8 rad, než se rozhodnete vyběhnout | Pampeliškový med - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! | MDŽ nebo Den matek? |
27. 04. 2009 Škola vaření
Jablko u nás patří mezi nejoblíbenější ovoce. Je důležitou součástí našeho jídelníčku. Z jablíček se také vyrábí jablečný ocet, který je právem nazýván za jednu z nejdokonalejších potravin …více»
|
5. 04. 2009 Škola vaření
Baví Vás vařit a fotografovat ? Pak právě pro Vás je tu připravena další z velikonočních soutěží. Připravili jsme pro Vás 10 výborných receptů Hellmann´s a je na Vás a Vaší fantazii, jak jídlo …více»
|
3. 04. 2009 Škola vaření
Je škoda, že kvasnice nezaujímají v naší výživě takové místo, které jim pro bohatý obsah látek potřebných našemu tělu právem patří. Jsou to zejména, kromě bílkovin, některé složky vitamínů B, …více»
|
30. 03. 2009 Škola vaření
Jak často, co a pro koho obvykle vaří české hospodyňky, kolik času jim zpravidla zabere příprava večeře, scházejí se s přáteli raději doma nebo v restauraci? …více»
|
30. 03. 2009 Škola vaření
Skopové, jehněčí a kůzlečí maso je oblíbené v mnoha zemích celého světa. Je stejně kvalitní jako telecí, je jemné, hodí se k rychlé úpravě a i ve staročeských kuchařkách najdete návod na jehněčí …více»
|
21. 03. 2009 Škola vaření
Čerstvou mrkev, řapíkatý celer, fazolové lusky i jiné druhy zeleniny očistíme, nakrájíme, uvaříme do poloměkka (zelenina by měla být spíše tužší) a ihned ponoříme do studené vody, nejlépe s ledem. …více»
|
12. 03. 2009 Škola vaření
Bulharská kuchyně je typická jídly připravovanými na oleji. Z jatečního masa se připravuje skopové a jehněčí. Často se používá drůbež a ryby. ... …více»
|
11. 03. 2009 Škola vaření
Telecí maso je maso z telat - mladých kusů tura domácího. Má jemnou, méně výraznou, příjemnou chuť. Je to maso libové a lehce stravitelné, proto bývá součástí dětské a dietní stravy. ... …více»
|
9. 03. 2009 Škola vaření
Česká kuchyně je jednou z nejuznávanějších kuchyní světa. Nechybí jí pestrost, chutnost a nutno říci, že také tučnost. Cizinci si často a rádi libují v českých pochoutkách a kuchařky či kuchaři se sn ... …více»
|
9. 03. 2009 Škola vaření
S obnovením tržního hospodářství se u nás začíná výrazně prosazovat hledisko hospodárnosti. Dosud převažuje v naší kuchyni používání nezpracovaných surovin a tím spojený velký podíl ruční práce. ... ... …více»
|