Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 23.04. 2025
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Provensálské rybí špízy

fotka Provensálské rybí špízy
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Provensálské rybí špízy:

400 g rybího filé (okoun)  | 12 ks garnátů  | 1 červená paprika  | 200 g cukíny  | 4 lžíce olivového oleje  | 1 citrón  | 1 lžíce bílého vína  | 1 lžíce sójové omáčky  |  špetka tymiánu, rozmarýny, oregána a bazalky  |  česnek  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Provensálské rybí špízy:

Rybí filé nakrájíme na větší kousky. Garnáty oloupeme. Papriku přepůlíme, zbavíme semínek a nakrájíme. Cukínu nakrájíme na kolečka. Špízové jehly lehce naolejujeme a nakrájené ingredience střídavě napichujeme na jehly. Připravíme si marinádu z olivového oleje, šťávy z jednoho citrónu, bílého vína, sójové omáčky a čerstvě nasekaných bylinek. Okořeníme prolisovaným česnekem, solí a pepřem. Připravené rybí špízy vícekrát opakovaně máčíme v marinádě. Na grilu hotovíme špízy 8 - 10 minut. V průběhu grilování špízy párkrát otočíme a potíráme marinádou.


Fotky receptu Provensálské rybí špízy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Provensálské rybí špízy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !