500 g reveně
| 0,25 l vody
| 0,125 l bílého vína
| 1 balíček vanilkového cukru
| 75 g jemné krupice
| 0,5 l mléka
Postup přípravy receptu Reveňový krupicový krém:
Reveň opláchneme a nakrájíme na kousky veliké asi 1cm. Ponoříme do vody, vaříme asi 10 minut a pak přecedíme. Přidáme vanilkový cukr a víno. Za stálého míchání přisypáváme krupičku a čekáme až se navaří, zhoustne a vytvoří se zcela průhledná hmota. Pak jí naplníme sklenice a necháme vychladnout. Před podáváním vyklopíme reveňový krupicový krém na hluboké talíře a přelijeme čerstvým mlékem.
Fotky receptu Reveňový krupicový krém:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!