Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečený filet z aljašské tresky

fotka Pečený filet z aljašské tresky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Pečený filet z aljašské tresky:

600 g filet z aljašské tresky  | 30 g anglické slaniny  | 50 g kaparů  |  půlka cibule  | 200 ml zakysané smetany  | 30 ml olivového oleje  | 1 lžíce dijonské hořčice  |  citron  |  sůl, bílý pepř

Postup přípravy receptu Pečený filet z aljašské tresky:

Filety ochuťte solí, pepřem, citronovou šťávou a po obou stranách je opečte na rozpáleném oleji. Cibuli nasekejte nadrobno, anglickou slaninu nakrájejte na nudličky a restujte na oleji. Během restování přidejte kapary nasekané najemno a hořčici. Nakonec vmíchejte zakysanou smetanu. Filety podávejte přelité omáčkou. Tu můžete zjemnit bílým vínem.






Fotky receptu Pečený filet z aljašské tresky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečený filet z aljašské tresky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka