![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
3. 07. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Myslivecká pochoutka: Omyté a očištěné maso nakrájíme na kostky, vložíme do kameninové nádoby, přidáme kuličky pepře, jalovce, bobkové listy, tymián, zalijeme červeným vínem a Myslivcem. Přiklopíme a dáme na den do chladu. ... …více»
|
![]() |
1. 07. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zvěřinový guláš s hruškami: V hrnci na rozpuštěném tuku si zpěníme cibuli, přidáme nakrájené maso na kostky a osmahneme do hněda. Přidáme česnek, kmín, papriku a krátce osmahneme. Pak zaprášíme moukou, zalijeme vínem a vodou, oc ... …více»
|
![]() |
30. 06. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Srnčí řízek na víně: Za srnčí kýty nakrájíme řízky, mírně naklepeme, osolíme a opepříme.Na rozpáleném sádle je pečeme po každé straně asi 5 minut.Maso vyjmeme, šťávu zaprášíme hladkou moukou, zalijeme vodou nebo vývarem a ... …více»
|
![]() |
30. 06. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Srnčí na červeném víně se sladkým hroznovým vínem a houbami: Oloupanou cibuli nasekáme. Očištěné mrkve nakrájíme na hranolky. Maso omyjeme. Povaříme víno, 500 ml vody, bobkový list, jalovec, 1/2 lžičky soli a mrkev. Maso necháme v marinádě 2 dny táhnout. Srnčí ... …více»
|
![]() |
30. 06. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Srnčí paštika se žampióny: 1 kg srnčí zvěřiny vykostíme, odblaníme, nakrájíme na menší kousky, v porcelánové nebo kameninové míse smícháme se solí, pepřem, 2 středními pokrájenými cibulemi, 2 stroužky krájeného česneku, špetkou ... …více»
|
![]() |
30. 06. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zaječí guláš se smetanovou omáčkou: Maso vykostíme, odblaníme a nakrájíme na kostky asi 3 cm velké. Vložíme do kastrolu, zalijeme smetanou, přikryjeme a necháme přes noc v chladu.
Slaninu i s kůží nakrájíme na kostky a na pánvi spole ... …více»
|
![]() |
30. 06. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Paštika z divokého králíka: Králíka o váze asi 1,5 kg vykostíme ostrým, špičatým nožem a rozkrájíme na menší kousky. 300 g vepřové krkovičky a 250 g soleného bůčku nakrájíme na proužky, smícháme s králíkem, osolíme, opepříme, za ... …více»
|
![]() |
30. 06. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečený bažant na jalovci: Bažanta osolíme zevnitř i zevně, prsíčka protáhneme částí z 80 g slaniny, zbytek slaniny jemně posekáme a vložíme do bažanta se
3 tlučenými jalovčinkami a 1 syrovým bramborem.
Na 50 g másla ... ... …více»
|
![]() |
30. 06. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečený bažant s cibulkou: Očištěného bažanta opláchneme a osušíme, osolíme a prsíčka protáhneme 50 g slaniny. Další kousek slaniny vložíme dovnitř s kouskem másla a malou cibulkou, kterou potom po upečení vyjmeme.
Na pekáč ... …více»
|
![]() |
30. 06. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kančí směs s ostružinami: Maso z divočáka nakrájíme na menší tenké nudle, osolíme, opepříme a krátce opečeme na másle. Přelijeme vínem, přidáme ostružinovou zavařeninu a dusíme doměkka. Podle potřeby podléváme vývarem. Nakone ... …více»
|