Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bažant na hříbkách

Bažant na hříbkách
25. 02. 2008 Zvěřina +++++-____
Příprava receptu Bažant na hříbkách : Očištěného bažanta dobře osolíme. Prsa protáhneme nudličkami slaniny. Nakrájenou cibulku osmahneme na rozpáleném oleji dozlatova. Vložíme bažanta, na kterého dáme plátky másla, nové koření, ... ... …více»

Kotlety z divokého prasátka

Kotlety z divokého prasátka
24. 02. 2008 Zvěřina ++++++____
Příprava receptu Kotlety z divokého prasátka: Kotlety naklepeme,odřízneme od kosti, osolíme, vetřeme směs koření Hubert, protkneme 2 proužky slaniny a grilujeme doměkka. Když je maso měkké, položíme na každou kotletu lžičku brusinek, plátek ... ... …více»

Bažant s rozmarýnem

Bažant s rozmarýnem
22. 02. 2008 Zvěřina ++________
Příprava receptu Bažant s rozmarýnem: Bažanta opláchneme, spaříme vroucí vodou na povrchu i uvnitř. Necháme okapat, pak bažanta nasolíme. Dovnitř vložíme rozmarýn. Plátky slaniny položíme na prsa a připíchneme jehlami na závitky. Zbylou s ... …více»

Srnčí steaky s kaštany

Srnčí steaky s kaštany
22. 02. 2008 Zvěřina ++++______
Příprava receptu Srnčí steaky s kaštany: Z odleželého masa nakrájíme asi 3 cm vysoké steaky, osolíme je, obalíme v rozdrceném pepři a pak je zabalíme do plátků slaniny. Upevníme je párátkem. Maso přikryjeme a necháme uležet. Mezitím si vezme ... …více»

Zaječí medailonky

Zaječí medailonky
22. 02. 2008 Zvěřina +++++_____
Příprava receptu Zaječí medailonky: Zaječí hřbet vykostíme, z masa nakrájíme medailonky, jemně je naklepeme, osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou, posypeme rozdrceným jalovcem a poprášíme moukou. Na části másla osmažíme drobně ... …více»
 

Guláš ze zajíce

Guláš ze zajíce
22. 02. 2008 Zvěřina +++++_____
Příprava receptu Guláš ze zajíce: Zaječí maso bez kosti nakrájíme na kousky. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme maso, najemno nakrájenou zeleninu, všechno koření, podlijeme 1 l vody a dusíme. V průběhu dušení přidáme rybízovou zavařenin ... …více»

Zajíc na slanině

Zajíc na slanině
22. 02. 2008 Zvěřina +++++_____
Příprava receptu Zajíc na slanině: Zaječí maso odblaníme, opláchneme, protkneme částí slaniny a osolíme. Drobně pokrájenou cibuli osmažíme dorůžova na sádle a zbylé pokrájené slanině, přidáme koření a potom zajíce a opečeme jej po obou ... …více»

Guláš ze srnčího a vepřového masa s houbami

Guláš ze srnčího a vepřového masa s houbami
22. 02. 2008 Zvěřina +++-______
Příprava receptu Guláš ze srnčího a vepřového masa s houbami: Houby očistíme a dusíme na oleji společně s kmínem a pepřem. Nyní si osmahneme na oleji drobně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájená obě masa na kostičky, sůl a dusíme. Maso občas podlijeme vývarem z m ... …více»

Zajíc s cibulkami a žampiony

Zajíc s cibulkami a žampiony
21. 02. 2008 Zvěřina +++++_____
Příprava receptu Zajíc s cibulkami a žampiony: Naporcované maso protáhneme proužky slaniny obalenými v koření divočina. Na směsi oleje a másla osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme maso a krátce opečeme. Osolíme, podlijeme a dusíme téměř doměkka. P ... …více»

Zajíc po vinařsku

Zajíc po vinařsku
21. 02. 2008 Zvěřina ++++++-___
Příprava receptu Zajíc po vinařsku: Naporcované maso protáhneme proužky slaniny obalenými v koření divočina. Osolíme, lehce obalíme v mouce a opečeme na směsi oleje a másla. Přidáme na klínky nakrájenou cibuli, osmahneme, vmícháme kečup ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !