Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
7. 06. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Pečený bažant nadívaný kaštany, rýží a borůvkami: Troubu předehřejeme na 180 stupňů. Kaštany zalijeme vařící vodou tak, aby byly ponořené, a zakryté je necháme 8 minut vařit, až změknou, ale nedrolí se. Mezitím na pánvi rozehřejeme máslo a osmahneme ... …více»
|
6. 06. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Kančí s liškami : Maso omyjeme, usušíme a nakrájíme na plátky asi 2 cm silné, potřeme solí a pepřem. Na tuku zesklovatíme cibulku, přidáme maso, které prudce z obou stran opečeme, podlijeme trochou horké vody a dusíme ... …více»
|
5. 06. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí maso na portském víně s lanýži : Půl kila srnčího omejeme a nakrájíme na menší kostičky. Cibulku dáme zesklovatět a kostky masa rychle orestujeme. Přibližně po 5 minutách přidáme k masu i lanýže. Po 10 minutách lehkého dušení zasypem ... …více»
|
5. 06. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí guláš na houbách: Maso dobře očistíme, omyjeme a pokrájíme na kostky. Cibuli očistíme a spolu se slaninou ji nakrájíme na drobné kostky.
V hlubší pánvi si orestujeme cibulku, přidáme slaninu a pak i kostky masa. . ... …více»
|
3. 06. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Jelení biftek s vejcem: Cibule oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka. Vejce oloupeme a rozkrojíme na poloviny.
Z kýty nakrájíme bifteky, které lehce naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a na rozpáleném sádle z ... …více»
|
3. 06. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí kýta po texasku: Jalovec rozdrtíme v hmoždíři. Smícháme jej se sáčkem koření na zvěřinu, přidáme lžíci oleje a promícháme.
Kýtu rozdělíme na jednotlivé svaly. Ty nakrájíme příčně na 2 cm plátky. Srnčí steaky jemně ... …více»
|
3. 06. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí na víně: Odleželé srnčí maso prošpikujeme slaninou. Na sádle osmahneme nakrájenou kořenovou zeleninu a na jemno usekanou cibuli, přidáme cukr a necháme zkaramelizovat. Zakapeme lžičkou octa, zalijeme vývarem, ... …více»
|
3. 06. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Zaječí sekaná: Zaječí předek namočíme minimálně na 2 hodiny do studené vody, vykostíme, odblaníme, přidáme zaječí srdce, játra, vepřový bůček, namočené a vymačkané housky a vše umeleme. Přidáme dočervena usmaženou c ... …více»
|
2. 06. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Kančí hřbet na česneku: Dobře odležené kančí maso protkněte klínky slaniny a česneku a osolte. Hrubě pokrájenou cibuli a česnek zpěňte na sádle, přidejte kančí maso, opečte je po všech stranách, opepřete, podlijte vodou a du ... …více»
|
1. 06. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Jelení roláda se zeleninovou omáčkou: Z masa uděláme plát, naklepeme,osolíme a opepříme. Petržel a cibuli jemně nasekáme a posypeme maso. položíme plátky šunky. Vytlačíme ze střívka klobásovou směs, rozetřeme na maso a zavineme. Poté rolá ... …více»
|