Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bažant s pepřem a hruškami

Bažant s pepřem a hruškami
30. 06. 2008 Zvěřina +++-______
Příprava receptu Bažant s pepřem a hruškami: Očištěného bažanta osolíme. Sýr Hermelín nakrájíme na plátky a obalíme je v hrubě tlučeném steakovém pepři, potom vložíme do bažanta, kterého opečeme na 80 g másla, podlijeme a pečeme ve střední tro . ... …více»

Srnčí kýta na červeném víně

Srnčí kýta na červeném víně
27. 06. 2008 Zvěřina +++++++___
Příprava receptu Srnčí kýta na červeném víně : Cibuli posekáme. Mrkev očistíme a pokrájíme na kostičky. Maso omyjeme a osušíme. Víno svaříme s 500 ml vody, bobkovým listem, jalovčinkami, 1/4 lžičkou soli a zeleninou a necháme vychladnout. Do stude ... …více»

Daňčí biftek na višních a pomerančích

Daňčí biftek na višních a pomerančích
26. 06. 2008 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Daňčí biftek na višních a pomerančích : Začneme omáčkou. Dáme vařit kompotované nebo mražené višně i se šťávou. Posypeme je vanilkovým cukrem a přidáme celou skořici. Necháme chvíli povařit a pak mírně zahustíme solamylem rozmíchaným v ... …více»

Dančí maso na divoko s brusinkami

Dančí maso na divoko s brusinkami
26. 06. 2008 Zvěřina ++++-_____
Příprava receptu Dančí maso na divoko s brusinkami: Maso prošpikujeme slaninou a osolíme. V pekáčku necháme zpěnit na jemno nakrájenou cibulku a kořenovou zeleninu. Přidáme maso, cukr a opečeme zvolna ze všech stran (jen aby se maso zatáhlo). Přidáme k ... …více»

Srnčí hřbet po pražsku

Srnčí hřbet po pražsku
25. 06. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Srnčí hřbet po pražsku: Srnčí hřbet odblaníme, naporcujeme a naložíme do marinády z nadrobno nakrájené kořenové zeleniny, cibule, koření, citronové šťávy a červeného vína. Necháme uležet 24 hodin. Potom hřbet zprudka opečeme ... …více»
 

Zajíc s rozinkami po prilepsku

Zajíc s rozinkami po prilepsku
24. 06. 2008 Zvěřina +++++_____
Příprava receptu Zajíc s rozinkami po prilepsku: Zajíce odblaníme, nakrájíme na menší kousky a několikrát jej přelijeme vařící vodou. Pak kousky zajíce vyjmeme z vody, osušíme a vložíme na rozpálený olej. Osmahneme zajíce důkladně ze všech stran, na ... …více»

Srnčí kotlety

Srnčí kotlety
24. 06. 2008 Zvěřina ++++______
Příprava receptu Srnčí kotlety: Na pánvi vyškvaříme slaninu, kotlety naklepeme, posolíme, poprášíme hladkou moukou a na rozpálené slanině je po každé straně 3 minuty opečeme. Podáváme je s přírodní šťávou jako minutku nebo je dále d ... …více»

Kančí v pikantní omáčce

Kančí v pikantní omáčce
22. 06. 2008 Zvěřina +++_______
Příprava receptu Kančí v pikantní omáčce: Odřezky masa osmahneme bez tuku dohněda, přidáme zeleninu nakrájenou na kostičky, osmahneme dohněda, přidáme rozdrcený pepř, jalovec, červené víno a vaříme, až se skoro vyvaří. Přilijeme vodu, vaříme ... …více»

Kančí hřbet s vinnou omáčkou

Kančí hřbet s vinnou omáčkou
22. 06. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Kančí hřbet s vinnou omáčkou: Kančí hřbet zbavíme tuku a blány. Vykostěný hřbet vcelku osolíme a okořeníme zvěřinovým kořením. Celý hřbet orestujeme z každé strany 4 - 5 minut na olivovém oleji. Nastavíme si troubu na 180°C. V pek ... …více»

Nadívaný bažant pečený na slanině

Nadívaný bažant pečený na slanině
22. 06. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Nadívaný bažant pečený na slanině: Celého bažanta očistíme, opláchneme, naplníme nádivkou a sešijeme. Bažanta osolíme zevnitř i zvenku a posypeme tymiánem. Celého bažanta pak obalíme plátky slaniny a vše ovážeme. Nakrájíme si na kolečk ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !