Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.08. 2025
Dnes má svátek Radim
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak připravit punč

Jak připravit punč
11. 02. 2012 Škola vaření
V těchto mrazivých dnech nás nic nemůže zahřát více než voňavý punč. Když se řekne slovo punč, tak si většina z nás představí teplý míchaný nápoj. Máme punče teplé, ale i studené. Je známo velké  …více»

Romantický Valentýn - přípitky

Romantický Valentýn - přípitky
10. 02. 2012 Škola vaření
Jeden z nejkrásnějších svátků lásky den sv. Valentýna, který je patronem zamilovaných dvojic, se u nás slaví 14. února. Někteří z nás oslavují tento svátek se svými zamilovanými. Dávají si různé  …více»

Zázvor - všestranná bylinka

Zázvor - všestranná bylinka
9. 02. 2012 Škola vaření
Zázvor pochází původem z Asie. Je to nejen dobrá bylinka na různé neduhy, ale také výborné koření, které používáme při přípravě různých jídel. Zázvor můžeme pěstovat doma jako pokojovou nebo na …více»

Historie pizzy

Historie pizzy
30. 01. 2012 Škola vaření
Pizza - jednoduché slůvko, pod kterým si každý z nás představí velký voňavý kruhový plát světlého chlebového těsta s plátky rajčat, sýra, šunky, ale třeba i s jinými pochutinami jako jsou olivy,  …více»

Klobása v antice i současnosti

Klobása v antice i současnosti
31. 12. 2011 Škola vaření
Klobása je jedním z nejstarších zpracovaných masných výrobků. První zmínky o klobásách se objevily přibližně 3000 let př. n. l. u obyvatel Mezopotámie, byli to Sumerové, kteří si jako první  …více»
 

Paprička habanero

Paprička habanero
31. 12. 2011 Škola vaření
Znáte papričku habanero? Že ne? Tak ji trochu představím. Je to maličká paprička, většinou oranžové nebo červené barvy, velká asi 2-6 cm. A čím je zvláštní? Patří mezi nejpálivější papriky světa.  …více»

Voňavé koření, bez kterého se neobejde žádné vánoční pečení

Voňavé koření, bez kterého se neobejde žádné vánoční pečení
10. 12. 2011 Škola vaření
Vánoce jsou nejkrásnější svátky v roce. Největší podíl na krásně provoněných Vánocích má nejen vůně jehličí, ale také napečené tradiční druhy cukroví, do kterých patří různé koření, bez kterého  …více»

Bylinky v řecké kuchyni

Bylinky v řecké kuchyni
4. 12. 2011 Škola vaření
Když se řekne řecká kuchyně, vybavíte si nejspíš čerstvý kopr nebo oregano. Řekové používají bylinky velmi často a všude, kde to jen jde. Správná řecká hospodyňka využívá všech osm základních bylinek, …více»

Koření v řecké kuchyni

Koření v řecké kuchyni
2. 12. 2011 Škola vaření
Koření se v řecké gastronomii nepoužívá tak často jako bylinky, ale i přesto je velmi důležité. Výrazy jako gyros nebo tzatziki jsou dnes již známé snad každému, kdo se jen trochu zajímá o jídlo.  …více»

Cukroví, po kterém nepřiberete

Cukroví, po kterém nepřiberete
29. 11. 2011 Škola vaření
Pokud máte rádi perníčky, vanilkové rohlíčky, vosí hnízda, pracny a další výborné cukrovíčko, ale máte obavy, že po něm přiberete, můžete si letos udělat stejné dobrůtky a přitom nepřibrat ani deko.  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !