Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.08. 2025
Dnes má svátek Radim
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čínský čajový obřad

Čínský čajový obřad
13. 04. 2012 Škola vaření
Možná se vám už stalo, že jste dostali jako dárek skvělý sypaný čaj, u kterého jste měli pocit, že si zaslouží něco víc, než jen zalít horkou vodou v obyčejném hrnku. Čínský čajový obřad je spíše  …více»

Oblíbené české moučníky

Oblíbené české moučníky
8. 04. 2012 Škola vaření
Jestliže nevíte, co dobrého a voňavého upéct tentokrát, tak české domácí moučníky jsou chuťově, barevně, aromaticky a tvarově nepřekonatelné. Můžete si udělat například buchtu, řez, roládu, závin,  …více»

Bábovky - oblíbené moučníky

Bábovky - oblíbené moučníky
6. 04. 2012 Škola vaření
Bábovka je druh sladkého pečiva a patří mezi nejžádanější, protože každého z nás někdy chytne mlsná a koukáme, kde je co dobrého. Bábovka je jedna z nejrychlejších a nejchutnějších a proto když  …více»

Pečivo – základní potravina

Pečivo – základní potravina
17. 03. 2012 Škola vaření
Pečivo, a zejména chléb, je důležitou potravinou pro mnoho lidí na celém světě. Obsahuje snadno využitelné sacharidy, a tudíž je významným zdrojem energie. V pečivu se tak …více»

Řekni, jaké suroviny používáš a já ti povím, jakou VODKU piješ

Řekni, jaké suroviny používáš a já ti povím, jakou VODKU piješ
13. 03. 2012 Škola vaření
Destilát je možné vyrobit z jakékoli suroviny, která obsahuje jednoduchý zkvasitelný cukr nebo škrob. Pro výrobu vodky může být použit destilát z melasy. Taková vodka má pak příjemně zaoblené, lahodné …více»
 

Jaké ovoce na ovocné víno

Jaké ovoce na ovocné víno
28. 02. 2012 Škola vaření
Ovocným vínem rozumíme nápoj vyrobený alkoholovým kvašením šťávy z ovoce, kterou je možné před kvašením upravit přídavkem vody a cukru. Pro výrobu ovocných vín můžeme použít téměř všechny druhy ovoce. …více»

Pohanka - nová dimenze ve vaší kuchyni

Pohanka - nová dimenze ve vaší kuchyni
24. 02. 2012 Škola vaření
Vyzkoušejte pohanku, méně známou surovinu využívanou nejen v české kuchyni! Pohanka se řadí mezi obiloviny. Z hlediska lidské výživy má pohanka velmi příznivé složení, proto je vyhledávána především …více»

Ovoce a plody v alkoholu

Ovoce a plody v alkoholu
24. 02. 2012 Škola vaření
Ovoce a plody v alkoholu jsou jednoduchým nápojem pro každou příležitost. Oblíbený nápoj si můžeme připravit doma sami z ingrediencí, které máme zrovna po ruce. Pro přípravu se výborně hodí sezónní  …více»

Vyznáte se v sushi?

Vyznáte se v sushi?
21. 02. 2012 Škola vaření
Kousek ryby zabalený v rýži a ovázaný řasou – prostě takové malé trojbarevné kolečko. Také si takto představujete sushi? Tak to vás možná překvapí, že sushi můžeme rozdělit na sedm základních druhů.  …více»

Jak vzniklo sushi?

Jak vzniklo sushi?
16. 02. 2012 Škola vaření
Když se řekne sushi, každý si nejspíš vybaví Japonsko. Ale tento unikátní pokrm má ve skutečnosti své kořeny v Číně. Dřív ovšem slovo sushi neoznačovalo ten samý pojem jako dnes. A příchod sushi do  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !