Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu |
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 |
Vánočka - nejoblíbenější recepty |
Květina Vánoc - Vánoční hvězda |
![]() |
25. 02. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Bažant na hříbkách : Očištěného bažanta dobře osolíme. Prsa protáhneme nudličkami slaniny. Nakrájenou cibulku osmahneme na rozpáleném oleji dozlatova. Vložíme bažanta, na kterého dáme plátky másla, nové koření, ... ... …více»
|
![]() |
24. 02. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Kotlety z divokého prasátka: Kotlety naklepeme,odřízneme od kosti, osolíme, vetřeme směs koření Hubert, protkneme 2 proužky slaniny a grilujeme doměkka. Když je maso měkké, položíme na každou kotletu lžičku brusinek, plátek ... ... …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Bažant s rozmarýnem: Bažanta opláchneme, spaříme vroucí vodou na povrchu i uvnitř. Necháme okapat, pak bažanta nasolíme. Dovnitř vložíme rozmarýn. Plátky slaniny položíme na prsa a připíchneme jehlami na závitky. Zbylou s ... …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Srnčí steaky s kaštany: Z odleželého masa nakrájíme asi 3 cm vysoké steaky, osolíme je, obalíme v rozdrceném pepři a pak je zabalíme do plátků slaniny. Upevníme je párátkem. Maso přikryjeme a necháme uležet. Mezitím si vezme ... …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Zaječí medailonky: Zaječí hřbet vykostíme, z masa nakrájíme medailonky, jemně je naklepeme, osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou, posypeme rozdrceným jalovcem a poprášíme moukou. Na části másla osmažíme drobně ... …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Guláš ze zajíce: Zaječí maso bez kosti nakrájíme na kousky. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme maso, najemno nakrájenou zeleninu, všechno koření, podlijeme 1 l vody a dusíme. V průběhu dušení přidáme rybízovou zavařenin ... …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Zajíc na slanině: Zaječí maso odblaníme, opláchneme, protkneme částí slaniny a osolíme. Drobně pokrájenou cibuli osmažíme dorůžova na sádle a zbylé pokrájené slanině, přidáme koření a potom zajíce a opečeme jej po obou ... …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Guláš ze srnčího a vepřového masa s houbami: Houby očistíme a dusíme na oleji společně s kmínem a pepřem. Nyní si osmahneme na oleji drobně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájená obě masa na kostičky, sůl a dusíme. Maso občas podlijeme vývarem z m ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Zajíc s cibulkami a žampiony: Naporcované maso protáhneme proužky slaniny obalenými v koření divočina. Na směsi oleje a másla osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme maso a krátce opečeme. Osolíme, podlijeme a dusíme téměř doměkka. P ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Zajíc po vinařsku: Naporcované maso protáhneme proužky slaniny obalenými v koření divočina. Osolíme, lehce obalíme v mouce a opečeme na směsi oleje a másla. Přidáme na klínky nakrájenou cibuli, osmahneme, vmícháme kečup ... …více»
|
| Vyhrajte doplňky stravy NatureVia na zvýšený cholesterol. |
|
| Soutěž o rodinné vstupenky na Světelné výstavy Story of Lights. |
|
| Soutěž o AKU mixér, šlehač a sekáček SENCOR. |
|
| Soutěž o Zimní ochranný krém SynCare se skvalanem. |
|
| Soutěžte o výběrový mix lahodných rýžových kaší Fit. |
|
| Soutěžte o vouchery a sledujte stovky divadelních představení na Dramox. |
|
| Soutěž o knižní novinky Veselé české Vánoce a Tržiště iluzí. |
|
| Soutěž o balíčky ústní hygieny Glucadent od Naturprodukt. |
|