Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Babí léto provoněné kořením

Babí léto provoněné kořením
3. 10. 2011 Škola vaření
Podzim nám v těchto dnech ukazuje svou vlídnější tvář a vynahrazuje tak studené a sychravé léto. Pojďte si letošní babí léto ovoněné sluncem užít grilováním. Máme pro vás několik tipů, jak si nezkazit …více»

Jak nakupovat sladkovodní ryby?

Jak nakupovat sladkovodní ryby?
3. 10. 2011 Škola vaření
Bohužel ne každý má možnost opatřit si rybu živou a pak ji dále zpracovat. Namístě je využít dnešní poměrně bohatou nabídku vel­kých obchodních center, které nabízejí ryby různě zpracované. Ně­která …více»

Moje švestkové vaření

Moje švestkové vaření
6. 09. 2011 Škola vaření
Možná vám přijde zvláštní, že píšu teď v létě o švestkách a švestkových receptech, ale jeden můj šéfredaktor se prostě rozhodl, že je toto téma třeba zpracovat s předstihem, nejlépe koncem července.  …více»

Neznámé druhy pepřů

Neznámé druhy pepřů
5. 09. 2011 Škola vaření
Černý, bílý a zelený pepř patří mezi nejoblíbenější koření českých hospodyněk. Z regálů supermarketů a obchůdků s kořením ale pomrkávají mnohé další druhy, například pepř růžový nebo kayenský. V našem …více»

Tortilly

Tortilly
26. 08. 2011 Škola vaření
Tortilla je pravá kukuřičná placka, která byla dříve vyráběna jihoamerickými nebo mexickými indiánkami a už po tisíce let se vyrábí stále stejným způsobem. I dnes je tortilla oblíbený chléb  …více»
 

Historie a tajemný původ kávy

Historie a tajemný původ kávy
1. 08. 2011 Škola vaření
Přesně nevíme, kdy bylo tajemství rostliny kávovníku objeveno. Existují ale dva příběhy, které odhalují, jak se na zázračné účinky kávy přišlo. …více»

Tipy a rady pro skladování a konzumaci potravin v letních měsících

Tipy a rady pro skladování a konzumaci potravin v letních měsících
20. 07. 2011 Škola vaření
Léto je obdobím, které většina z nás tráví na chatách a chalupách, griluje s přáteli nebo si někde u vody dopřává dobré jídlo a pití. Jak ale zajistit, aby nám potraviny vydržely během horkých letních …více»

Speciální octy na úžasné saláty

Speciální octy na úžasné saláty
19. 07. 2011 Škola vaření
Ocet sehrává v kuchyni důležitou úlohu, ale nesmíte podcenit jeho správný výběr. Mnohé hospodyně používají pro všechna dochucení jeden jediný typ octa – kvasný lihový. Na trhu však existují pro …více»

Ocet nad zlato – tipy, triky, rady

Ocet nad zlato – tipy, triky, rady
11. 07. 2011 Domácnost
Když se řekne ocet, většina z nás se zatváří kysele až opovržlivě. Bereme ho jako normální, naprosto všední věc, která prostě patří do našich spíží stejně jako olej, sůl, cukr, mouka a další suroviny. …více»

Národní poklad – recept na Bzenecké okurky

Národní poklad – recept na Bzenecké okurky
28. 06. 2011 Škola vaření
Český národ je národem vynalézavým. Ne nadarmo se říká: zlaté české ručičky. A ty měly i naše babičky, ženy, které si dokázaly svým kuchařským uměním poradit v každé době. Jak kdysi řekl v jedné ze …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !