Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 25.10. 2025
Dnes má svátek Beáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Rýže zapékaná se žampióny a vejcem

fotka Rýže zapékaná se žampióny a vejcem
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Rýže zapékaná se žampióny a vejcem :

1 sklenice rýže  | 200 gramů žampiónů  | 1 lžíce másla  | 4 vejce  | 3/4 sklenice kefíru,  | 3 lžíce strouhaného sýra  | 2 stroužky česneku  |  strouhanka  |  zelená petrželka  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Rýže zapékaná se žampióny a vejcem :

Rýži uvaříme tak, aby byla sypká a slijeme vodu. Žampióny nakrájíme, osmažíme na másle, dochutíme solí, pepřem a nasekaným na drobno česnekem. Smícháme s rýží, přimícháme trochu zelené petrželky a vložíme do vymazaného a vysypaného strouhankou pekáčku. Vajíčka rozklepneme do kefíru, osolíme, opepříme a polijeme rýži. Vše posypeme sýrem a vložíme do rozehřáté trouby přibližně na dvacet minut. Na talířích zdobíme zbylou petrželkou.



Fotky receptu Rýže zapékaná se žampióny a vejcem :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rýže zapékaná se žampióny a vejcem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !