Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
25. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Bažant na hříbkách : Očištěného bažanta dobře osolíme. Prsa protáhneme nudličkami slaniny. Nakrájenou cibulku osmahneme na rozpáleném oleji dozlatova. Vložíme bažanta, na kterého dáme plátky másla, nové koření, ... ... …více»
|
24. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Kotlety z divokého prasátka: Kotlety naklepeme,odřízneme od kosti, osolíme, vetřeme směs koření Hubert, protkneme 2 proužky slaniny a grilujeme doměkka. Když je maso měkké, položíme na každou kotletu lžičku brusinek, plátek ... ... …více»
|
22. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Bažant s rozmarýnem: Bažanta opláchneme, spaříme vroucí vodou na povrchu i uvnitř. Necháme okapat, pak bažanta nasolíme. Dovnitř vložíme rozmarýn. Plátky slaniny položíme na prsa a připíchneme jehlami na závitky. Zbylou s ... …více»
|
22. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí steaky s kaštany: Z odleželého masa nakrájíme asi 3 cm vysoké steaky, osolíme je, obalíme v rozdrceném pepři a pak je zabalíme do plátků slaniny. Upevníme je párátkem. Maso přikryjeme a necháme uležet. Mezitím si vezme ... …více»
|
22. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Zaječí medailonky: Zaječí hřbet vykostíme, z masa nakrájíme medailonky, jemně je naklepeme, osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou, posypeme rozdrceným jalovcem a poprášíme moukou. Na části másla osmažíme drobně ... …více»
|
22. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Guláš ze zajíce: Zaječí maso bez kosti nakrájíme na kousky. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme maso, najemno nakrájenou zeleninu, všechno koření, podlijeme 1 l vody a dusíme. V průběhu dušení přidáme rybízovou zavařenin ... …více»
|
22. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Zajíc na slanině: Zaječí maso odblaníme, opláchneme, protkneme částí slaniny a osolíme. Drobně pokrájenou cibuli osmažíme dorůžova na sádle a zbylé pokrájené slanině, přidáme koření a potom zajíce a opečeme jej po obou ... …více»
|
22. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Guláš ze srnčího a vepřového masa s houbami: Houby očistíme a dusíme na oleji společně s kmínem a pepřem. Nyní si osmahneme na oleji drobně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájená obě masa na kostičky, sůl a dusíme. Maso občas podlijeme vývarem z m ... …více»
|
21. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Zajíc s cibulkami a žampiony: Naporcované maso protáhneme proužky slaniny obalenými v koření divočina. Na směsi oleje a másla osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme maso a krátce opečeme. Osolíme, podlijeme a dusíme téměř doměkka. P ... …více»
|
21. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Zajíc po vinařsku: Naporcované maso protáhneme proužky slaniny obalenými v koření divočina. Osolíme, lehce obalíme v mouce a opečeme na směsi oleje a másla. Přidáme na klínky nakrájenou cibuli, osmahneme, vmícháme kečup ... …více»
|