Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Mořský ďas se salátem ze zelených fazolek:
4 rybí filety
| 4 stroužky česneku
| olivový olej
| sůl, pepř
| 1 lžíce čerstvé citrónové kůry
| zelené fazolky
| máta
| prosciutto, červená cibule, vinný ocet
Postup přípravy receptu Mořský ďas se salátem ze zelených fazolek:
Přípravu jídla začněte strouhankou, kterou smíchejte s nadrobno nakrájeným česnekem, přidejte olivový olej, sůl, pepř a nastrouhanou kůru z citronu. Rybí filety obalte v aromatické strouhance a vložte na středně rozpálený gril. Přidejte několik plátků sušené šunky (prosciutto), dokud není křupavá. Mezitím dejte vařit vodu, do které pak na jednu minutu vhoďte zelené fazolky. Fazolky slijte a přidejte k nim červenou cibuli nakrájenou na drobné kostičky. Dochuťte olivovým olejem, solí, pepřem a čerstvou mátou. Jídlo servírujte odspoda, nejdříve položte na talíř křupavé kousky prosciutta, pak přidejte fazolky, zakápněte olivovým olejem a vinným octem a nakonec dejte rybu.
Fotky receptu Mořský ďas se salátem ze zelených fazolek:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!