Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
21. 06. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí kýta s červeným vínem : Odblaněné maso protkneme proužky slaniny a osolíme. Zbytek slaniny vyškvaříme, přidáme máslo, zeleninu a cibuli. Zeleninu lehce osmahneme a položíme na osolené maso slaninou dolů a opečeme, obrátíme a ... …více»
|
20. 06. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Dušené jelení maso s omáčkou : Jelení maso odblaníme, omyjeme a lehce osušíme papírovou utěrkou. Slaninu nakrájíme na kostky, přidáme jemně nakrájenou cibuli, osmažíme a potom přidáme a opečeme přirpavené jelení maso. Osolíme, zapr ... …více»
|
19. 06. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Dančí maso na víně: Víno uvaříme s hřebíčkem a celým pepřem. Do vychladlého vložíme odblaněné omyté maso a necháme odležet 2 až 3 dni. Před přípravou maso vyndáme a prošpikujeme proužky slaniny. Zbytek slaniny rozškva ... …více»
|
19. 06. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí řízek s brusinkovou omáčkou: Ze srnčí kýty opatrně nakrájíme různě velké řízky, podle toho jak se nám budou jednotlivé šály dělit. Stále se budeme snažit krájet maso přes vlákno. Řízky jemně naklepeme, osolíme, obalíme v trojobal ... …více»
|
18. 06. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Kančí roláda ze starého polesí: Kýtu očistíme od sádla, rozkrojíme na plát, naklepeme a dáme do mísy. Zalijeme ji studenou marinádou, kterou připravíme svařením pokrájené cibule, kořenové zeleniny, koření, vody, vína a octa. Naložen ... …více»
|
15. 06. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Pikantní klokaní steak: Porce masa ukrojíme přes vlákno, lehce rozklepeme, osolíme a ochutíme drceným pepřem, zakapeme olejem a necháme zaležet v chladu asi 2 hodiny. Opékáme na pánvi s teflonovým dnem, aby byl steak ... ... …více»
|
11. 06. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Kančí roláda: Kýtu očistíme od sádla, rozkrojíme na plát, naklepeme a dáme do mísy. Zalijeme ji studenou marinádou, kterou připravíme svařením pokrájené cibule, kořenové zeleniny, koření, vody, vína a octa. Nalože ... …více»
|
11. 06. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Kančí kýta na houbách : Dobře odleželé kančí maso naklepeme, protkneme klínky slaniny a osolíme. Cibuli pokrájenou na půlkolečka usmažíme dozlatova na tuku, přidáme maso, zlehka je opečeme po všech stranách, zalijeme trochou ... …více»
|
10. 06. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí řezy s jahodami a banánem: Maso přes noc naložíme do vína.
Banány oloupeme a nakrájíme na kolečka. Omyté jahody nasekáme na kousky.
Druhý den ho vyjmeme, osušíme, osolíme, okořeníme a orestujeme na rozpáleném oleji 5 - ... …více»
|
7. 06. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Bažantí stehna s broskvemi: Maso osolte a okořeňte, zabalte do plátků slaniny, dejte do pekáčku, podlijte vínem a zvolna upečte doměkka. Během pečení podle potřeby podlévejte a přelévejte vypečenou šťávou. Ke konci přidejte bros ... …více»
|