Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zajíc v rendlíku

Zajíc v rendlíku
1. 06. 2008 Zvěřina +++++++___
Příprava receptu Zajíc v rendlíku: Zajíce rozdělíme na 8 dílů. Koření roztlučeme a spolu s utřeným česnekem a solí potřeme maso. Poté necháme 1 hodinu odležet. Kousky zajíce opečeme ze všech stran na rozpáleném oleji. Cibulky oloupeme ... …více»

Přírodní srnčí řízky

Přírodní srnčí řízky
28. 05. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Přírodní srnčí řízky: Z kýty nakrájíme plátky masa, které odblaníme, dobře naklepeme, potřeme citrónovou šťávou, osolíme, opepříme a potřeme olivovým olejem. Takto nachystané maso dáme do misky a necháme několik hodin mari ... …více»

Srnčí na jalovci

Srnčí na jalovci
27. 05. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Srnčí na jalovci: Maso protkneme polovinou slaniny, polejeme rozehřátým máslem a necháme 2-3 dny odležet. V den přípravy rozehřejeme zbytek slaniny, na které zpěníme drobně pokrájenou cibuli a maso na tomto základě o . ... …více»

Bažantí prsa zapečená na smetaně

Bažantí prsa zapečená na smetaně
27. 05. 2008 Zvěřina +++++++___
Příprava receptu Bažantí prsa zapečená na smetaně: 1. Maso lehce naklepeme, posypeme divokým kořením, osolíme a potřeme olejem. Dáme do misky a necháme odležet do druhého dne. 2. Na pánvi osmahneme slaninu, přidáme houby, nadrobno pokrájenou papri ... ... …více»

Srnčí směs s kysaným zelím

Srnčí směs s kysaným zelím
27. 05. 2008 Zvěřina ++++-_____
Příprava receptu Srnčí směs s kysaným zelím: Ve veliké míse smícháme lžíci oleje se 4 lžícemi piva, česnekem a novým kořením. Do směsi smícháme kousky srnčího masa a v chladničce necháme marinovat několik hodin nebo přes noc. Troubu rozehřejeme ... …více»
 

Srnčí kýta s brusinkovou omáčkou a se špenátem

Srnčí kýta s brusinkovou omáčkou a se špenátem
27. 05. 2008 Zvěřina ++________
Příprava receptu Srnčí kýta s brusinkovou omáčkou a se špenátem: Srnčí kýtu dobře odblaníme, očistíme a opláchneme. Nakrájíme ji na silnější plátky, lehce naklepeme a posypeme kořením na divočinu. Zakapeme olivovým olejem a necháme v chladu uležet. Čím déle, tím .. ... …více»

Zajíc se smetanovou omáčkou

Zajíc se smetanovou omáčkou
25. 05. 2008 Zvěřina ++________
Příprava receptu Zajíc se smetanovou omáčkou: Očištěnou kořenovou zeleninu a cibuli nakrájíme na malé kousky a osmahneme v pekáči na másle. Přidáme všechno koření, vložíme osolené maso, podlijeme vývarem a pečeme v troubě asi hodinu na 180 st. d ... …více»

Bažant na kyselém zelí

Bažant na kyselém zelí
23. 05. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Bažant na kyselém zelí: Bažanty důkladně omyjeme a osušíme. Potřeme je zevnitř solí, pepřem a 1/2 kávové lžičky tymiánu. Pekáč vymastíme trochou tuku a bažanty do něho položíme vedle sebe na záda. Prsa obložíme plátky slanin ... …více»

Guláš s červeným vínem a jalovcem

Guláš s červeným vínem a jalovcem
22. 05. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Guláš s červeným vínem a jalovcem: Nejdříve v hrnci na 6 lžících oleje zpěníme nakrájenou cibuli. Když zlátne, zasypeme 2 lžícemi směsi koření „Český guláš“ a ještě chvíli smažíme až do ztmavnutí. Přidáme na menší kostky nakrájené maso ... …více»

Srnčí řízky

Srnčí řízky
22. 05. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Srnčí řízky: 600 g srnčí kýty nakrájíme na 2 cm silné plátky, které naklepeme, osolíme, okořeníme směsí koření „Zvěřina – Hubert“ (kořeníme asi stejně jako solíme). Pokapeme olejem a dáme na 24 hodin odležet do ch ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !