Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
10. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Dančí plátky na víně: Dančí plátky po obvodu nařízneme na třech místech, naklepeme, a osolíme. Opečeme je po obou stranách na části rozehřátého sádla, vyjmeme a na sádle osmažíme kořenovou zeleninu a cibuli pokrájené na pl ... …více»
|
10. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí bifteky na víně: Z odblaněné srnčí kýty nakrájíme 4 bifteky, naklepeme je, potřeme částí oleje a necháme v misce v chladničce nejméně přes noc odležet. Pak bifteky osolíme, opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji ... …více»
|
8. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Jelení medailonky : Pro přípravu medailonků je nejlepší dobře odleželé jelení maso z hřbetu, které vykostíme, nakrájíme na silnější plátky, lehce naklepeme, potřeme olejem, osolíme, opepříme a necháme několik hodin na ch ... …více»
|
8. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Kančí ragú s jablky: Maso nakrájíme na kousky, osolíme a opepříme. Na tuku osmažíme do hněda cibuli na kostičky, vsypeme maso, opečeme, přidáme bobkový list a ostatní koření, mírně podlijeme a dusíme do měkka spolu s kráj ... …více»
|
6. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí tournedo pod ořechovou krustou s dušenými jablky a hruškami: Srnčí nakrájíme na špalíčky, osolíme, opepříme a posypme tymiánem (pokud máme sušený, dobře jej mezi prsty rozmělníme), tymián smícháme s olejem a maso jím potřeme. Necháme odležet nejlépe přes noc. P ... …více»
|
6. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Dušené jelení maso: Maso odblaníme, omyjeme a nakrájíme na kostky velikosti cca 2 cm. Osolíme, opepříme, zaprášíme moukou a osmažíme na rozpáleném tuku. Potom opečené kostky masa zalijeme bílým vínem, přidáme celý černý ... …více»
|
4. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Carpacio z daňka marinované v pikantní lanýžovo-ořechové marinádě: Dobře očištěný dančí váleček nakrájíme na slabé plátky, které naklepeme přes mikrotenovou fólii co nejslaběji. Takto připravené maso osolíme, opepříme a naskládáme do marinády, která je připravena z v ... …více»
|
2. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Středočeský jelení steak : Do porcelánové mísy dáme olej, přidáme tymián, oregáno, pepř, sůl, jalovec, bobkový list a vše promícháme. Do této směsi potom vložíme lehce naklepané jelení steaky, promícháme a necháme několik hodi ... …více»
|
2. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí ragú s lečem: Přední srnčí maso rozkrájíme nebo posekáme na stejně velké kousky a opláchneme. Slaninu pokrájenou na kostičky rozškvaříme na sádle, přidáme cibuli a osmažíme ji dozlatova, vložíme srnčí maso, ... ... …více»
|
1. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Dančí steak se zeleninou : Na steak použijeme svíčkovou z daňka nebo jiné zvěřiny. Svíčkovou odblaníme, trochu nasolíme a zprudka opečeme vcelku na olivovém oleji ze všech stran.
Takto připravené m ... ... …více»
|