Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
4. 08. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Jelení plátky s bylinkovým máslem: Očištěný jelení hřbet vykostíme, opláchneme a pokrájíme na silnější plátky. Jemně maso naklepeme, osolíme, opepříme, pokapeme částí oleje a necháme v chladnu nejméně hodinu proležet. Před podáním je v ... …více»
|
4. 08. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Jelení plec na slanině: Očištěnou jelení plec svážeme bílou nití do tvaru válečku, pokapeme olejem a citronovou šťávou a uložíme nejméně na den do chladničky. Před přípravou maso osušíme, obalíme v mouce a vložíme do malého ... …více»
|
4. 08. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Srnčí žebírka se žampiony: Den před přípravou nasekáme z odblaněného srnčího hřbetu kotlety, částečně je odkostíme, lehce naklepeme, zalijeme dvěma lžícemi vína a olejem, přidáme koření a necháme v chladničce proležet. Druhý de ... …více»
|
4. 08. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Srnčí smažené řízky: Srnčí řízky po obvodu nakrojíme na třech místech, naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce, ve vejcích rozšlehaných s mlékem a ve strouhance a usmažíme po obou stranách na rozehřátém tuku. Podává ... …více»
|
2. 08. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Pečené sluky: Několik dní odleželé sluky oškubeme, hlavičky stáhneme, oči vydloubneme, chmýří opálíme a sluky vykucháme. Usekneme drápky, sluku zevnitř i zvenčí posolíme, trochu opepříme, dovnitř vložíme kousek más ... …více»
|
31. 07. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Divočák na rybízu: Maso osolíme, opepříme dáme do pekáče, podlijeme 1/2 červeného vína, poklademe plátky celere, mrkve, petržele a slaniny. Upečeme. Pikantní omáčka: rybízovou marmeládu rozředíme šťávou z 1 citronu a 1 ... …více»
|
29. 07. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Pštrosí steak se smetanou: Všechny ingredience dobře promícháme a na několik hodin nalijeme na steaky. Maso nejprve zprudka opečeme, asi 30 vteřin, aby se uzavřelo a pak zvolna dopečeme asi 3-4 minuty z každé strany.
... ... …více»
|
29. 07. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí s houbovou omáčkou : Nakrájenou kýtu na kousky vložíme do hrnce, přidáme cibuli, houby, zalejeme vodou do které vmícháme mouku, přidáme kořené do sítka na čaj, sůl, bujónovou kostku a dáme vařit na 3 hodiny. Poté vyjmeme ... …více»
|
29. 07. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí maso po zámecku: Maso očistíme, odblaníme a nakrájíme na plátky. Naklepeme je a rozkrájíme na špalíčky. Posypeme divokým kořením, lehce osolíme, opepříme a pokapeme citronem a rozpuštěným máslem. Maso zakryjeme a nech ... …více»
|
29. 07. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Kančí plec na česneku: Maso z plece opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky. Zeleninu očistíme. Cibuli a slaninu nakrájíme nadrobno. Česnek nakrájíme na plátky a papriku na nudličky.
Cibuli dáme osmažíme v kastrolu na ro ... …více»
|