Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Levný ocet kazí zavařování okurek

Levný ocet kazí zavařování okurek
21. 06. 2011 Škola vaření
Nejpozději v zimě otevřete sklenici okurek, které jste v létě zavařili. Ukousnete si…a není to ono. Ve sklenici plavou šedé nebo žluté kousky. A když je ochutnáte, neozve se lahodné Křup!, protože …více»

Víte, jak udělat skutečně českou grilovačku?

Víte, jak udělat skutečně českou grilovačku?
30. 05. 2011 Škola vaření
V Americe griluje na zahradě každý. V Čechách se tento způsob přípravy jídla spojený s neformálním setkáváním s přáteli za posledních dvacet let značně rozšířil. Zkuste i vy pravou českou grilovačku. …více»

Nápoje lásky

Nápoje lásky
1. 05. 2011 Škola vaření
Po celou dobu lidské civilizace se užívaly nápoje lásky docela běžně, nad jejich významem se nikdo nepozastavoval a jednoduše se věřilo v jejich tajemnou magickou sílu vyvolat přízeň u milované osoby  …více»

Jarní zeleninové saláty

Jarní zeleninové saláty
1. 05. 2011 Škola vaření
Na jaře využijeme čerstvou zeleninu a bylinky na přípravu nejrůznějších salátů, které obohatí a zpestří náš jídelníček. Syrová zelenina obsahuje spoustu vitamínů, vlákniny a nerostných látek.  …více»

Jarní bylinky do polévek

Jarní bylinky do polévek
11. 04. 2011 Škola vaření
První jarní byliny na zahrádce pohladí duši, potěší oko a dokonce prospějí našemu zdraví. Mezi ty nejznámější, bez kterých se příprava různých polévek neobejde a které právě na jaře zpestří náš  …více»
 

Pověry a věčné otázky kolem vajec

Pověry a věčné otázky kolem vajec
1. 04. 2011 Škola vaření
Vejce jsou tradiční součástí české kuchyně. Právě pro jejich nepostradatelnost jsou však opředena množstvím mýtů a polopravd, které mohou spotřebitele od jejich konzumace odradit. Některé z těch  …více»

Příprava kávy v domácích podmínkách

Příprava kávy v domácích podmínkách
10. 03. 2011 Škola vaření
Mnoho z nás začíná den snídaní, při které nemůže chybět hrnek kávy. Jak si ranní rituál, který se většinou musí odehrát během několika málo minut, zpestřit? Pokud hledáte způsob přípravy kávy, který  …více»

Jak udělat z domácí kávy gurmánský rituál

Jak udělat z domácí kávy gurmánský rituál
8. 03. 2011 Škola vaření
Káva byla pro lidstvo objevena poměrně nedávno. V Arábii se pila již v prvním tisíciletí po Kristu, ale do Evropy se dostala díky benátským kupcům až v 15. století. V Čechách začaly kafírny – tak se …více»

Vnitřnosti jsou zdravé lahůdky, ale musíte pro ně k řezníkovi

Vnitřnosti jsou zdravé lahůdky, ale musíte pro ně k řezníkovi
6. 03. 2011 Škola vaření
Když se řekne „dršťky“, každý Čech si nejspíš vybaví jediné jídlo, které se z těchto zvířecích žaludků dá uvařit – dršťkovou polévku. A ne každý má na ni ty nejlepší vzpomínky. Ať už vinou školních  …více»

Tradiční způsoby přípravy kávy

Tradiční způsoby přípravy kávy
28. 02. 2011 Škola vaření
V arabském světě se k přípravě kávy používá džezva, což je tradiční menší kovová nebo smaltová nádoba. Pravá arabská káva se povětšinou připravuje s cukrem a kořením (kardamon, vanilka nebo skořice).  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !