![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
4. 12. 2011 Škola vaření
Když se řekne řecká kuchyně, vybavíte si nejspíš čerstvý kopr nebo oregano. Řekové používají bylinky velmi často a všude, kde to jen jde. Správná řecká hospodyňka využívá všech osm základních bylinek, …více»
|
![]() |
2. 12. 2011 Škola vaření
Koření se v řecké gastronomii nepoužívá tak často jako bylinky, ale i přesto je velmi důležité. Výrazy jako gyros nebo tzatziki jsou dnes již známé snad každému, kdo se jen trochu zajímá o jídlo. …více»
|
![]() |
29. 11. 2011 Škola vaření
Pokud máte rádi perníčky, vanilkové rohlíčky, vosí hnízda, pracny a další výborné cukrovíčko, ale máte obavy, že po něm přiberete, můžete si letos udělat stejné dobrůtky a přitom nepřibrat ani deko. …více»
|
![]() |
28. 11. 2011 Škola vaření
Oslovila vás filosofie feng-shui? V našem západním světě není snadné se jí řídit, můžeme však s její pomocí pozměnit alespoň část našeho života. U čeho začít? Co třeba u přípravy jídla... …více»
|
![]() |
25. 11. 2011 Škola vaření
Na začátku povídání se Vám chci představit - pocházím z Ukrajiny a tady v Čechách bydlím 10 let. Hodně jsem si tady četla a taky i viděla recepty na boršč, ale ujišťuji Vás, že to není ten pravý, …více»
|
![]() |
14. 11. 2011 Škola vaření
V molekulární kuchyni se připravují pokrmy ze surovin, které jsou běžně dostupné, upravují se však speciálním způsobem a tvarují do jiné podoby. Například lze z hovězího vývaru, který se ztuží …více»
|
![]() |
27. 10. 2011 Škola vaření
Vaření v páře pochází z Číny, kde je známé už tisíce let, a mnohými vědci začíná být právem považováno za trend budoucnosti. Je to jeden z vůbec nejzdravějších způsobů přípravy pokrmů, protože horká …více»
|
![]() |
3. 10. 2011 Škola vaření
Podzim nám v těchto dnech ukazuje svou vlídnější tvář a vynahrazuje tak studené a sychravé léto. Pojďte si letošní babí léto ovoněné sluncem užít grilováním. Máme pro vás několik tipů, jak si nezkazit …více»
|
![]() |
3. 10. 2011 Škola vaření
Bohužel ne každý má možnost opatřit si rybu živou a pak ji dále zpracovat. Namístě je využít dnešní poměrně bohatou nabídku velkých obchodních center, které nabízejí ryby různě zpracované. Některá …více»
|
![]() |
6. 09. 2011 Škola vaření
Možná vám přijde zvláštní, že píšu teď v létě o švestkách a švestkových receptech, ale jeden můj šéfredaktor se prostě rozhodl, že je toto téma třeba zpracovat s předstihem, nejlépe koncem července. …více»
|
Vyhrajte deník miminka Mé první roky pro uchování zásadních okamžiků. |
![]() |
Soutěž o pivovarské kvasnice Pangamin s vitamíny B odpuzující klíšťata. |
![]() |
Soutěž o roztomilé dětské spacáky od prodejen LIDL. |
![]() |
Soutěž o přípravky Naturevia pro namáhané oči a vynechávající paměť |
![]() |
SOUTĚŽ o 3 výtisky knížky Láska na všech tlapkách! |
![]() |