Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bažant s dušenými jablky

Bažant s dušenými jablky
16. 11. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Bažant s dušenými jablky: Bažanta osolíme, opepříme, prsa a stehna protáhneme. Slaninu opečeme na másle, podlijeme a dusíme do měkka. Jablka oloupeme, nakrájíme na čtvrtky (bez jader) a ke konci dušení přidáme k bažaňtovi a ne ... …více»

Divoké sele na švestkách

Divoké sele na švestkách
16. 11. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Divoké sele na švestkách: Švestky dáme nabobtnat do červeného vína. Potom je necháme okapat a vypeckujeme je. Maso dáme na rozpálený tuk a po všech stranách opečeme. Osolíme, opepříme a přidáme nadrobno nasekanou cibuli. Přeli ... …více»

Jelení kýta na divoko

Jelení kýta na divoko
16. 11. 2008 Zvěřina +++++_____
Příprava receptu Jelení kýta na divoko: Prolisovaný česnek smícháme s kořením, zalijeme vínem. Maso nakrájíme na kousky, zalijeme marinádou a necháme 1 den v chladničce. Maso vyjmeme osolíme a opepříme a poprášíme moukou. Na oleji osmahneme ... …více»

Preburdin bažant

Preburdin bažant
16. 11. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Preburdin bažant: Bažanta celého, nebo rozčtvrceného (lépe je skutečně celého) prošpikuje lehce anglickou slaninou (já použila slaninu bez kůže a bylo to také vynikající). Potom si rozdrtíme zrnka jalovce a nového koře ... …více»

Dančí ragú se žampiony

Dančí ragú se žampiony
16. 11. 2008 Zvěřina +++++++___
Příprava receptu Dančí ragú se žampiony: Na 2 PL másla osmahneme polovinu cibule, přidáme pokrájené maso, opečeme, osolíme, opepříme - kdo má rád, podlijeme vodou nebo trochou vývaru a dusíme skoro do měkka. Na další PL másla zpěníme druhou ... …více»
 

Srnčí kýta

Srnčí kýta
16. 11. 2008 Zvěřina +++++++___
Příprava receptu Srnčí kýta: Cibuli posekáme. Mrkev očistíme, omyjeme a po­krájíme na kostičky. Maso omyjeme a osušíme. Víno svaříme s 500 ml vody, bobkovým listem, jalovčin­kami, 1/4 lžičky soli a zeleninou a necháme vychlad­nou ... …více»

Bažant na pomerančích

Bažant na pomerančích
15. 11. 2008 Zvěřina ++++++++-_
Příprava receptu Bažant na pomerančích: Bažanta osolíme a prošpikujeme slaninou, přidáme k němu koření, pomeranč nakrájený na kolečka a na plátky nakrájené žampióny. Podlijeme vodou a dáme péct. K měkkému bažantu přidáme máslo a myslivecký ... …více»

Zajíc po staročesku

Zajíc po staročesku
15. 11. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Zajíc po staročesku: Zajíce očistíme, naporcujeme, osolíme a opepříme. Cibuli oloupeme a stejně jako slaninu ji nakrájíme na kostičky. Slaninu dáme do kastrolu a necháme ji na rozehřátém másle zesklovatět. Pak přidáme cib ... …více»

Srnčí biftek s vejcem

Srnčí biftek s vejcem
15. 11. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Srnčí biftek s vejcem: Očištěnou srnčí kýtu rozdělíme na čtyři plátky. Lehce je naklepeme, po obou stranách posypeme steakovým kořením i pepřem a vložíme do misky. Zalijeme je olejem a přes noc necháme proležet. Poté je oso ... …více»

Bažant na víně a zelí

Bažant na víně a zelí
15. 11. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Bažant na víně a zelí: Z vykuchaného bažanta odstraníme zbytky peří, opláchneme ho a osušíme. Slaninu nakrájíme na špalíčky, bažanta jí prošpikujeme a osolíme ho. V pekáčku rozpálíme olej a bažanta na něm ze všech stran ope ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !