Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.08. 2025
Dnes má svátek Bartoloměj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Senzorické projevy čerstvosti a stupně kažení ryb

Senzorické projevy čerstvosti a stupně kažení ryb
15. 12. 2010 Škola vaření
Stupeň čerstvosti: Čerstvý Kůže: Svěží, lesklá, napjatá, typické zbarvení nebo kresba (rozdílná podle druhu věku, stanoviště) Svaloviny: Pevná, elastická, otisk prstu mizí, lehce narůžovělá nažloutlá  …více»

Kvalita ryb a rybího masa

Kvalita ryb a rybího masa
12. 12. 2010 Škola vaření
Kvalita rybího masa ovlivňuje chuť připravovaných pokrmů i naše zdraví. Jakost ryb a rybího masa je možno posuzovat z několika hledisek. Mnohé jakostní aspekty lze vyjádřit objektivně a některé  …více»

Sýr s džemem? Vyzkoušejte!

Sýr s džemem? Vyzkoušejte!
15. 11. 2010 Škola vaření
Dáváte si občas k snídani džem s pečivem, nebo si ho přidáváte do bílého jogurtu? Popřípadě když máte více času na přípravu vašeho prvního jídla, připravíte lívanečky s džemem? Nebo jste už někdy …více»

Moje vaření - aneb o něco zdravěji a bez násilí

Moje vaření - aneb o něco zdravěji a bez násilí
6. 11. 2010 Škola vaření
Na úvod svého článku vám, milé chytré ženy, doporučím kuchařky, v nichž nacházím inspiraci. První z nich je Kuchařka nejlepší recepty od nakladatelství Dona, která zahrnuje klasické i moderní recepty. …více»

Konference k otázkám bezpečnosti geneticky modifikovaných potravin

Konference k otázkám bezpečnosti geneticky modifikovaných potravin
4. 11. 2010 Škola vaření
Ačkoliv první experimenty s genetickou modifikací začaly již před pětadvaceti lety, její větší uplatnění a množství geneticky modifikovaných produktů (zkráceně označovaných „GM-produkty“) se začaly …více»
 

Jsou geneticky modifikované potraviny bezpečné?

Jsou geneticky modifikované potraviny bezpečné?
31. 10. 2010 Škola vaření
Na této otázce se zatím nedohodli ani vědci. Rovněž veřejnost je rozdělena na dva nesmiřitelné tábory. Hlavní otázkou zůstává jak mnoho o GM potravinách vlastně víme? Odpůrci GMO v nich vidí uměle  …více»

Geneticky modifikované potraviny (GMO)

Geneticky modifikované potraviny (GMO)
29. 10. 2010 Škola vaření
Genetika (= biologická věda hledající zákony dědičnosti, proměnlivosti organismů a postupy jejich řízení) patří mezi vědy poměrně mladé. Ještě mladší jsou první pokusy o využití získaných poznatků …více»

Jsou biopotraviny lepší než běžné potraviny?

Jsou biopotraviny lepší než běžné potraviny?
26. 10. 2010 Škola vaření
Z řady hledisek určitě. V první řadě je ekologické hospodářství šetrnější k životnímu prostředí. Pro biopotraviny hovoří minimální obsah reziduálních chemických látek, a to jak kontaminujících, tak  …více»

Čaj - jak ho správně připravovat a jeho druhy

Čaj  - jak ho správně připravovat a jeho druhy
25. 10. 2010 Škola vaření
Čaj je nápoj, který má stejně povzbudivé účinky jako káva, působí však pomaleji a mírněji. Způsobuje to alkaloid tein, který se v čaji nachází. Pravlastí čaje je oblast Barmy, odkud se rozšířil do  …více»

Olivový manuál aneb 7 tipů, jak správně vybrat olivy

Olivový manuál aneb 7 tipů, jak správně vybrat olivy
21. 10. 2010 Škola vaření
Zimní večery bývají dlouhé, nevlídné a pochmurné. Také se Vám stýská po sluncem zalitých plážích a šumění moře? Proč si tedy nezpříjemnit mrazivé počasí něčím, co nás alespoň v myšlenkách vrátí zpět  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !