Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jsou biopotraviny lepší než běžné potraviny?

Jsou biopotraviny lepší než běžné potraviny?
26. 10. 2010 Škola vaření
Z řady hledisek určitě. V první řadě je ekologické hospodářství šetrnější k životnímu prostředí. Pro biopotraviny hovoří minimální obsah reziduálních chemických látek, a to jak kontaminujících, tak  …více»

Čaj - jak ho správně připravovat a jeho druhy

Čaj  - jak ho správně připravovat a jeho druhy
25. 10. 2010 Škola vaření
Čaj je nápoj, který má stejně povzbudivé účinky jako káva, působí však pomaleji a mírněji. Způsobuje to alkaloid tein, který se v čaji nachází. Pravlastí čaje je oblast Barmy, odkud se rozšířil do  …více»

Olivový manuál aneb 7 tipů, jak správně vybrat olivy

Olivový manuál aneb 7 tipů, jak správně vybrat olivy
21. 10. 2010 Škola vaření
Zimní večery bývají dlouhé, nevlídné a pochmurné. Také se Vám stýská po sluncem zalitých plážích a šumění moře? Proč si tedy nezpříjemnit mrazivé počasí něčím, co nás alespoň v myšlenkách vrátí zpět  …více»

Varianty školních svačin

Varianty školních svačin
20. 10. 2010 Škola vaření
Vezmeme kvalitní chléb nebo celozrnné pečivo, které doplníme pomazánkou. Jejím základem je tvaroh a kousek másla nebo bílého jogurtu (pro dobrou roztíratelnost). Vzniklou směs osolíme a podle chuti  …více»

České vepřové od českých chovatelů

České vepřové od českých chovatelů
14. 10. 2010 Škola vaření
Tradiční českou kuchyni si bez vepřového masa snad ani nelze představit. Časopisy o dietách sice často vnucují představu, že je příliš tučné a tedy nezdravé, ale mnohdy je zdravější než dovezené kuře …více»
 

Správná svačina s trochou fantazie

Správná svačina s trochou fantazie
8. 10. 2010 Škola vaření
Školní rok odstartoval a našim ratolestem znovu přinesl pravidelný režim sestávající se z ranního vstávání, úprku do lavic, psaní domácích úkolů na poslední chvíli či odpoledních zájmových kroužků.  …více»

Jak se stoluje v Indii

Jak se stoluje v Indii
21. 09. 2010 Škola vaření
V Indii snad není nic obyčejné. Ženy chodí zahaleny do pestrobarevných sárí, bohové jsou zde uctíváni tancem, namísto tichou modlitbou, a pokud je někde nabízeno jídlo, rozhodně nestačí prostě sednout …více»

Speciality indické kuchyně

Speciality indické kuchyně
19. 09. 2010 Škola vaření
Jsou exotické, jsou chutné, jsou kořeněné, jsou… indické. Speciality indické kuchyně si získávají mezi evropskými strávníky stále větší oblibu. Ať už jde o pikantní kebab, pálivé karí nebo osvěžující  …více»

Rozmanitost indického koření

Rozmanitost indického koření
17. 09. 2010 Škola vaření
Nejrůznější voňavé a chuťově rozmanité směsi koření jsou základem každého indického jídla. Každá indická hospodyně má ve spíži okolo 25 druhů koření a nespočet druhů jejich směsí, které si  …více»

Taje indické kuchyně

Taje indické kuchyně
16. 09. 2010 Škola vaření
Pro indickou kuchyni jsou charakteristické převážně bezmasé, velmi výrazně okořeněné pokrmy, dochucené ještě nejrůznějšími druhy bylinek. Základní surovinou pro přípravu jídel je rýže (indický kuchař  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda