Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
25. 01. 2011 Škola vaření
Hovězí maso je jedním z nejtradičnějších pokrmů v pomyslné kulinářské příručce každého Čecha. Ne nadarmo se jedné z nejoblíbenějších specialit domácí kuchyně dostalo označení „svíčková“ na základě …více»
|
8. 01. 2011 Škola vaření
V první fázi výběru hraje vždy nejdůležitější roli vzhled obalu, je-li potravina balená nebo vzhled samotné potraviny či suroviny, jedná-li se o potravinu nebalenou. V dalším výběru hraje roli cena …více»
|
7. 01. 2011 Škola vaření
Vánoce jsou již tradičně svátky, při kterých na český stůl míří ´na přilepšenou´ řada exotických produktů. I předlistopadové generace tak mají štědrovečerní tabuli spojenou s představou ošatky banánů, …více»
|
6. 01. 2011 Škola vaření
Můžete se s ní setkat pod spoustou názvů: říká se jí také vrchlíky, kefírky, kefírová zrna, kefírka, kefírovka nebo Tibeťanka. Vždycky jde ale o totéž: o drobivou houbovitou hmotu, připomínající ze …více»
|
5. 01. 2011 Škola vaření
Při krájení ovoce a zeleniny běžným kovovým nožem dochází ke zničení velkého množství drahocenných vitamínů. Tomu všemu se dá snadno zabránit. Stačí používat keramický nůž a budete jíst zdravěji. …více»
|
20. 12. 2010 Škola vaření
Zima bývá u nás poměrně dlouhá a byla by nuda pít pro zahřátí stále dokola jen samotný čaj, nebo čaj s mlékem. Proto vám přinášíme tipy na čtyři originální čajové nápoje. …více»
|
15. 12. 2010 Škola vaření
Stupeň čerstvosti: Čerstvý Kůže: Svěží, lesklá, napjatá, typické zbarvení nebo kresba (rozdílná podle druhu věku, stanoviště) Svaloviny: Pevná, elastická, otisk prstu mizí, lehce narůžovělá nažloutlá …více»
|
12. 12. 2010 Škola vaření
Kvalita rybího masa ovlivňuje chuť připravovaných pokrmů i naše zdraví. Jakost ryb a rybího masa je možno posuzovat z několika hledisek. Mnohé jakostní aspekty lze vyjádřit objektivně a některé …více»
|
15. 11. 2010 Škola vaření
Dáváte si občas k snídani džem s pečivem, nebo si ho přidáváte do bílého jogurtu? Popřípadě když máte více času na přípravu vašeho prvního jídla, připravíte lívanečky s džemem? Nebo jste už někdy …více»
|
6. 11. 2010 Škola vaření
Na úvod svého článku vám, milé chytré ženy, doporučím kuchařky, v nichž nacházím inspiraci. První z nich je Kuchařka nejlepší recepty od nakladatelství Dona, která zahrnuje klasické i moderní recepty. …více»
|
Soutěž o Haribo Adventní kalendáře. |
Soutěž o přípravky Naturevia, díky nimž zaženete podzimní splíny. |
Soutěž o ručně malované vánoční ozdoby sklárny Koulier. |
Soutěž o knižní novinky Stále hratelná a Ženění Jakuba Koháka. |
Vyhrajte Kroniku našich Vánoc pro uchování svátečních okamžiků. |
Vyhrajte balíček čisticích prostředků od značky iPlody. |