Vložil: | admin |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 25 min |
Hodnocení: |
![4.6/10, hlasovalo 20 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.6/10, hlasovalo 20 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.6/10, hlasovalo 20 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.6/10, hlasovalo 20 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.6/10, hlasovalo 20 -](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-pul.gif) ![4.6/10, hlasovalo 20 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.6/10, hlasovalo 20 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.6/10, hlasovalo 20 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.6/10, hlasovalo 20 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 20 |
|
|
Použité suroviny receptu Smažený kapřík:
1 kapr
| 2 citrony
| 2 vejce
| 2 lžíce mléka
| strouhanka
| olej
| sůl
Postup přípravy receptu Smažený kapřík:
Rybí porce osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme alespoň 20 minut odležet v chladu.
Před smažením rybu poprášíme moukou, namočíme ve vejcích rozšlehaných s mlékem a obalíme v prosáté strouhance. Smažíme pomalu ve větší dávce tuku, aby se ryba dostatečně propekla, zvlášť když jsou porce silnější. Nejchutnější je ryba smažená ve fritovacím hrnci.
Smažené porce ryby necháme okapat na ubrousku, ozdobíme je plátkem citrónu a snítkou petrželky a podáváme s bramborovým salátem nebo s bramborovou kaší.
Fotky receptu Smažený kapřík:
Fotky vložil: jirajanka,Natural,kacice,Marci7,vilka,kozaroza