Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zajíc s hořčicovou omáčkou

Zajíc s hořčicovou omáčkou
23. 08. 2008 Zvěřina +++-______
Příprava receptu Zajíc s hořčicovou omáčkou: Nakrájenou šalotku krátce osmahneme na oleji, přidáme maso a osmahneme důkladně ze všech stran, asi 20 minut. Pak přidáme koření, přelijeme vínem a necháme částečně odpařit. Když je maso měkké, vyjmem ... …více»

Dančí plátky v alobalu

Dančí plátky v alobalu
18. 08. 2008 Zvěřina +_________
Příprava receptu Dančí plátky v alobalu: Plátky masa naklepeme, posypeme rozdrceným jalovcem, potřeme olivovým olejem a dáme přes noc odležet do lednice. Druhý den maso osolíme. opepříme, posypeme sušeným česnekem a můžeme ještě okořenit koř ... …více»

Smažená morčátka z města Ayacucho

Smažená morčátka z města Ayacucho
14. 08. 2008 Zvěřina ++++++-___
Příprava receptu Smažená morčátka z města Ayacucho: Morče posypeme pepřem, kmínem a solí. Rozehřejeme olej v pánvi. Morče obalíme v mouce(bez vajíčka, jen poválet) a vhodíme do pánve. Smažíme po obou stranách dozlatova. Alternativně ho můžeme před smaž ... …více»

Ainsleyho brusinkové karbanátky s kančím masem a citrónovými okurkami

Ainsleyho brusinkové karbanátky s kančím masem a citrónovými okurkami
11. 08. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Ainsleyho brusinkové karbanátky s kančím masem a citrónovými okurkami: Brusinky zamícháme do semleté směsi masa z vepřového a masa z divočáka (1:1). Přidáme najemno nasekaný rozmarýn , prolisovaný česneku, nastrouhanou kůru a šťávu z jednoho citrónu a najemno nakrájené n ... …více»

Srnčí hřbet špikovaný foie gras s šalotkovou marmeládou, kompotem ze zimní zeleniny a slaninovými knedlíčky

Srnčí hřbet špikovaný foie gras s šalotkovou marmeládou, kompotem ze zimní zeleniny a slaninovými knedlíčky
10. 08. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Srnčí hřbet špikovaný foie gras s šalotkovou marmeládou, kompotem ze zimní zeleniny a slaninovými knedlíčky: 1. Maso odblaníme, omyjeme, osušíme a pokapeme ořechovým olejem, opepříme a ochutíme sekaným tymiánem a rozmarýnem. Prošpikujeme kachními játry. Pokud máme doma zbytek kvalitního červeného vína, můžem ... …více»
 

Pečené nebo dušené jelení maso

Pečené nebo dušené jelení maso
9. 08. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečené nebo dušené jelení maso: Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme koření, sekané datle, med a hořčici. Opraženou cizrnu zalijeme vodou a s octem přilejeme do omáčky. Jelení hřbet osolíme, opepříme a zalijeme omáčkou a dus ... …více»

Kančí plec na slanině

Kančí plec na slanině
7. 08. 2008 Zvěřina ++++______
Příprava receptu Kančí plec na slanině: Maso nejprve prošpikujeme slaninou, osolíme a dáme do pekáče. Posypeme drceným kmínem a zbytkem slaniny, nakrájené na kostičky. Cibuli nakrájíme na kostičky, česnek na plátky a přidáme do pekáče k mas ... …více»

Kančí hřbet s brusinkami

Kančí hřbet s brusinkami
7. 08. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Kančí hřbet s brusinkami: Maso nejprve prošpikujeme slaninou, osolíme, opepříme. Zbytek slaniny si nakrájíme na kostičky a dáme stranou. Cibule nakrájíme na kostičky a na oleji osmažíme. Pak k ní přidáme připravenou slaninu na ... …více»

Zaječí plátky po provensálsku

Zaječí plátky po provensálsku
6. 08. 2008 Zvěřina +++++++++_
Příprava receptu Zaječí plátky po provensálsku: Plátky masa odblaníme, po obvodu nařízneme na třech místech, jemně naklepáme, protkneme klíny slaniny, osolíme, opepříme a prudce opečeme na oleji a na kostičkách slaniny. Podlijeme je několika lžícem ... …více»

Zajíc na cibuli

Zajíc na cibuli
5. 08. 2008 Zvěřina ++++++____
Příprava receptu Zajíc na cibuli: Slaninu pokrájenou na kostičky rozškvaříme, přidáme cibuli pokrájenou na plátky, osmažíme ji, vložíme odblaněné a osušené porce zajíce a opečeme je po všech stranách. Porce zajíce osolíme, přidáme koř ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !