Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ovoce a plody v alkoholu

Ovoce a plody v alkoholu
24. 02. 2012 Škola vaření
Ovoce a plody v alkoholu jsou jednoduchým nápojem pro každou příležitost. Oblíbený nápoj si můžeme připravit doma sami z ingrediencí, které máme zrovna po ruce. Pro přípravu se výborně hodí sezónní  …více»

Vyznáte se v sushi?

Vyznáte se v sushi?
21. 02. 2012 Škola vaření
Kousek ryby zabalený v rýži a ovázaný řasou – prostě takové malé trojbarevné kolečko. Také si takto představujete sushi? Tak to vás možná překvapí, že sushi můžeme rozdělit na sedm základních druhů.  …více»

Jak vzniklo sushi?

Jak vzniklo sushi?
16. 02. 2012 Škola vaření
Když se řekne sushi, každý si nejspíš vybaví Japonsko. Ale tento unikátní pokrm má ve skutečnosti své kořeny v Číně. Dřív ovšem slovo sushi neoznačovalo ten samý pojem jako dnes. A příchod sushi do  …více»

Jak připravit punč

Jak připravit punč
11. 02. 2012 Škola vaření
V těchto mrazivých dnech nás nic nemůže zahřát více než voňavý punč. Když se řekne slovo punč, tak si většina z nás představí teplý míchaný nápoj. Máme punče teplé, ale i studené. Je známo velké  …více»

Romantický Valentýn - přípitky

Romantický Valentýn - přípitky
10. 02. 2012 Škola vaření
Jeden z nejkrásnějších svátků lásky den sv. Valentýna, který je patronem zamilovaných dvojic, se u nás slaví 14. února. Někteří z nás oslavují tento svátek se svými zamilovanými. Dávají si různé  …více»
 

Zázvor - všestranná bylinka

Zázvor - všestranná bylinka
9. 02. 2012 Škola vaření
Zázvor pochází původem z Asie. Je to nejen dobrá bylinka na různé neduhy, ale také výborné koření, které používáme při přípravě různých jídel. Zázvor můžeme pěstovat doma jako pokojovou nebo na …více»

Historie pizzy

Historie pizzy
30. 01. 2012 Škola vaření
Pizza - jednoduché slůvko, pod kterým si každý z nás představí velký voňavý kruhový plát světlého chlebového těsta s plátky rajčat, sýra, šunky, ale třeba i s jinými pochutinami jako jsou olivy,  …více»

Klobása v antice i současnosti

Klobása v antice i současnosti
31. 12. 2011 Škola vaření
Klobása je jedním z nejstarších zpracovaných masných výrobků. První zmínky o klobásách se objevily přibližně 3000 let př. n. l. u obyvatel Mezopotámie, byli to Sumerové, kteří si jako první  …více»

Paprička habanero

Paprička habanero
31. 12. 2011 Škola vaření
Znáte papričku habanero? Že ne? Tak ji trochu představím. Je to maličká paprička, většinou oranžové nebo červené barvy, velká asi 2-6 cm. A čím je zvláštní? Patří mezi nejpálivější papriky světa.  …více»

Voňavé koření, bez kterého se neobejde žádné vánoční pečení

Voňavé koření, bez kterého se neobejde žádné vánoční pečení
10. 12. 2011 Škola vaření
Vánoce jsou nejkrásnější svátky v roce. Největší podíl na krásně provoněných Vánocích má nejen vůně jehličí, ale také napečené tradiční druhy cukroví, do kterých patří různé koření, bez kterého  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle