MDŽ nebo Den matek? | Pampeliškový med - nejoblíbenější recepty | Rebarborový koláč - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
21. 10. 2010 Škola vaření
Zimní večery bývají dlouhé, nevlídné a pochmurné. Také se Vám stýská po sluncem zalitých plážích a šumění moře? Proč si tedy nezpříjemnit mrazivé počasí něčím, co nás alespoň v myšlenkách vrátí zpět …více»
|
20. 10. 2010 Škola vaření
Vezmeme kvalitní chléb nebo celozrnné pečivo, které doplníme pomazánkou. Jejím základem je tvaroh a kousek másla nebo bílého jogurtu (pro dobrou roztíratelnost). Vzniklou směs osolíme a podle chuti …více»
|
14. 10. 2010 Škola vaření
Tradiční českou kuchyni si bez vepřového masa snad ani nelze představit. Časopisy o dietách sice často vnucují představu, že je příliš tučné a tedy nezdravé, ale mnohdy je zdravější než dovezené kuře …více»
|
8. 10. 2010 Škola vaření
Školní rok odstartoval a našim ratolestem znovu přinesl pravidelný režim sestávající se z ranního vstávání, úprku do lavic, psaní domácích úkolů na poslední chvíli či odpoledních zájmových kroužků. …více»
|
21. 09. 2010 Škola vaření
V Indii snad není nic obyčejné. Ženy chodí zahaleny do pestrobarevných sárí, bohové jsou zde uctíváni tancem, namísto tichou modlitbou, a pokud je někde nabízeno jídlo, rozhodně nestačí prostě sednout …více»
|
19. 09. 2010 Škola vaření
Jsou exotické, jsou chutné, jsou kořeněné, jsou… indické. Speciality indické kuchyně si získávají mezi evropskými strávníky stále větší oblibu. Ať už jde o pikantní kebab, pálivé karí nebo osvěžující …více»
|
17. 09. 2010 Škola vaření
Nejrůznější voňavé a chuťově rozmanité směsi koření jsou základem každého indického jídla. Každá indická hospodyně má ve spíži okolo 25 druhů koření a nespočet druhů jejich směsí, které si …více»
|
16. 09. 2010 Škola vaření
Pro indickou kuchyni jsou charakteristické převážně bezmasé, velmi výrazně okořeněné pokrmy, dochucené ještě nejrůznějšími druhy bylinek. Základní surovinou pro přípravu jídel je rýže (indický kuchař …více»
|
31. 08. 2010 Moderní bydlení
Ruku v ruce s rozvojem moderních technologií přináší značka Goddess kreativní sadu kuchyňských spotřebičů. Řada Metalic Line je navržena tak, aby splňovala požadavky moderních a přesto dostupných …více»
|
29. 08. 2010 Škola vaření
U nás jsou mořské řasy považovány za exotickou a drahou pochoutku. Ale v Japonsku se k jídlu používají odnepaměti. Japonští kuchaři přidávají mořské řasy do jídla stejně často, jako my zeleninu. Když …více»
|