Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 02.12. 2025
Dnes má svátek Blanka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Ondřejnický pstruh

fotka Ondřejnický pstruh
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Ondřejnický pstruh:

1 pstruh (očištěný a vykuchaný)  |  sůl  |  olej stolní  |  bylinkové máslo

Postup přípravy receptu Ondřejnický pstruh:

Očištěného a vykuchaného pstruha opláchneme, nasekáme na porce a necháme okapat. Potom jej mírně osolíme, potřeme olejem a necháme v chladu krátce odležet. Rybu pečeme na roštu, v průběhu pečení ji potíráme zbylým olejem. Po upečení ozdobíme pstruha bylinkovým máslem a ihned podáváme.


Fotky receptu Ondřejnický pstruh:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ondřejnický pstruh
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !