Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu |
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 |
Vánočka - nejoblíbenější recepty |
Květina Vánoc - Vánoční hvězda |
![]() |
17. 02. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Dančí závitky na hroznovém víně: Plátky masa naklepeme, osolíme, okořeníme. Naplníme je směsí drcených vařených a oloupaných kaštanů a nakrájené šunky. Plátky stočíme, zabalíme do plátků slaniny a ovineme nití. Závitky poprášíme mouk ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Plněné dančí řízky: Plátky masa osolíme, okořeníme a rozdělíme na ně plátky slaniny, kapary, kolečka cibule, kečup. Potom plátky přeložíme a sepneme jehlami nebo párátky. Plátky obalíme v mouce a zprudka opečeme na oleji ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Dančí roláda s houbovou nádivkou: Kýtu rozkrojíme a rozklepeme na plát silný asi 2 cm. Osolíme ho a opepříme. Na nakrájené slanině osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme houby, osolíme je a opepříme a podusíme. Vmícháme rozšlehaný vejc ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Pikantní zvěřinový kotlík: Nakrájené odblaněné maso dáme do misky, osolíme, okořeníme, zakápneme worcesterskou omáčkou a lžící oleje, zamícháme a necháme 2-3 hodiny odležet. Na zbylém oleji rozškvaříme nakrájenou slaninu a osma ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Srnčí roláda s hříbky: Z odblaněného masa připravíme plát asi 2 cm silný, osolíme, opepříme. Slaninu na náplň nakrájíme nadrobno, rozškvaříme a zpěníme na ní pokrájenou cibuli. Přidáme na plátky nakrájené houby, osolíme a d ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Srnčí na jeřabinách: Odblaněné maso protáhneme prožky slaniny obalené v koření divočina. Na směsi s máslem osmahneme nakrájenou cibuli a zeleninu. Přidáme maso, osolíme, trochu podlijeme vínem a dusíme doměkka. Potom maso ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Srnčí kýta plněná houbami: Do odblaněné srnčí kýty prořízneme delším nožem kapsu. Na kostičky nakrájenou slanionu rozškvaříme, přidáme cibuli, osmahneme, přidáme nakrájené houby, osolíme, okořeníme a dusíme doměkka. Když se z h ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Srnčí špízy: Odblaněnou srnčí kýtu nakrájíme asi na 20 g kousky. Zlehka je naklepeme, osolíme, okořeníme, pokapeme worcesterskou omáčkou a lžící oleje. Necháme odležet 2-3 hodiny. Poté plátky napichujeme na jehly ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Zámecké srnčí: Z odblaněné srnčí kýty nakrájíme asi 12 medailonků. Zlehka je naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a na oleji po obou stranách zprudka opečeme. Přidáme nakrájenou cibuli, máslo,osmahneme, při ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Srnčí plátky ve vinném zelí: Nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme překrájené zelí, zastříkneme vínem, osolíme a podusíme téměř doměkka. Z odblaněné srnčí kýty nakrájíme pláty, naklepeme je, opepříme, osolíme, zlehka obalím ... …více»
|
| Vyhrajte doplňky stravy NatureVia na zvýšený cholesterol. |
|
| Soutěž o rodinné vstupenky na Světelné výstavy Story of Lights. |
|
| Soutěž o AKU mixér, šlehač a sekáček SENCOR. |
|
| Soutěž o Zimní ochranný krém SynCare se skvalanem. |
|
| Soutěžte o výběrový mix lahodných rýžových kaší Fit. |
|
| Soutěžte o vouchery a sledujte stovky divadelních představení na Dramox. |
|
| Soutěž o knižní novinky Veselé české Vánoce a Tržiště iluzí. |
|
| Soutěž o balíčky ústní hygieny Glucadent od Naturprodukt. |
|