Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.12. 2025
Dnes má svátek Vlasta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečený losos jakizakana

fotka Pečený losos jakizakana
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Pečený losos jakizakana:

4 porce filetů z lososa  | 3 lžíce rostlinného oleje  |  petrželka  |  citron  | omáčka:  | 2 lžíce japonské majonézy  | 1 lžíce sojové omáčky

Postup přípravy receptu Pečený losos jakizakana:

Porce lososa vložíme kůží dolů do rozehřátého oleje a pečeme na pánvi asi 7 minut, až losos začne růžovět směrem nahoru. Potom porce obrátíme a pečeme ještě asi 3 minuty. Vyndáme na talíř, posypeme čerstvou najemno nasekanou petrželkou a zakapeme citrónovou šťávou. Podáváme s omáčkou z majonézy a sójové omáčky.




Fotky receptu Pečený losos jakizakana:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečený losos jakizakana
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !