Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Neznámé druhy pepřů

Neznámé druhy pepřů
5. 09. 2011 Škola vaření
Černý, bílý a zelený pepř patří mezi nejoblíbenější koření českých hospodyněk. Z regálů supermarketů a obchůdků s kořením ale pomrkávají mnohé další druhy, například pepř růžový nebo kayenský. V našem …více»

Tortilly

Tortilly
26. 08. 2011 Škola vaření
Tortilla je pravá kukuřičná placka, která byla dříve vyráběna jihoamerickými nebo mexickými indiánkami a už po tisíce let se vyrábí stále stejným způsobem. I dnes je tortilla oblíbený chléb  …více»

Historie a tajemný původ kávy

Historie a tajemný původ kávy
1. 08. 2011 Škola vaření
Přesně nevíme, kdy bylo tajemství rostliny kávovníku objeveno. Existují ale dva příběhy, které odhalují, jak se na zázračné účinky kávy přišlo. …více»

Tipy a rady pro skladování a konzumaci potravin v letních měsících

Tipy a rady pro skladování a konzumaci potravin v letních měsících
20. 07. 2011 Škola vaření
Léto je obdobím, které většina z nás tráví na chatách a chalupách, griluje s přáteli nebo si někde u vody dopřává dobré jídlo a pití. Jak ale zajistit, aby nám potraviny vydržely během horkých letních …více»

Speciální octy na úžasné saláty

Speciální octy na úžasné saláty
19. 07. 2011 Škola vaření
Ocet sehrává v kuchyni důležitou úlohu, ale nesmíte podcenit jeho správný výběr. Mnohé hospodyně používají pro všechna dochucení jeden jediný typ octa – kvasný lihový. Na trhu však existují pro …více»
 

Ocet nad zlato – tipy, triky, rady

Ocet nad zlato – tipy, triky, rady
11. 07. 2011 Domácnost
Když se řekne ocet, většina z nás se zatváří kysele až opovržlivě. Bereme ho jako normální, naprosto všední věc, která prostě patří do našich spíží stejně jako olej, sůl, cukr, mouka a další suroviny. …více»

Národní poklad – recept na Bzenecké okurky

Národní poklad – recept na Bzenecké okurky
28. 06. 2011 Škola vaření
Český národ je národem vynalézavým. Ne nadarmo se říká: zlaté české ručičky. A ty měly i naše babičky, ženy, které si dokázaly svým kuchařským uměním poradit v každé době. Jak kdysi řekl v jedné ze …více»

Levný ocet kazí zavařování okurek

Levný ocet kazí zavařování okurek
21. 06. 2011 Škola vaření
Nejpozději v zimě otevřete sklenici okurek, které jste v létě zavařili. Ukousnete si…a není to ono. Ve sklenici plavou šedé nebo žluté kousky. A když je ochutnáte, neozve se lahodné Křup!, protože …více»

Víte, jak udělat skutečně českou grilovačku?

Víte, jak udělat skutečně českou grilovačku?
30. 05. 2011 Škola vaření
V Americe griluje na zahradě každý. V Čechách se tento způsob přípravy jídla spojený s neformálním setkáváním s přáteli za posledních dvacet let značně rozšířil. Zkuste i vy pravou českou grilovačku. …více»

Nápoje lásky

Nápoje lásky
1. 05. 2011 Škola vaření
Po celou dobu lidské civilizace se užívaly nápoje lásky docela běžně, nad jejich významem se nikdo nepozastavoval a jednoduše se věřilo v jejich tajemnou magickou sílu vyvolat přízeň u milované osoby  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle