Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu |
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 |
Vánočka - nejoblíbenější recepty |
Květina Vánoc - Vánoční hvězda |
![]() |
21. 02. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Bažantí špízy: Každou porci bažantích prsou nakrájíme na 4 kousky, pokapeme olejem, vínem, osolíme, přidáme bylinky, zamícháme a necháme 3-4 hodiny odležet. Každý kousek masa zabalíme do plátku slaniny a vždy 4 kous ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Bažant s česnekem: Bažanty rozpůlíme, částečně vykostíme, protkneme klínky česneku, osolíme, okořeníme, potřeme částí oleje a necháme přes noc odležet. Potom bažanty obalíme plátky slaniny a převážeme provázkem a v trou ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Bažantí prsa s ovocem: Bažantí prsa bez kůže a kostí rozkrojíme a naplníme řezy šunky, plátky jedné oloupané hrušky, osolíme, okořeníme, obalíme v mouce a na směsi oleje a másla po obou stranách opékáme, až je maso téměř mě ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Pečené bažantí prsa po zbojnicku: Bažantí prsa bez kůže a kostí potřeme směsí nastrouhaného česneku, cibule, soli a pepře. Porce zabalíme do slaniny a necháme 2-3 hodiny odležet. Prsa vložíme do pekáče, přidáme máslo, podlijeme trocho ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Grilované mufloní kotlety s bylinkovým máslem: Odblaněné naklepané kotlety osolíme, okořeníme, potřeme olejem a necháme 2 hodiny odležet. Poté je rozložíme na mřížku rozehřátého grilu a pečeme po obou stranách doměkka. Podáváme s plátky citronu a ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Plněná kančí roláda: Maso rozkrojíme na plát, naklepeme potřeme hořčicí. Na másle osmahneme pokrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájenou kapii, okurky, uzené maso, uvařené vejce, osolíme, okořeníme a rozmícháme s roz ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Jelení hrudí vařené, obložené zeleninou: Hrudí omyjeme a dáme vařit do vody společně s mrkví, celerem, petrželí, nakrájené na plátky, cibulí, pepřem a bobkovým listem. Až bude maso měkké, tak jej vyndáme, nakrájíme na úhledné porce a podávám ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Roláda z muflona: Maso rozkrojíme na plát, naklepeme, osolíme, okořeníme a potřeme hořčicí. Potom naneseme směs nakrájené cibule, okurek, klobásy a přikryjeme plátky slaniny. Maso stočíme převážeme provázkem. Roládu vl ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Dušený muflon v zelenině: Mufloní maso nasekáme i s kostí na středně velké kousky, vložíme ho do kastrolu s máslem a nakrájenou cibulí. Osolíme, opepříme, krátce osmahneme, mírně podlijeme a dusíme téměř doměkka. Přidáme zelen ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Pečená kančí kýta na jalovčinkách: Odblaněnou kančí kýtu protkneme proužky slaniny, které jsme bohatě obalili v drcených jalovčinkách. Vložíme do pekáče, osolíme, přidáme cibuli nakrájenou na čtvrtky, sádlo a zprudka zapečeme. Mírně po ... …více»
|
| Vyhrajte doplňky stravy NatureVia na zvýšený cholesterol. |
|
| Soutěž o rodinné vstupenky na Světelné výstavy Story of Lights. |
|
| Soutěž o AKU mixér, šlehač a sekáček SENCOR. |
|
| Soutěž o Zimní ochranný krém SynCare se skvalanem. |
|
| Soutěžte o výběrový mix lahodných rýžových kaší Fit. |
|
| Soutěžte o vouchery a sledujte stovky divadelních představení na Dramox. |
|
| Soutěž o knižní novinky Veselé české Vánoce a Tržiště iluzí. |
|
| Soutěž o balíčky ústní hygieny Glucadent od Naturprodukt. |
|