Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Což takhle usušit si … salát?

Což takhle usušit si … salát?
1. 08. 2009 Škola vaření
Lehký, chutný, jako hlavní chod, jako příloha, na tisíc způsobů, rychlý a jednoduchý. To jsou jen některé z předností zdánlivě obyčejné zeleniny. Stačí nakrájet pár rajčat, okurku, papriku a salát. …více»

Umění stolování v Egyptě

Umění stolování v Egyptě
1. 08. 2009 Škola vaření
Egyptská kuchyně a stolování mají svoji specifickou kulturu. Podobně jako v některých zemích v oblasti Středozemního moře a Blízkého východu představuje podávání jídla tradiční rituál, který hraje …více»

Je špenát opravdu zdravý?

Je špenát opravdu zdravý?
31. 07. 2009 Škola vaření
Že je špenát a mangold skutečně zdravotní „bombou“, o tom asi nikdo nepochybuje. Málokdo však ví, že především tito dva zástupci listové zeleniny kromě vitamínů oplývají také dusičnany. …více»

Průvodce egyptskou kuchyní – pochoutky ze zeleniny, masa a ryb

Průvodce egyptskou kuchyní – pochoutky ze zeleniny, masa a ryb
28. 07. 2009 Škola vaření
Egyptská kuchyně se skládá z pokrmů typických pro celou středomořskou oblast. Tvoří ji široká škála předkrmů a množství míchaných a různě dochucovaných zeleninových salátů  …více»

Hrajeme si s lesními plody

Hrajeme si s lesními plody
27. 07. 2009 Škola vaření
Také jste jako děti vždycky plakali, když zlá macecha vyhnala Marušku do lesa pro jahody? Až vás rodina po uvaření následujících receptů znovu vyžene pro lesní plody, nemusíte jít do lesa. …více»
 

Egyptská kuchyně - Pohled do historie

Egyptská kuchyně - Pohled do historie
23. 07. 2009 Škola vaření
Díky dlouhé historii a poloze na spojnici mezi Evropou a Asií byla egyptská kuchyně silně ovlivněna arabskou a tureckou kuchyní, místy můžeme dokonce objevit i anglické či francouzské vlivy. …více»

Majonéza v létě? Proč by ne!

Majonéza v létě? Proč by ne!
15. 07. 2009 Škola vaření
V létě na nás více než kdy jindy číhá nebezpečí v podobě střevních infekcí, jejichž hlavní příčinou jsou nakažené potraviny. Není divu, protože vysoké teploty vytvářejí přímo ideální podmínky. …více»

Červená řepa v kuchyni

Červená řepa v kuchyni
21. 06. 2009 Škola vaření
Díky své dobré skladovatelnosti je řepa vynikající zimní zeleninou. Bohužel, školní kuchyně mnohé z nás naučily, že červená řepa rovná se kompot,a z mnohých z nás tak vychovaly v podstatě řeposkeptiky …více»

Červená řepa - elixír mládí

Červená řepa - elixír mládí
19. 06. 2009 Škola vaření
Červená řepa pochází ze Středomoří a naši předkové ji znali, pěstovali a jedli už ve starověku. Ovšem tehdy se k jídlu používaly především listy. Lidé je připravovali podobně jako zelí.  …více»

Jogurt – zdravá pochoutka pro každý den

Jogurt – zdravá pochoutka pro každý den
19. 06. 2009 Škola vaření
Mléčné výrobky jsou pro lidské tělo bohatým zdrojem vápníku, proteinů, riboflavinu a vitaminu B6 a B12. Už to je dostatečným podnětem, proč bychom je měli konzumovat denně.  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !