Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečená treska s bílou omáčkou

fotka Pečená treska s bílou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pečená treska s bílou omáčkou:

300 - 400 g tresky  |  olej na pečení  | 1/4 l mléka  | 1 lžíce krájené míchané zeleniny  | 20 g másla  | 25 g mouky  | 100 g žampiónů  | 1 lžíce kysané smetany  |  pepř  |  muškátový oříšek  |  žloutek  |  může být strouhaný sýr

Postup přípravy receptu Pečená treska s bílou omáčkou:

Tresku (slabé plátky) osolíme a na tuku pečeme po obou stranách do zlatova. Zároveň si připravíme světlou máslovou jíšku. V mléce povaříme 1 lžící zeleniny, scezený vývar přiléváme opatrně do jíšky a mícháme do hladké omáčky, kterou necháme povařit. Ochutíme muškátovým květem, pepřem, případně dušenými žampióny a 1 lžíci kyselé smetany. Místo nich můžeme do omáčky přidat strouhaný sýr a zjemnit žloutkem. Jako přílohu podáváme vařené brambory. Jako nápoj lze doporučit minerální vodu, mléko i bílé víno.


Fotky receptu Pečená treska s bílou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečená treska s bílou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !