Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jarní zeleninové saláty

Jarní zeleninové saláty
1. 05. 2011 Škola vaření
Na jaře využijeme čerstvou zeleninu a bylinky na přípravu nejrůznějších salátů, které obohatí a zpestří náš jídelníček. Syrová zelenina obsahuje spoustu vitamínů, vlákniny a nerostných látek.  …více»

Jarní bylinky do polévek

Jarní bylinky do polévek
11. 04. 2011 Škola vaření
První jarní byliny na zahrádce pohladí duši, potěší oko a dokonce prospějí našemu zdraví. Mezi ty nejznámější, bez kterých se příprava různých polévek neobejde a které právě na jaře zpestří náš  …více»

Pověry a věčné otázky kolem vajec

Pověry a věčné otázky kolem vajec
1. 04. 2011 Škola vaření
Vejce jsou tradiční součástí české kuchyně. Právě pro jejich nepostradatelnost jsou však opředena množstvím mýtů a polopravd, které mohou spotřebitele od jejich konzumace odradit. Některé z těch  …více»

Příprava kávy v domácích podmínkách

Příprava kávy v domácích podmínkách
10. 03. 2011 Škola vaření
Mnoho z nás začíná den snídaní, při které nemůže chybět hrnek kávy. Jak si ranní rituál, který se většinou musí odehrát během několika málo minut, zpestřit? Pokud hledáte způsob přípravy kávy, který  …více»

Jak udělat z domácí kávy gurmánský rituál

Jak udělat z domácí kávy gurmánský rituál
8. 03. 2011 Škola vaření
Káva byla pro lidstvo objevena poměrně nedávno. V Arábii se pila již v prvním tisíciletí po Kristu, ale do Evropy se dostala díky benátským kupcům až v 15. století. V Čechách začaly kafírny – tak se …více»
 

Vnitřnosti jsou zdravé lahůdky, ale musíte pro ně k řezníkovi

Vnitřnosti jsou zdravé lahůdky, ale musíte pro ně k řezníkovi
6. 03. 2011 Škola vaření
Když se řekne „dršťky“, každý Čech si nejspíš vybaví jediné jídlo, které se z těchto zvířecích žaludků dá uvařit – dršťkovou polévku. A ne každý má na ni ty nejlepší vzpomínky. Ať už vinou školních  …více»

Tradiční způsoby přípravy kávy

Tradiční způsoby přípravy kávy
28. 02. 2011 Škola vaření
V arabském světě se k přípravě kávy používá džezva, což je tradiční menší kovová nebo smaltová nádoba. Pravá arabská káva se povětšinou připravuje s cukrem a kořením (kardamon, vanilka nebo skořice).  …více»

České hovězí bojuje o návrat na výsluní

České hovězí bojuje o návrat na výsluní
25. 01. 2011 Škola vaření
Hovězí maso je jedním z nejtradičnějších pokrmů v pomyslné kulinářské příručce každého Čecha. Ne nadarmo se jedné z nejoblíbenějších specialit domácí kuchyně dostalo označení „svíčková“ na základě  …více»

Základní rady při nákupu potravin zaměření na maso a mražené potraviny

Základní rady při nákupu potravin zaměření na maso a mražené potraviny
8. 01. 2011 Škola vaření
V první fázi výběru hraje vždy nejdůležitější roli vzhled obalu, je-li potravina balená nebo vzhled samotné potraviny či suroviny, jedná-li se o potravinu nebalenou. V dalším výběru hraje roli cena  …více»

Proč jíst české potraviny?

Proč jíst české potraviny?
7. 01. 2011 Škola vaření
Vánoce jsou již tradičně svátky, při kterých na český stůl míří ´na přilepšenou´ řada exotických produktů. I předlistopadové generace tak mají štědrovečerní tabuli spojenou s představou ošatky banánů, …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Beránek