Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šikovní pomocníci do kuchyně – sen každé hospodyně

Šikovní pomocníci do kuchyně – sen každé hospodyně
31. 08. 2010 Moderní bydlení
Ruku v ruce s rozvojem moderních technologií přináší značka Goddess kreativní sadu kuchyňských spotřebičů. Řada Metalic Line je navržena tak, aby splňovala požadavky moderních a přesto dostupných …více»

Začínáme s mořskými řasami

Začínáme s mořskými řasami
29. 08. 2010 Škola vaření
U nás jsou mořské řasy považovány za exotickou a drahou pochoutku. Ale v Japonsku se k jídlu používají odnepaměti. Japonští kuchaři přidávají mořské řasy do jídla stejně často, jako my zeleninu. Když …více»

Uvařte si nishime!

Uvařte si nishime!
28. 08. 2010 Škola vaření
Slyšíme to neustále ze všech stran. Ovoce a zelenina 5x denně prospěje našemu zdraví. Vzít si ke svačině jablko nebo pomeranč nebývá problém, zato se zeleninou bývá leckdy potíž. Nejlepší je dát si  …více»

Maté – srkací čaj

Maté – srkací čaj
15. 08. 2010 Škola vaření
Možná jste na něj už narazili při některé z návštěv v čajovně. Místo konvičky tykev s brčkem, zvláštní kouřová vůně a místo klidného popíjení troufalé srkání. Pokud jste tohle všechno už viděli, …více»

Ovocné dekorace pro všední a slavnostní příležitosti

Ovocné dekorace pro všední a slavnostní příležitosti
13. 08. 2010 Škola vaření
Ovoce je oblíbenou součástí naší stravy. Čerstvé syrové ovoce obsahuje nejvíce vitamínů, má výbornou chuť a je velmi osvěžující. Pro svou barevnost může být krásnou ozdobou mnoha jídel v teplé  …více»
 

Čaj nečaj – Lapacho

Čaj nečaj – Lapacho
12. 08. 2010 Škola vaření
Někdy se mu také říká zlato nebo poklad Inků. Ještě donedávna byl k dostání především v lepších čajovnách a specializovaných obchůdcích, ale dnes začíná pomalu pronikat do běžné obchodní sítě, kde si …více»

Popenec strávníky zaujme svou lehce kořenitou chutí

Popenec strávníky zaujme svou lehce kořenitou chutí
30. 07. 2010 Škola vaření
Popenec břečťanolistý zná ze zahrádky či z blízkého okolí snad každý. Někdo si ho vybaví spíše pod lidovým názvem „kukačky,“ a ostatní si nejspíš vzpomenou na tmavě zelenou půdokryvnou rostlinu s …více»

Vychutnejte si netřesk!

Vychutnejte si netřesk!
27. 07. 2010 Škola vaření
Asi každý zná půvabné růžičky netřesku jako stále zelenou vytrvalou ozdobu našich skalek. Ti šťastnější ho možná dokonce viděli nádherně kvést. Čas od času také zaslechneme o netřesku hovořit jako o …více»

Chmel v kuchyni

Chmel v kuchyni
21. 07. 2010 Škola vaření
Chmel otáčivý, latinským jménem Humulus lupulus, znají hlavně příznivci zlatého moku. Obsahuje totiž Lublin, který dodává pivu jeho příjemně nahořklou chuť a aroma a zvyšuje jeho trvanlivost. Ale …více»

Jednoduché ozdoby pro studenou kuchyni

Jednoduché ozdoby pro studenou kuchyni
21. 07. 2010 Škola vaření
Studená kuchyně je vhodná pro obyčejné domácí pohoštění, a také pro různé slavnostní příležitosti. Připravená jídla mají být nejen chutná, ale svou úpravou, dobrým vzhledem i lákavá a musí povzbuzovat …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !