeme zvěřinovým vývarem a ... …více»

Srnčí hřbet jako minutka

Srnčí hřbet jako minutka
26. 11. 2008 Zvěřina ++++++____
Příprava receptu Srnčí hřbet jako minutka: Maso nakrájíme na špalíčky, naklepeme, osolíme, posypeme křenem a zalijeme olejem s červeným vínem. V lednici necháme 2 dny uležet. Potom vše usmažíme na pánvi a jako příloha k tomuto pokrmu jsou vhod ... …více»

Přírodní zajíc

Přírodní zajíc
25. 11. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Přírodní zajíc: Zajíce stáhneme, opereme, zbavíme blanek, nasolíme, napepříme a protáhneme slaninou. V plechu rozpálíme kousek másla, vložíme zajíce, přidáme cibuli, zalijeme bílým vínem a přidáme kousek chlebové kůr ... …více»

Srnčí filé na víně

Srnčí filé na víně
25. 11. 2008 Zvěřina +++++++___
Příprava receptu Srnčí filé na víně: Srnčí plátky naložíme do nálevu z kořenové zeleniny a oleje a necháme jeden den v klidu. Připravíme zeleninový základ, zalijeme zvěřinovým vývarem. Pak vložíme opečené plátky masa, přidáme koření a d ... …více»

Pečený zajíc na cibuli

Pečený zajíc na cibuli
24. 11. 2008 Zvěřina +++++++___
Příprava receptu Pečený zajíc na cibuli: Zajíce důkladně očistíme, odblaníme a naporcujeme. Jednotlivé porce potom osolíme a posypeme grilovacím kořením. Slaninu nakrájíme na malé kostky a necháme ji mírně vyškvařit v troše tuku. Potom přidá ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !