Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
30. 06. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Bažant s pepřem a hruškami: Očištěného bažanta osolíme. Sýr Hermelín nakrájíme na plátky a obalíme je v hrubě tlučeném steakovém pepři, potom vložíme do bažanta, kterého opečeme na 80 g másla, podlijeme a pečeme ve střední tro . ... …více»
|
27. 06. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí kýta na červeném víně : Cibuli posekáme. Mrkev očistíme a pokrájíme na kostičky. Maso omyjeme a osušíme. Víno svaříme s 500 ml vody, bobkovým listem, jalovčinkami, 1/4 lžičkou soli a zeleninou a necháme vychladnout. Do stude ... …více»
|
26. 06. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Daňčí biftek na višních a pomerančích : Začneme omáčkou.
Dáme vařit kompotované nebo mražené višně i se šťávou. Posypeme je vanilkovým cukrem a přidáme celou skořici. Necháme chvíli povařit a pak mírně zahustíme solamylem rozmíchaným v ... …více»
|
26. 06. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Dančí maso na divoko s brusinkami: Maso prošpikujeme slaninou a osolíme. V pekáčku necháme zpěnit na jemno nakrájenou cibulku a kořenovou zeleninu. Přidáme maso, cukr a opečeme zvolna ze všech stran (jen aby se maso zatáhlo). Přidáme k ... …více»
|
25. 06. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Srnčí hřbet po pražsku: Srnčí hřbet odblaníme, naporcujeme a naložíme do marinády z nadrobno nakrájené kořenové zeleniny, cibule, koření, citronové šťávy a červeného vína. Necháme uležet 24 hodin. Potom hřbet zprudka opečeme ... …více»
|
24. 06. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Zajíc s rozinkami po prilepsku: Zajíce odblaníme, nakrájíme na menší kousky a několikrát jej přelijeme vařící vodou. Pak kousky zajíce vyjmeme z vody, osušíme a vložíme na rozpálený olej. Osmahneme zajíce důkladně ze všech stran, na ... …více»
|
24. 06. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí kotlety: Na pánvi vyškvaříme slaninu, kotlety naklepeme, posolíme, poprášíme hladkou moukou a na rozpálené slanině je po každé straně 3 minuty opečeme. Podáváme je s přírodní šťávou jako minutku nebo je dále d ... …více»
|
22. 06. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Kančí v pikantní omáčce: Odřezky masa osmahneme bez tuku dohněda, přidáme zeleninu nakrájenou na kostičky, osmahneme dohněda, přidáme rozdrcený pepř, jalovec, červené víno a vaříme, až se skoro vyvaří. Přilijeme vodu, vaříme ... …více»
|
22. 06. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Kančí hřbet s vinnou omáčkou: Kančí hřbet zbavíme tuku a blány. Vykostěný hřbet vcelku osolíme a okořeníme zvěřinovým kořením. Celý hřbet orestujeme z každé strany 4 - 5 minut na olivovém oleji. Nastavíme si troubu na 180°C. V pek ... …více»
|
22. 06. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Nadívaný bažant pečený na slanině: Celého bažanta očistíme, opláchneme, naplníme nádivkou a sešijeme. Bažanta osolíme zevnitř i zvenku a posypeme tymiánem. Celého bažanta pak obalíme plátky slaniny a vše ovážeme. Nakrájíme si na kolečk ... …více»
|