Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.12. 2025
Dnes má svátek Vlasta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rybářský rožeň

fotka Rybářský rožeň
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Rybářský rožeň:

1 kg vykoštěné štiky  | 100 gramů slaniny  | 2 cibule  |  sůl, pepř, mletá červená paprika  |  olej na pečení

Postup přípravy receptu Rybářský rožeň:

Rybu a slaninu nakrájíme na menší kousky a střídavě napichujeme na jehlice. Osolíme, opepříme, posypeme mletou paprikou. Do pekáče dáme trochu oleje a vložíme připravené jehlice. Cibuli nakrájíme na kolečka a poklademe na špízy uložené na pekáči. Pečeme asi 15 - 20 minut.


Fotky receptu Rybářský rožeň:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rybářský rožeň
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
    Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles