Použité suroviny receptu Rybí filé se slaninou a okurkou:
4 kousky rybího filé
| 2 plátky libovější anglické slaniny
| 2 menší sterilované okurky
| máslo
| 150 ml sladké smetany
| hořčice
| 50 g tvrdého sýra
| citron
| sůl
Postup přípravy receptu Rybí filé se slaninou a okurkou:
Jednotlivé kousky rybího filé osolíme a pokapeme citrónovou šťávou. Dva kousky vložíme do vymaštěného pekáčku, pokapeme trochu smetany, poklademe dvěma plátky slaniny, potřeme troškou hořčice a posypeme jemně pokrájenými okurkami. Pak na to položíme druhé dva kousky ryby, vše zalijeme smetanou a dáme péci do předehřáté trouby. Při dopékání posypeme strouhaným sýrem. Podáváme s vařenými brambory a se zeleninovým salátem.
Fotky receptu Rybí filé se slaninou a okurkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!