Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
9. 07. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Veverky v černé jíše: V octové vodě uvaříme švestky nebo třešně, scedíme je prolisujeme sítem s jemnou strouhankou z topinek zpět do ovocného vývaru. Přidáme porce veveřího masa včetně srdíček a jatérek, osolíme, okořeníme ... …více»
|
9. 07. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Veverky: Tři veverky stáhneme, vyvrhneme, několikrát umyjeme ve studené vodě a usušíme. Vložit do připravené nádoby, zalít salátovým olejem smíchaným s citronovou šťávou a necháme hodinu stát.
Mezitím smíchat ... …více»
|
9. 07. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Pečená nutrie: Nutrii naporcujeme, zbavíme blan a tuku a potřeme prolisovaným česnekem se solí. Natlačíme do skleněné, porcelánové nebo smaltované nepoškozené nádoby, přikryjeme a necháme v chladu dva až tři dny nas ... …více»
|
8. 07. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Jelení řízky na pepři: Odleželé maso omyjeme a osušíme. Nakrájíme na řízky a naklepeme. Celý pepř rozdrtíme v hmořdíři na drobnější kousky a dlaní vtlačíme do řízků. Osolíme a opečeme po obou stranách v sádle. Maso vyjmeme ... …více»
|
6. 07. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Srnčí řízky madeira: Z očištěné a kostí zbavené srnčí kýty si nakrájíme tenké plátky. Každý plátek protáhneme slaninou, osolíme, poprášíme moukou a dusíme na rozpáleném másle. Během dušení plátky obracíme a zaléváme polév ... …více»
|
6. 07. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Zadělávaná jelení plec: Jelení plec osolíme, natřeme kořením a necháme naložené v chladu aspoň tři hodiny. V hrnci na rozpálené na kostičky nakrájené slanině a másle si usmažíme na plátky nakrájenou kořenovou zeleninu, cibul ... …více»
|
6. 07. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Dančí kýta: Opranou dančí kýtu odblaníme, zbavíme loje, naklepeme, osolíme, protáhneme ji pečlivě na nudličky nakrájenou slaninou, vložíme na rozpuštěné máslo a dusíme. Pak ji podlijeme hovězím vývarem, přidáme k ... …více»
|
6. 07. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Sekaný zajíc: Zajíce zbavíme kůží, nakrájíme a spolu s bůčkem a vodou navlhčenou houskou umeleme. Pak přidáme osmaženou cibulku, pepř, sůl, citronovou kůru i šťávu, nasekané kapary, na kostičky nakrájenou slaninu, ... …více»
|
5. 07. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Pečený zaječí zadek: Zaječí zadek případně zbavíme ještě kůže, osolíme a protáhneme ho hustě na tenké nudličky nakrájenou slaninou. Na pekáči na rozpáleném másle si usmažíme nakrájenou na plátky cibuli a několik celých pe ... …více»
|
5. 07. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí kýta na smetaně s jeřabinkami: Odleželé maso protáhneme klínky slaniny. Na pekáči zpěníme na másle cibuli, přidáme očištěnou, pokrájenou zeleninu, maso a koření, osolíme a dusíme téměř doměkka. Během dušení maso podléváme vodou. . ... …více»
|