![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
11. 08. 2009 Škola vaření
Šiškovaté jablko – pineapple – tak nazvali španělští dobyvatelé toto vynikající tropické ovoce právě podle podobnosti s borovými šiškami a současně šťavnatosti, jako mají jablka. …více»
|
![]() |
9. 08. 2009 Škola vaření
Nápoje a dezerty tvoří nezanedbatelnou součást egyptské kuchyně a stolování. Bývají obvykle podávány na konci po všech stránkách velmi rozmanité hostiny, což jim ovšem nijak neubírá na chuti …více»
|
![]() |
6. 08. 2009 Škola vaření
Letošní grilovací sezóna zaznamenala revoluční novinku v podobě kokosových grilovacích briket Kobri. Jejich přednostmi jsou zejména dlouhá doba žhnutí a jemné kokosové aroma. …více»
|
![]() |
6. 08. 2009 Škola vaření
I za tím nejmenším šálkem kávy se skrývá příběh. Začíná daleko v exotických zemích a na jeho konci je požitek pro všechny smysly, který může proměnit jakoukoliv chvíli v báječný okamžik. …více»
|
![]() |
5. 08. 2009 Škola vaření
Všichni se s nimi setkáváme každý den. Máme je v oblibě, ale přitom z nich máme špatné svědomí. Většinou s nimi zacházíme intuitivně, protože neznáme jejich složení. Tuky mohou škodit, ale i pomáhat. …více»
|
![]() |
5. 08. 2009 Škola vaření
Kvetoucí čaj je malé umělecké dílo, které je vyrobeno z ručně svazovaných lístků bílého či zeleného čaje. Tyto lístky v sobě ukrývají barevné květy bylinek. Nenechte se odradit prvním dojmem... …více»
|
![]() |
4. 08. 2009 Škola vaření
Národním egyptským jídlem je Fúl - vařené hnědé boby, částečně či úplně rozemleté na kaši, zakapané citrónem s přídavkem olivového oleje a občas i česneku. Fúl může mít mnoho variant přidáním zeleniny …více»
|
![]() |
3. 08. 2009 Škola vaření
V seriálu nazvaném "Hrajeme si..." vám budeme pravidelně představovat různé suroviny, hrát si s nimi a kouzlit recepty. Dozvíte se, co jste možná nevědeli, a následně popustíme uzdu své fantazii. …více»
|
![]() |
1. 08. 2009 Škola vaření
Jen málokteré grilování se obejde bez masa. Ke grilování je vhodné maso méně tučné, křehké (mladé), nejlépe naporcované na plátky – připravovat větší, kompaktnější kusy masa, například celé kuře. …více»
|
![]() |
1. 08. 2009 Škola vaření
Grilování masa může, ale nemusí předcházet marinování, díky kterému maso nasákne kořenící směs. Jak dlouho by se mělo marinovat? To záleží na druhu – tužší maso marinujte aspoň 24 hodin. …více»
|
Soutěž o balíčky vlasové péče Schwarzkopf GLISS Full Hair Wonder. |
![]() |
Soutěž o příběhy nejslavnějšího medvěda - Medvídek Pú: Byl jednou jeden medvěd. |
![]() |
Vyhrajte bublifuk Kouzelná hůlka od Albi pro nikdy nekončící zábavu. |
![]() |
Soutěž o doplňky stravy Naturevia pro aktivní dovolenou. |
![]() |
Vyhrajte balíček plný ovocné radosti s kapsičkami Hamánek. |
![]() |
Soutěž o švýcarskou protivráskovou péči o pleť Revalid Extra-Firming. |
![]() |