Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
27. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Plněný kančí bok: Náplň: na pánvi rozehřejeme tuk se špekem, zpěníme cibuli a česnek, přidáme na jemno nakrájené droby, zprudka osmahneme, vložíme houby podlijeme vínem a volně dusíme asi 15 min. Když jsou houby ... ... …více»
|
27. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Karbanátky z lončáka: Housky předem namočíme v mléce, pak umeleme spolu se zvěřinou, slaninou, cibulí a česnekem. Přidáme vejce, sůl a koření, příp. houby, zahustíme strouhankou. Uděláme karbanátky a osmažíme. ... ... …více»
|
27. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Kančí toulání: Žebírka očistíme, naporcujeme, nakořeníme, dáme na pekáč se sádlem a cibulí, posypeme uzeným podlijeme a dvě hoďky zvolna pečeme. ... ... …více»
|
27. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Kančí ragú: 1. Odblaněné maso nakrájíme na kostky. V kastrole rozehřejeme olej a opečeme na něm slaninu nakrájenou nadrobno. Přidáme nahrubo nakrájenou cibuli a usekaný česnek, osmahneme a vsypeme kostky masa.
... …více»
|
27. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Kančí na smetaně: Pečící mísu vytřeme trochou sádla a položíme na drobno nakrájenou cibuli, česnek a anglickou slaninu. Prošpekované maso anglickou slnaninou vložíme do připravené mísy. Zalijeme přibližne 1/4 litrem vo ... …více»
|
27. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Bolentinské medailonky z divočáka: Promícháním červeného vína, tymiánu, soli a pepře připravíme marinádu. Kýtu z divočáka očistíme a omyjeme. Vložíme ji do marinády a necháme na chladném místě odležet nejlépe do druhého dne. Během mari ... …více»
|
27. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Kančí kýta pana hajného: Vykostěnou kančí kýtu očistíme a osolíme. Kousky cibule a slaniny opečeme na rozehřátém oleji, přidáme kančí kýtu, kterou po všech stranách opečeme. Potřeme tlučeným jalovcem a divokým kořením, podlij ... …více»
|
27. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Kančí kýta s jalovcem: Očištěnou kančí kýtu prošpikujeme slaninou, osolíme, opepříme, posypeme drceným jalovcem a necháme odležet. Na sádle osmahneme drobně nakrájenou cibuli, přidáme utřený česnek, podlijeme vodou, přidáme ... …více»
|
27. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Kančí hřbet s vínem: 1. Kančí hřbet odblaníme. Maso potřeme hořčicí, obalíme v drceném koření, vložíme do kastrolu a zalijeme bílým vínem. Necháme do druhého dne v chladu uležet.
2. Maso osušíme a zprudka opečeme na o ... …více»
|
27. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Kančí guláš s brusinkami: Na rozpáleném sádle osmahneme cibuli nakrájenou na kolečka. Přidáme kančí maso nakrájené na nudličky, osolíme, opepříme a osmahneme dozlatova. Přidáme rajský protlak, zamícháme a ještě krátce osmahnem ... …více»
|