Vložil: | Milenanov |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Raklety z tresky:
2 filety z tresky
| 1 sklenka vodky
| 1 šálek bešamelové omáčky
| 2 lžíce smetany ke šlehání
| 1 citrón
| 1 lžíce nasekaného koriandru
| 4 palačinky
| 1 hlávka salátu
| zálivka z vinného octu
Postup přípravy receptu Raklety z tresky:
Tresku nakrájíme na kostičky a naložíme ji nejméně na hodinu do vodky.
Ve velké salátové míse smícháme bešamelovou omáčku se smetanou, citronovou šťávou a s koriandrem. V jiné salátové míse necháme salát dubáček s octovou zálivkou.
Tresku necháme okapat a jemně z ní vymačkáme zbytky šťávy. Vložíme ji do bešamelové omáčky.
Zapneme přístroj na rakletu a na jeho vrchní desce ohřejeme postupně všechny palačinky.
Mezitím vsuneme pánvičky do přístroje, a když jsou teplé, vlijeme do nich bešamelovou směs s treskou.
Vsuneme opět do přístroje a čekáme, až omáčka začne bublat. Rakleta z tresky se jí teplá nebo vlažná s palačinkami a salátem.
Fotky receptu Raklety z tresky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!