Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 06.06. 2025
Dnes má svátek Norbert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Božský nápoj jménem káva

Božský nápoj jménem káva
6. 08. 2009 Škola vaření
I za tím nejmenším šálkem kávy se skrývá příběh. Začíná daleko v exotických zemích a na jeho konci je požitek pro všechny smysly, který může proměnit jakoukoliv chvíli v báječný okamžik.  …více»

Pravda o tucích

Pravda o tucích
5. 08. 2009 Škola vaření
Všichni se s nimi setkáváme každý den. Máme je v oblibě, ale přitom z nich máme špatné svědomí. Většinou s nimi zacházíme intuitivně, protože neznáme jejich složení. Tuky mohou škodit, ale i pomáhat. …více»

Novinkou poslední doby je kvetoucí čaj

Novinkou poslední doby je kvetoucí čaj
5. 08. 2009 Škola vaření
Kvetoucí čaj je malé umělecké dílo, které je vyrobeno z ručně svazovaných lístků bílého či zeleného čaje. Tyto lístky v sobě ukrývají barevné květy bylinek. Nenechte se odradit prvním dojmem... …více»

Průvodce egyptskou kuchyní – národní pochoutky a speciality

Průvodce egyptskou kuchyní – národní pochoutky a speciality
4. 08. 2009 Škola vaření
Národním egyptským jídlem je Fúl - vařené hnědé boby, částečně či úplně rozemleté na kaši, zakapané citrónem s přídavkem olivového oleje a občas i česneku. Fúl může mít mnoho variant přidáním zeleniny …více»

Hrajeme si s hruškami

Hrajeme si s hruškami
3. 08. 2009 Škola vaření
V seriálu nazvaném "Hrajeme si..." vám budeme pravidelně představovat různé suroviny, hrát si s nimi a kouzlit recepty. Dozvíte se, co jste možná nevědeli, a následně popustíme uzdu své fantazii.  …více»
 

Něco málo o grilování - 1. část

Něco málo o grilování - 1. část
1. 08. 2009 Škola vaření
Jen málokteré grilování se obejde bez masa. Ke grilování je vhodné maso méně tučné, křehké (mladé), nejlépe naporcované na plátky – připravovat větší, kompaktnější kusy masa, například celé kuře. …více»

Něco málo o grilování - 2. část

Něco málo o grilování - 2. část
1. 08. 2009 Škola vaření
Grilování masa může, ale nemusí předcházet marinování, díky kterému maso nasákne kořenící směs. Jak dlouho by se mělo marinovat? To záleží na druhu – tužší maso marinujte aspoň 24 hodin. …více»

Je ho jako šafránu...

Je ho jako šafránu...
1. 08. 2009 Škola vaření
Při rozhoru s kamarádkou jsem prohlásila: To víš, galantních mužů je jak šafránu. Každý z nás již někdy toto spojení použil, ale proč se vlastně říká je ho jak šafránu? Vysvětlení je jednoduché... …více»

Což takhle usušit si … salát?

Což takhle usušit si … salát?
1. 08. 2009 Škola vaření
Lehký, chutný, jako hlavní chod, jako příloha, na tisíc způsobů, rychlý a jednoduchý. To jsou jen některé z předností zdánlivě obyčejné zeleniny. Stačí nakrájet pár rajčat, okurku, papriku a salát. …více»

Umění stolování v Egyptě

Umění stolování v Egyptě
1. 08. 2009 Škola vaření
Egyptská kuchyně a stolování mají svoji specifickou kulturu. Podobně jako v některých zemích v oblasti Středozemního moře a Blízkého východu představuje podávání jídla tradiční rituál, který hraje …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !