Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
15. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Kančí řízky po šumavsku: Nakrájíme silnější řízky, rozklepeme, potřeme olejem a necháme odležet. Řízky osolíme, opepříme, posypeme tlučeným jalovcem a na horkém oleji opečeme doměkka. Na každý řízek dáme sázené vejce, ... ... …více»
|
15. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Kančí kýta na česneku se smetanou: Kýtu prošpikujeme slaninou a potřeme polovinou česneku, utřeného se solí. Na pekáček dáme zbytek nakrájené slaniny, máslo, zbylý česnek, trochu orestujeme, dáme maso, opečeme, podlijeme trochou vody a ... …více»
|
15. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí řízečky po revírnicku: Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a potřeme česnekem. Plátky namáčíme v těstíčku z vajec, mléka, mouky a nakrájených žampionů a smažíme v horkém oleji. Řízky poléváme tatarskou omáčkou. ... ... …více»
|
13. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Sadařův dančí steak : Plátek naklepeme, nasekáme, osolíme a opepříme, na oleji opečeme a zalijeme vínem. Přidáme oloupané a na plátky nakrájené hrušky, brusinky a skořici. Přidáme mouku a necháme povařit. ... ... …více»
|
12. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí maso na víně : Srnčí maso pokrájíme na větší kousky, osolíme a opepříme. V pekáčku rozehřejeme tuk a kousky masa zprudka opečeme ze všech stran. Zaprášíme moukou, podlijeme vodou a červeným vínem, přidáme masox a dá ... …více»
|
10. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Kančí řízky na smetaně : 1. Kančí řízky odblaníme, po obvodu mělce nařízneme na třech místech, naklepeme, po obou stranách posypeme hrubě drceným pepřem a jalovcem.
2. Vložíme na pánev s rozehřátým máslem a na malém plaménku ... …více»
|
10. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Kančí kotlety na přírodu : 1. Z očištěné a opláchnuté pečeně osekneme část obratlové kosti, nasekáme jednotlivé porce, mírně je naklepeme, blány nařízneme, krátce opečeme po obou stranách na tuku a pak maso vyjmeme
2. Cibuli n ... …více»
|
10. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Kančí hřbet plněný mátou : 1. Kančí hřbet podélně rozřízneme (jako na roládu), osolíme, opepříme a vložíme do něj lístky máty.
2. Maso zabalíme do plátků slaniny a zajistíme režnou nití nebo jehlami.
3. Orestujeme na rozpálen ... …více»
|
10. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Jelení plec na víně : 1. Odblaněnou jelení plec svážeme nití do tvaru válečku, pokapeme vínem, olejem, octem a uložíme nejméně na 1 den do lednice.
2. Před přípravou maso osušíme, osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce ... …více»
|
10. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Jelení guláš na německý způsob : 1. Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme na oleji, přidáme maso pokrájené na kostky, osolíme a opepříme.
2. Vmícháme na plátky nakrájenou cibuli a dusíme pod pokličkou na malém plaménku.
3. Kdy ... …více»
|