Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
23. 08. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Zajíc s hořčicovou omáčkou: Nakrájenou šalotku krátce osmahneme na oleji, přidáme maso a osmahneme důkladně ze všech stran, asi 20 minut. Pak přidáme koření, přelijeme vínem a necháme částečně odpařit. Když je maso měkké, vyjmem ... …více»
|
18. 08. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Dančí plátky v alobalu: Plátky masa naklepeme, posypeme rozdrceným jalovcem, potřeme olivovým olejem a dáme přes noc odležet do lednice. Druhý den maso osolíme. opepříme, posypeme sušeným česnekem a můžeme ještě okořenit koř ... …více»
|
14. 08. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Smažená morčátka z města Ayacucho: Morče posypeme pepřem, kmínem a solí. Rozehřejeme olej v pánvi. Morče obalíme v mouce(bez vajíčka, jen poválet) a vhodíme do pánve. Smažíme po obou stranách dozlatova. Alternativně ho můžeme před smaž ... …více»
|
11. 08. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Ainsleyho brusinkové karbanátky s kančím masem a citrónovými okurkami: Brusinky zamícháme do semleté směsi masa z vepřového a masa z divočáka (1:1). Přidáme najemno nasekaný rozmarýn , prolisovaný česneku, nastrouhanou kůru a šťávu z jednoho citrónu a najemno nakrájené n ... …více»
|
10. 08. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Srnčí hřbet špikovaný foie gras s šalotkovou marmeládou, kompotem ze zimní zeleniny a slaninovými knedlíčky: 1. Maso odblaníme, omyjeme, osušíme a pokapeme ořechovým olejem, opepříme a ochutíme sekaným tymiánem a rozmarýnem. Prošpikujeme kachními játry. Pokud máme doma zbytek kvalitního červeného vína, můžem ... …více»
|
9. 08. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečené nebo dušené jelení maso: Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme koření, sekané datle, med a hořčici. Opraženou cizrnu zalijeme vodou a s octem přilejeme do omáčky. Jelení hřbet osolíme, opepříme a zalijeme omáčkou a dus ... …více»
|
7. 08. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Kančí plec na slanině: Maso nejprve prošpikujeme slaninou, osolíme a dáme do pekáče. Posypeme drceným kmínem a zbytkem slaniny, nakrájené na kostičky. Cibuli nakrájíme na kostičky, česnek na plátky a přidáme do pekáče k mas ... …více»
|
7. 08. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Kančí hřbet s brusinkami: Maso nejprve prošpikujeme slaninou, osolíme, opepříme. Zbytek slaniny si nakrájíme na kostičky a dáme stranou. Cibule nakrájíme na kostičky a na oleji osmažíme. Pak k ní přidáme připravenou slaninu na ... …více»
|
6. 08. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Zaječí plátky po provensálsku: Plátky masa odblaníme, po obvodu nařízneme na třech místech, jemně naklepáme, protkneme klíny slaniny, osolíme, opepříme a prudce opečeme na oleji a na kostičkách slaniny. Podlijeme je několika lžícem ... …více»
|
5. 08. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Zajíc na cibuli: Slaninu pokrájenou na kostičky rozškvaříme, přidáme cibuli pokrájenou na plátky, osmažíme ji, vložíme odblaněné a osušené porce zajíce a opečeme je po všech stranách. Porce zajíce osolíme, přidáme koř ... …více»
|