MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Olivový manuál aneb 7 tipů, jak správně vybrat olivy

Olivový manuál aneb 7 tipů, jak správně vybrat olivy
21. 10. 2010 Škola vaření
Zimní večery bývají dlouhé, nevlídné a pochmurné. Také se Vám stýská po sluncem zalitých plážích a šumění moře? Proč si tedy nezpříjemnit mrazivé počasí něčím, co nás alespoň v myšlenkách vrátí zpět  …více»

Varianty školních svačin

Varianty školních svačin
20. 10. 2010 Škola vaření
Vezmeme kvalitní chléb nebo celozrnné pečivo, které doplníme pomazánkou. Jejím základem je tvaroh a kousek másla nebo bílého jogurtu (pro dobrou roztíratelnost). Vzniklou směs osolíme a podle chuti  …více»

České vepřové od českých chovatelů

České vepřové od českých chovatelů
14. 10. 2010 Škola vaření
Tradiční českou kuchyni si bez vepřového masa snad ani nelze představit. Časopisy o dietách sice často vnucují představu, že je příliš tučné a tedy nezdravé, ale mnohdy je zdravější než dovezené kuře …více»

Správná svačina s trochou fantazie

Správná svačina s trochou fantazie
8. 10. 2010 Škola vaření
Školní rok odstartoval a našim ratolestem znovu přinesl pravidelný režim sestávající se z ranního vstávání, úprku do lavic, psaní domácích úkolů na poslední chvíli či odpoledních zájmových kroužků.  …více»

Jak se stoluje v Indii

Jak se stoluje v Indii
21. 09. 2010 Škola vaření
V Indii snad není nic obyčejné. Ženy chodí zahaleny do pestrobarevných sárí, bohové jsou zde uctíváni tancem, namísto tichou modlitbou, a pokud je někde nabízeno jídlo, rozhodně nestačí prostě sednout …více»
 

Speciality indické kuchyně

Speciality indické kuchyně
19. 09. 2010 Škola vaření
Jsou exotické, jsou chutné, jsou kořeněné, jsou… indické. Speciality indické kuchyně si získávají mezi evropskými strávníky stále větší oblibu. Ať už jde o pikantní kebab, pálivé karí nebo osvěžující  …více»

Rozmanitost indického koření

Rozmanitost indického koření
17. 09. 2010 Škola vaření
Nejrůznější voňavé a chuťově rozmanité směsi koření jsou základem každého indického jídla. Každá indická hospodyně má ve spíži okolo 25 druhů koření a nespočet druhů jejich směsí, které si  …více»

Taje indické kuchyně

Taje indické kuchyně
16. 09. 2010 Škola vaření
Pro indickou kuchyni jsou charakteristické převážně bezmasé, velmi výrazně okořeněné pokrmy, dochucené ještě nejrůznějšími druhy bylinek. Základní surovinou pro přípravu jídel je rýže (indický kuchař  …více»

Šikovní pomocníci do kuchyně – sen každé hospodyně

Šikovní pomocníci do kuchyně – sen každé hospodyně
31. 08. 2010 Moderní bydlení
Ruku v ruce s rozvojem moderních technologií přináší značka Goddess kreativní sadu kuchyňských spotřebičů. Řada Metalic Line je navržena tak, aby splňovala požadavky moderních a přesto dostupných …více»

Začínáme s mořskými řasami

Začínáme s mořskými řasami
29. 08. 2010 Škola vaření
U nás jsou mořské řasy považovány za exotickou a drahou pochoutku. Ale v Japonsku se k jídlu používají odnepaměti. Japonští kuchaři přidávají mořské řasy do jídla stejně často, jako my zeleninu. Když …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !