Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Co dát k ledu a jak mrazit?

Co dát k ledu a jak mrazit?
28. 09. 2009 Škola vaření
Mražení se jako způsob konzervace potravin používá už dlouhá staletí. Dříve k mražení sloužily přírodní kusy ledu, dnes již používáme moderní mrazničky. Při poklesu teploty na 4°C (chlazení) dojde …více»

Co a jak sušit?

Co a jak sušit?
25. 09. 2009 Škola vaření
Sušení je velmi starý způsob konzervování. Dodnes uspokojuje potřebu uchovávání a dostupnosti potravin bez ohledu na čas sklizně. V historii se k sušení používalo slunce, dnes přibyly moderní sušičky …více»

Co zavařovat a jak?

Co zavařovat a jak?
20. 09. 2009 Škola vaření
Zavařování je jeden ze způsobů tepelné konzervace potravin, při které se pokrm ve sklenici těsně uzavřené víčkem ohřívá krátce nad teplotu od 85°C v závislosti na zavařované potravině a doporučeném …více»

Metody domácího konzervování

Metody domácího konzervování
15. 09. 2009 Škola vaření
Pomalu se blíží podzimní a zimní období, kdy si rádi pochutnáme na domácím džemu, kompotu, zavařovaných okurkách, zamraženém nebo sušeném ovoce, které jsme si připravili v létě. Různé druhy  …více»

Kouzlo italské kuchyně

Kouzlo italské kuchyně
13. 09. 2009 Škola vaření
Italská kuchyně je považována za jednu z nejlepších na světě. Patří mezi nejoblíbenější a také nejvyhledávanější. Její kouzlo spočívá v její jednoduchosti a pestrosti. Jídla jsou vždy lahodná a chutná …více»
 

Letní míchané nápoje

Letní míchané nápoje
15. 08. 2009 Škola vaření
Se vznikem míchaných nápojů je spojeno mnoho legend a teorií, které však nejsou ničím podloženy. Míchání nápojů má své kořeny pravděpodobně už ve starověku, kdy se míchaly šťávy různých plodů.  …více»

Hrajeme si s ananasem

Hrajeme si s ananasem
11. 08. 2009 Škola vaření
Šiškovaté jablko – pineapple – tak nazvali španělští dobyvatelé toto vynikající tropické ovoce právě podle podobnosti s borovými šiškami a současně šťavnatosti, jako mají jablka.  …více»

Průvodce Egyptskou kuchyní – nápoje a dezerty

Průvodce Egyptskou kuchyní – nápoje a dezerty
9. 08. 2009 Škola vaření
Nápoje a dezerty tvoří nezanedbatelnou součást egyptské kuchyně a stolování. Bývají obvykle podávány na konci po všech stránkách velmi rozmanité hostiny, což jim ovšem nijak neubírá na chuti …více»

Na kokosových briketách můžete grilovat až třikrát déle

Na kokosových briketách můžete grilovat až třikrát déle
6. 08. 2009 Škola vaření
Letošní grilovací sezóna zaznamenala revoluční novinku v podobě kokosových grilovacích briket Kobri. Jejich přednostmi jsou zejména dlouhá doba žhnutí a jemné kokosové aroma.  …více»

Božský nápoj jménem káva

Božský nápoj jménem káva
6. 08. 2009 Škola vaření
I za tím nejmenším šálkem kávy se skrývá příběh. Začíná daleko v exotických zemích a na jeho konci je požitek pro všechny smysly, který může proměnit jakoukoliv chvíli v báječný okamžik.  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !