Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.09. 2025
Dnes má svátek Berta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Opilá jablka

fotka Opilá jablka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Opilá jablka:

750 g jablek  | 3/8 l bílého vína  | 2 lžíce cukru  | 1 lžička citrónové šťávy  | špetka skořice  | 1/8 l smetany  | 1 balení vanilkového cukru

Postup přípravy receptu Opilá jablka:

Omytá jablka i se slupkou zbavíme jádřince a nakrájíme na kroužky silné asi 1 cm. Víno, cukr, citrónovou šťávu a skořici svaříme, do nálevu vložíme jablka a dusíme na mírném ohni 3-4 minuty. Za tuto dobu by mělo ovoce tekutinu z větší části natáhnout. Nádobu ponoříme nejprve do studené vody a pak dáme na půl hodiny do chladničky. Servírujeme s ušlehanou smetanou ochucenou vanilkovým cukrem. Můžeme přizdobit ještě sekanými oříšky a strouhanou čokoládou.


Fotky receptu Opilá jablka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Opilá jablka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !