Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.08. 2025
Dnes má svátek Bartoloměj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tipy a rady pro skladování a konzumaci potravin v letních měsících

Tipy a rady pro skladování a konzumaci potravin v letních měsících
20. 07. 2011 Škola vaření
Léto je obdobím, které většina z nás tráví na chatách a chalupách, griluje s přáteli nebo si někde u vody dopřává dobré jídlo a pití. Jak ale zajistit, aby nám potraviny vydržely během horkých letních …více»

Speciální octy na úžasné saláty

Speciální octy na úžasné saláty
19. 07. 2011 Škola vaření
Ocet sehrává v kuchyni důležitou úlohu, ale nesmíte podcenit jeho správný výběr. Mnohé hospodyně používají pro všechna dochucení jeden jediný typ octa – kvasný lihový. Na trhu však existují pro …více»

Ocet nad zlato – tipy, triky, rady

Ocet nad zlato – tipy, triky, rady
11. 07. 2011 Domácnost
Když se řekne ocet, většina z nás se zatváří kysele až opovržlivě. Bereme ho jako normální, naprosto všední věc, která prostě patří do našich spíží stejně jako olej, sůl, cukr, mouka a další suroviny. …více»

Národní poklad – recept na Bzenecké okurky

Národní poklad – recept na Bzenecké okurky
28. 06. 2011 Škola vaření
Český národ je národem vynalézavým. Ne nadarmo se říká: zlaté české ručičky. A ty měly i naše babičky, ženy, které si dokázaly svým kuchařským uměním poradit v každé době. Jak kdysi řekl v jedné ze …více»

Levný ocet kazí zavařování okurek

Levný ocet kazí zavařování okurek
21. 06. 2011 Škola vaření
Nejpozději v zimě otevřete sklenici okurek, které jste v létě zavařili. Ukousnete si…a není to ono. Ve sklenici plavou šedé nebo žluté kousky. A když je ochutnáte, neozve se lahodné Křup!, protože …více»
 

Víte, jak udělat skutečně českou grilovačku?

Víte, jak udělat skutečně českou grilovačku?
30. 05. 2011 Škola vaření
V Americe griluje na zahradě každý. V Čechách se tento způsob přípravy jídla spojený s neformálním setkáváním s přáteli za posledních dvacet let značně rozšířil. Zkuste i vy pravou českou grilovačku. …více»

Nápoje lásky

Nápoje lásky
1. 05. 2011 Škola vaření
Po celou dobu lidské civilizace se užívaly nápoje lásky docela běžně, nad jejich významem se nikdo nepozastavoval a jednoduše se věřilo v jejich tajemnou magickou sílu vyvolat přízeň u milované osoby  …více»

Jarní zeleninové saláty

Jarní zeleninové saláty
1. 05. 2011 Škola vaření
Na jaře využijeme čerstvou zeleninu a bylinky na přípravu nejrůznějších salátů, které obohatí a zpestří náš jídelníček. Syrová zelenina obsahuje spoustu vitamínů, vlákniny a nerostných látek.  …více»

Jarní bylinky do polévek

Jarní bylinky do polévek
11. 04. 2011 Škola vaření
První jarní byliny na zahrádce pohladí duši, potěší oko a dokonce prospějí našemu zdraví. Mezi ty nejznámější, bez kterých se příprava různých polévek neobejde a které právě na jaře zpestří náš  …více»

Pověry a věčné otázky kolem vajec

Pověry a věčné otázky kolem vajec
1. 04. 2011 Škola vaření
Vejce jsou tradiční součástí české kuchyně. Právě pro jejich nepostradatelnost jsou však opředena množstvím mýtů a polopravd, které mohou spotřebitele od jejich konzumace odradit. Některé z těch  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !