![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
11. 02. 2012 Škola vaření
V těchto mrazivých dnech nás nic nemůže zahřát více než voňavý punč. Když se řekne slovo punč, tak si většina z nás představí teplý míchaný nápoj. Máme punče teplé, ale i studené. Je známo velké …více»
|
![]() |
10. 02. 2012 Škola vaření
Jeden z nejkrásnějších svátků lásky den sv. Valentýna, který je patronem zamilovaných dvojic, se u nás slaví 14. února. Někteří z nás oslavují tento svátek se svými zamilovanými. Dávají si různé …více»
|
![]() |
9. 02. 2012 Škola vaření
Zázvor pochází původem z Asie. Je to nejen dobrá bylinka na různé neduhy, ale také výborné koření, které používáme při přípravě různých jídel. Zázvor můžeme pěstovat doma jako pokojovou nebo na …více»
|
![]() |
30. 01. 2012 Škola vaření
Pizza - jednoduché slůvko, pod kterým si každý z nás představí velký voňavý kruhový plát světlého chlebového těsta s plátky rajčat, sýra, šunky, ale třeba i s jinými pochutinami jako jsou olivy, …více»
|
![]() |
31. 12. 2011 Škola vaření
Klobása je jedním z nejstarších zpracovaných masných výrobků. První zmínky o klobásách se objevily přibližně 3000 let př. n. l. u obyvatel Mezopotámie, byli to Sumerové, kteří si jako první …více»
|
![]() |
31. 12. 2011 Škola vaření
Znáte papričku habanero? Že ne? Tak ji trochu představím. Je to maličká paprička, většinou oranžové nebo červené barvy, velká asi 2-6 cm. A čím je zvláštní? Patří mezi nejpálivější papriky světa. …více»
|
![]() |
10. 12. 2011 Škola vaření
Vánoce jsou nejkrásnější svátky v roce. Největší podíl na krásně provoněných Vánocích má nejen vůně jehličí, ale také napečené tradiční druhy cukroví, do kterých patří různé koření, bez kterého …více»
|
![]() |
4. 12. 2011 Škola vaření
Když se řekne řecká kuchyně, vybavíte si nejspíš čerstvý kopr nebo oregano. Řekové používají bylinky velmi často a všude, kde to jen jde. Správná řecká hospodyňka využívá všech osm základních bylinek, …více»
|
![]() |
2. 12. 2011 Škola vaření
Koření se v řecké gastronomii nepoužívá tak často jako bylinky, ale i přesto je velmi důležité. Výrazy jako gyros nebo tzatziki jsou dnes již známé snad každému, kdo se jen trochu zajímá o jídlo. …více»
|
![]() |
29. 11. 2011 Škola vaření
Pokud máte rádi perníčky, vanilkové rohlíčky, vosí hnízda, pracny a další výborné cukrovíčko, ale máte obavy, že po něm přiberete, můžete si letos udělat stejné dobrůtky a přitom nepřibrat ani deko. …více»
|
Otestujte se ve vitamínové abecedě a 14 z vás vyhraje! |
![]() |
Soutěž o granule pro kočky z řady Ownat Classic Cat. |
![]() |
Soutěž o balíčky lepidel Herkules a vstupenky do Muzea autíček. |
![]() |
Vyhrajte audioknihy podle vlastního výběru. |
![]() |
Soutěž o erotický thriller z českého podsvětí |
![]() |
Soutěžte a potěšte svou pleť jemnou péčí z Egypta. |
![]() |