Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
27. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Divočák na pivě a zelí: Na sádle orestujeme na nudličky nakrájenou kořennou zeleninu, cibuli a divoké koření v plátěném pytlíčku. Přidáme na malé nudličky nakrájené a prosolené maso a zprudka opečeme. Přidáme zakysané zelí. ... …více»
|
27. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Divočák na pivě: Na rozpáleném tuku osmahneme nakrájenou cibuli s kmínem. Vložíme maso, nakrájené na kostičky a za stálého míchání dusíme ve vlastní šťávě, do vysmahnutí. Poté zalijeme vývarem, ochutíme solí a okoření ... …více»
|
27. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Topinky s bažantím masem: Vařené maso obereme z kostí a orestujeme spolu s marinádou na rozpáleném oleji. Přidáme na nudličky nakrájenou cibuli, kapii a rajčata a podusíme, až se zelenina prohřeje, ale zůstane křehká. Přidáme ... …více»
|
27. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Pečený bažant na mandarinkách: Z dobře očištěných mandarinek ostrouháme kůru a spolu s hřebíčkem, trochou soli a malým kouskem másla vše dobře promícháme. Část směsi vložíme do bažanta a zbytkem jej potřeme. Do bažanta vložíme ješt ... …více»
|
27. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Jihočeský bažant: Bažanta vykucháme a očistíme. Protkneme jej poloviční dávkou slaniny, zbylou dávku osmahneme na másle se sádlem s nasekanou cibulí. Ochutíme kořením (nové koření, bobkový list), podle chuti opepříme a ... …více»
|
27. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Ferdinandův špíz: Maso nakrájíme na plátky, potřeme grilovacím olejem s česnekem a přikryté necháme 24 hodin v chladnu odležet. Potom plátky masa lehce osolíme, poklademe plátky šunky, okurky, slaniny a vše smotáme do ... …více»
|
27. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Bažantí rizoto z tarhoně: Tarhoňu opražíme v hrnci "na sucho" až částečně zhnědne. Poté zalijeme vodou, osolíme a vaříme (dle návodu). Mezi tím si na pánev dáme rozpustit máslo, přidáme obrané maso z polévky a posm ... …více»
|
27. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Bažantí prsa na mandlích s madeirovou omáčkou: Očistěná bažantí prsa opečeme na rozpáleném oleji po obou stranách.
Na pánvi rozpustíme moučné máslo, vložíme nasekané mandle a rozpůlené olivy, orestujeme a zalijeme madeirou a trochou vody.
Do tét ... …více»
|
27. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Bažantí pečínka: Bažanta necháme přes noc namočeného v kefíru, pak jej opláchneme vodou, prošpikujeme a osolíme. Do břišní dutiny vložíme celou cibuli do níž jsme zapíchli asi 3 hřebíčky a bažanta položíme na pekáč, j ... …více»
|
25. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Bažant v bramboráku: Vykoštěného bažanta nakrájíme na nudličky, nakrájíme slaninu nebo uzené, cibuli, kapii, osolíme, opepříme, přidáme kečup a zalijeme olejem. Necháne do druhého dne odležet. Na rozpáleném oleji ... ... …více»
|