Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Speciality indické kuchyně

Speciality indické kuchyně
19. 09. 2010 Škola vaření
Jsou exotické, jsou chutné, jsou kořeněné, jsou… indické. Speciality indické kuchyně si získávají mezi evropskými strávníky stále větší oblibu. Ať už jde o pikantní kebab, pálivé karí nebo osvěžující  …více»

Rozmanitost indického koření

Rozmanitost indického koření
17. 09. 2010 Škola vaření
Nejrůznější voňavé a chuťově rozmanité směsi koření jsou základem každého indického jídla. Každá indická hospodyně má ve spíži okolo 25 druhů koření a nespočet druhů jejich směsí, které si  …více»

Taje indické kuchyně

Taje indické kuchyně
16. 09. 2010 Škola vaření
Pro indickou kuchyni jsou charakteristické převážně bezmasé, velmi výrazně okořeněné pokrmy, dochucené ještě nejrůznějšími druhy bylinek. Základní surovinou pro přípravu jídel je rýže (indický kuchař  …více»

Šikovní pomocníci do kuchyně – sen každé hospodyně

Šikovní pomocníci do kuchyně – sen každé hospodyně
31. 08. 2010 Moderní bydlení
Ruku v ruce s rozvojem moderních technologií přináší značka Goddess kreativní sadu kuchyňských spotřebičů. Řada Metalic Line je navržena tak, aby splňovala požadavky moderních a přesto dostupných …více»

Začínáme s mořskými řasami

Začínáme s mořskými řasami
29. 08. 2010 Škola vaření
U nás jsou mořské řasy považovány za exotickou a drahou pochoutku. Ale v Japonsku se k jídlu používají odnepaměti. Japonští kuchaři přidávají mořské řasy do jídla stejně často, jako my zeleninu. Když …více»
 

Uvařte si nishime!

Uvařte si nishime!
28. 08. 2010 Škola vaření
Slyšíme to neustále ze všech stran. Ovoce a zelenina 5x denně prospěje našemu zdraví. Vzít si ke svačině jablko nebo pomeranč nebývá problém, zato se zeleninou bývá leckdy potíž. Nejlepší je dát si  …více»

Maté – srkací čaj

Maté – srkací čaj
15. 08. 2010 Škola vaření
Možná jste na něj už narazili při některé z návštěv v čajovně. Místo konvičky tykev s brčkem, zvláštní kouřová vůně a místo klidného popíjení troufalé srkání. Pokud jste tohle všechno už viděli, …více»

Ovocné dekorace pro všední a slavnostní příležitosti

Ovocné dekorace pro všední a slavnostní příležitosti
13. 08. 2010 Škola vaření
Ovoce je oblíbenou součástí naší stravy. Čerstvé syrové ovoce obsahuje nejvíce vitamínů, má výbornou chuť a je velmi osvěžující. Pro svou barevnost může být krásnou ozdobou mnoha jídel v teplé  …více»

Čaj nečaj – Lapacho

Čaj nečaj – Lapacho
12. 08. 2010 Škola vaření
Někdy se mu také říká zlato nebo poklad Inků. Ještě donedávna byl k dostání především v lepších čajovnách a specializovaných obchůdcích, ale dnes začíná pomalu pronikat do běžné obchodní sítě, kde si …více»

Popenec strávníky zaujme svou lehce kořenitou chutí

Popenec strávníky zaujme svou lehce kořenitou chutí
30. 07. 2010 Škola vaření
Popenec břečťanolistý zná ze zahrádky či z blízkého okolí snad každý. Někdo si ho vybaví spíše pod lidovým názvem „kukačky,“ a ostatní si nejspíš vzpomenou na tmavě zelenou půdokryvnou rostlinu s …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !