Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
17. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Pikantní kančí roláda: Maso rozkrojíme na plát, naklepeme a potřeme hořčicí. Na lžíci másla osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájenou kapii, okurky, nakrájenou šunku nebo uzené maso, uvařené vejce, osolíme, okořeníme ... …více»
|
17. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Plněná kančí kýta: Mleté vepřové maso důkladně promícháme s vejcem, smetanou, solí, kořením divočina, na kostky nakrájenou slaninou, okurkami a nasekanými houbami, které předem namočíme. V kančí kýtě prořízneme kapsu. ... …více»
|
17. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Kančí kotlety v segedínském zelí: Kotlety na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme a obalíme v mouce. Na sádle osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme kotlety a po obou stranách je opečeme. Potom je okořeníme mletou paprikou a kmínem, p ... …více»
|
17. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Kančí maso ve fazolích: Na kostičky nakrájenou slaninu lehce rozškvaříme, přidáme nakrájenou cibuli a osmahneme. Kančí maso nakrájíme na kostky, osolíme, přidáme do základu a opečeme. Jakmile maso pustí šťávu, ochutíme ho pe ... …více»
|
17. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Medailonky z divočáka s kuřecími játry: Z kančí kýty nakrájíme medailonky, zlehka je naklepeme, osolíme, okořeníme pepřem a kmínem, obalíme v mouce a ne oleji z obou stran zprudka opečeme. Přidáme na kostečky nakrájenou slaninu, na klínky n ... …více»
|
17. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Kančí kotlety s jablky a ostružinami: Kančí kýty na okrajích nasekneme, naklepeme je, osolíme, okořeníme pepřem a drcenými jalovčinkami. Na rozehřátém oleji je po obou stranách zprudka opečeme. Přidáme polovinu másla, podlijeme červeným v ... …více»
|
17. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Zvěřinová sekaná na smetaně: Mleté zvěřinové a vepřové maso dobře promícháme s vejci, žemlí pokapanou smetanou, solí, kořením a nakrájenou slaninou. Vytvarujeme šišku, dáme ji do pekáčku, podlijeme trochou vody a zvolna pečeme. U ... …více»
|
17. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Jelení kýta na sardelích: Odblaněnou kýtu prošpikujeme slaninou, osolíme, opepříme a krátce opečeme na směsi oleje a másla. Přidáme nakrájenou cibuli, petrželku, tymián, podlijeme vodou nebo vývarem a dusíme téměř doměkka. Pot ... …více»
|
17. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Dančí filátka po starodávnu: Filátka zlehka naklepeme, osolíme, okořeníme, poprášíme moukou a na oleji po obou stranách opečeme. Přidáme máslo, kečup, rybízový džem, víno, rozinky namočené v rumu, trochu podlijeme a dusíme doměkk ... …více»
|
17. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Dančí medailonky zapečené v čočce: Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a na sádle po obou stranách nejprve zprudka opečeme, potom dusíme téměř doměkka. Maso vyjmeme, do výpeku přidáme nakrájenou slaninu, cibuli a osmahneme. Přidám ... …více»
|