![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
1. 05. 2011 Škola vaření
Na jaře využijeme čerstvou zeleninu a bylinky na přípravu nejrůznějších salátů, které obohatí a zpestří náš jídelníček. Syrová zelenina obsahuje spoustu vitamínů, vlákniny a nerostných látek. …více»
|
![]() |
11. 04. 2011 Škola vaření
První jarní byliny na zahrádce pohladí duši, potěší oko a dokonce prospějí našemu zdraví. Mezi ty nejznámější, bez kterých se příprava různých polévek neobejde a které právě na jaře zpestří náš …více»
|
![]() |
1. 04. 2011 Škola vaření
Vejce jsou tradiční součástí české kuchyně. Právě pro jejich nepostradatelnost jsou však opředena množstvím mýtů a polopravd, které mohou spotřebitele od jejich konzumace odradit. Některé z těch …více»
|
![]() |
10. 03. 2011 Škola vaření
Mnoho z nás začíná den snídaní, při které nemůže chybět hrnek kávy. Jak si ranní rituál, který se většinou musí odehrát během několika málo minut, zpestřit? Pokud hledáte způsob přípravy kávy, který …více»
|
![]() |
8. 03. 2011 Škola vaření
Káva byla pro lidstvo objevena poměrně nedávno. V Arábii se pila již v prvním tisíciletí po Kristu, ale do Evropy se dostala díky benátským kupcům až v 15. století. V Čechách začaly kafírny – tak se …více»
|
![]() |
6. 03. 2011 Škola vaření
Když se řekne „dršťky“, každý Čech si nejspíš vybaví jediné jídlo, které se z těchto zvířecích žaludků dá uvařit – dršťkovou polévku. A ne každý má na ni ty nejlepší vzpomínky. Ať už vinou školních …více»
|
![]() |
28. 02. 2011 Škola vaření
V arabském světě se k přípravě kávy používá džezva, což je tradiční menší kovová nebo smaltová nádoba. Pravá arabská káva se povětšinou připravuje s cukrem a kořením (kardamon, vanilka nebo skořice). …více»
|
![]() |
25. 01. 2011 Škola vaření
Hovězí maso je jedním z nejtradičnějších pokrmů v pomyslné kulinářské příručce každého Čecha. Ne nadarmo se jedné z nejoblíbenějších specialit domácí kuchyně dostalo označení „svíčková“ na základě …více»
|
![]() |
8. 01. 2011 Škola vaření
V první fázi výběru hraje vždy nejdůležitější roli vzhled obalu, je-li potravina balená nebo vzhled samotné potraviny či suroviny, jedná-li se o potravinu nebalenou. V dalším výběru hraje roli cena …více»
|
![]() |
7. 01. 2011 Škola vaření
Vánoce jsou již tradičně svátky, při kterých na český stůl míří ´na přilepšenou´ řada exotických produktů. I předlistopadové generace tak mají štědrovečerní tabuli spojenou s představou ošatky banánů, …více»
|
Vyhrajte deník miminka Mé první roky pro uchování zásadních okamžiků. |
![]() |
Soutěž o pivovarské kvasnice Pangamin s vitamíny B odpuzující klíšťata. |
![]() |
Soutěž o roztomilé dětské spacáky od prodejen LIDL. |
![]() |
Soutěž o přípravky Naturevia pro namáhané oči a vynechávající paměť |
![]() |
SOUTĚŽ o 3 výtisky knížky Láska na všech tlapkách! |
![]() |