Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bažantí špízy

Bažantí špízy
21. 02. 2008 Zvěřina ++++++____
Příprava receptu Bažantí špízy: Každou porci bažantích prsou nakrájíme na 4 kousky, pokapeme olejem, vínem, osolíme, přidáme bylinky, zamícháme a necháme 3-4 hodiny odležet. Každý kousek masa zabalíme do plátku slaniny a vždy 4 kous ... …více»

Bažant s česnekem

Bažant s česnekem
21. 02. 2008 Zvěřina ++++++++__
Příprava receptu Bažant s česnekem: Bažanty rozpůlíme, částečně vykostíme, protkneme klínky česneku, osolíme, okořeníme, potřeme částí oleje a necháme přes noc odležet. Potom bažanty obalíme plátky slaniny a převážeme provázkem a v trou ... …více»

Bažantí prsa s ovocem

Bažantí prsa s ovocem
21. 02. 2008 Zvěřina ++++++____
Příprava receptu Bažantí prsa s ovocem: Bažantí prsa bez kůže a kostí rozkrojíme a naplníme řezy šunky, plátky jedné oloupané hrušky, osolíme, okořeníme, obalíme v mouce a na směsi oleje a másla po obou stranách opékáme, až je maso téměř mě ... …více»

Pečené bažantí prsa po zbojnicku

Pečené bažantí prsa po zbojnicku
21. 02. 2008 Zvěřina +++++_____
Příprava receptu Pečené bažantí prsa po zbojnicku: Bažantí prsa bez kůže a kostí potřeme směsí nastrouhaného česneku, cibule, soli a pepře. Porce zabalíme do slaniny a necháme 2-3 hodiny odležet. Prsa vložíme do pekáče, přidáme máslo, podlijeme trocho ... …více»

Grilované mufloní kotlety s bylinkovým máslem

Grilované mufloní kotlety s bylinkovým máslem
21. 02. 2008 Zvěřina +++++_____
Příprava receptu Grilované mufloní kotlety s bylinkovým máslem: Odblaněné naklepané kotlety osolíme, okořeníme, potřeme olejem a necháme 2 hodiny odležet. Poté je rozložíme na mřížku rozehřátého grilu a pečeme po obou stranách doměkka. Podáváme s plátky citronu a ... …více»
 

Plněná kančí roláda

Plněná kančí roláda
21. 02. 2008 Zvěřina ++++-_____
Příprava receptu Plněná kančí roláda: Maso rozkrojíme na plát, naklepeme potřeme hořčicí. Na másle osmahneme pokrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájenou kapii, okurky, uzené maso, uvařené vejce, osolíme, okořeníme a rozmícháme s roz ... …více»

Jelení hrudí vařené, obložené zeleninou

Jelení hrudí vařené, obložené zeleninou
21. 02. 2008 Zvěřina ++________
Příprava receptu Jelení hrudí vařené, obložené zeleninou: Hrudí omyjeme a dáme vařit do vody společně s mrkví, celerem, petrželí, nakrájené na plátky, cibulí, pepřem a bobkovým listem. Až bude maso měkké, tak jej vyndáme, nakrájíme na úhledné porce a podávám ... …více»

Roláda z muflona

Roláda z muflona
17. 02. 2008 Zvěřina +++++_____
Příprava receptu Roláda z muflona: Maso rozkrojíme na plát, naklepeme, osolíme, okořeníme a potřeme hořčicí. Potom naneseme směs nakrájené cibule, okurek, klobásy a přikryjeme plátky slaniny. Maso stočíme převážeme provázkem. Roládu vl ... …více»

Dušený muflon v zelenině

Dušený muflon v zelenině
17. 02. 2008 Zvěřina +++++_____
Příprava receptu Dušený muflon v zelenině: Mufloní maso nasekáme i s kostí na středně velké kousky, vložíme ho do kastrolu s máslem a nakrájenou cibulí. Osolíme, opepříme, krátce osmahneme, mírně podlijeme a dusíme téměř doměkka. Přidáme zelen ... …více»

Pečená kančí kýta na jalovčinkách

Pečená kančí kýta na jalovčinkách
17. 02. 2008 Zvěřina +++++-____
Příprava receptu Pečená kančí kýta na jalovčinkách: Odblaněnou kančí kýtu protkneme proužky slaniny, které jsme bohatě obalili v drcených jalovčinkách. Vložíme do pekáče, osolíme, přidáme cibuli nakrájenou na čtvrtky, sádlo a zprudka zapečeme. Mírně po ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !