Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
22. 07. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Terina z bažanta s celerovým salátem a nakládanými hříbky: Bažanta vykostíme, jemně umeleme s vepřovou plecí, přidáme
sůl, pepř, paštik. koření, vejce, smetanu, vše dáme do kutru a
řádně vymícháme. Do formy dáme plátky slaniny bažantí fáš,
proložíme vep ... …více»
|
18. 07. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Sekaná z divočáka: Maso umeleme na středně hrubo, smícháme s cibulí a česnekem, přidáme nehrubo nastrouhanou papriku, pokrájenou petrželku a na drobné kostičky nakrájenou slaninu okořeníme přidáme vejce a strouhanku aby ... …více»
|
18. 07. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Kančí kýta s pečenými jablky: 1. Vino smícháme se 125 ml vody, solí, pepřem a jalovčinkami. Do mořidla naložíme maso na 24 hodin. Mezitím občas obrátíme.
2. Troubu předehřejeme na 225 °C. Pekáč vyložíme plátky slaniny, navrch pol ... …více»
|
18. 07. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Divočák na ananasu: Plátky jemně naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme kari, poklademe na pekáček vytřený olejem. Navrstvíme ananas, pórek nakrájený na kolečka, zakapeme sojovkou, jak má kdo rád. Podlijeme nálevem z ana ... …více»
|
14. 07. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí boucheés dekorované lístky zelených salátů: Plátky šunky zozdělit tak, aby se vzájemně překrývaly. Paštiku vyšlehat s konakem do pěny a zalít smetanou. Pěnu rozetřít na plátky šunky, zarolovat a pomocí folie zatáhnout. Vložit do chladu. Po ztuh ... …více»
|
11. 07. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Kančí kýta s brusinkovou omáčkou a pošírovanou hruškou: Kančí kýtu dusíme v dobrém zeleninovém základu s brusinkovým kompotem, rybízovým džemem, pomerančovou šťávou, strouhaným křenem a červeným vínem. Omáčku doděláme obvyklým způsobem, omáčka je pikantní ... …více»
|
11. 07. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí směs s kyselým zelím: Postup - Ve velké míse smícháme lžíci oleje se 4 lžícemi piva, česnekem a novým kořením. Do směsi vmícháme kousky srnčího a v chladničce necháme marinovat 3 hodiny nebo přes noc. Troubu předehřejeme n ... …více»
|
11. 07. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí na divoko s chlupatými knedlíky: Očištěné maso důkladně odblaníme, osolíme, opeříme, zakapeme olejem, necháme odležet. Špek, cibuli a zeleninu nakrájíme na drobné kostky. Na části oleje vypečeme slaninu, přidáme všechnu zeleninu a ko ... …více»
|
11. 07. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí guláš: Maso pokrájíme na drobné kousky a vložíme do hrnce, posypeme pepřem a kmínem, promícháme. Vodu svaříme a v horké rozpustíme kostku čirého vývaru, vmícháme oba sáčky sypkých ingrediencí a nakonec veš . ... …více»
|
9. 07. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Pečený srnčí hřbet: V pekáči rozehřejeme sádlo. Omyté a osušené maso osolíme, opepříme a posypeme roztlučenými plody jalovce. Osmažíme ze všech stran na sádle, obložíme plátky slaniny a pečeme. Během pečení maso stále po ... …více»
|