8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablečný ocet - přírodní elixír zdraví

Jablečný ocet - přírodní elixír zdraví
27. 04. 2009 Škola vaření
Jablko u nás patří mezi nejoblíbenější ovoce. Je důležitou součástí našeho jídelníčku. Z jablíček se také vyrábí jablečný ocet, který je právem nazýván za jednu z nejdokonalejších potravin …více»

Soutěžní velikonoční recepty - vařte s Chytrou Ženou

Soutěžní velikonoční recepty - vařte s Chytrou Ženou
5. 04. 2009 Škola vaření
Baví Vás vařit a fotografovat ? Pak právě pro Vás je tu připravena další z velikonočních soutěží. Připravili jsme pro Vás 10 výborných receptů Hellmann´s a je na Vás a Vaší fantazii, jak jídlo …více»

Kouzelné kvasnice

Kouzelné kvasnice
3. 04. 2009 Škola vaření
Je škoda, že kvasnice nezaujímají v naší výživě takové místo, které jim pro bohatý obsah látek potřebných našemu tělu právem patří. Jsou to zejména, kromě bílkovin, některé složky vitamínů B,  …více»

Neděle skutečně každý den

Neděle skutečně každý den
30. 03. 2009 Škola vaření
Jak často, co a pro koho obvykle vaří české hospodyňky, kolik času jim zpravidla zabere příprava večeře, scházejí se s přáteli raději doma nebo v restauraci? …více»

Maso v naší kuchyni – 4. díl, skopové, jehněčí a kůzlečí maso

Maso v naší kuchyni – 4. díl, skopové, jehněčí a kůzlečí maso
30. 03. 2009 Škola vaření
Skopové, jehněčí a kůzlečí maso je oblíbené v mnoha zemích celého světa. Je stejně kvalitní jako telecí, je jemné, hodí se k rychlé úpravě a i ve staročeských kuchařkách najdete návod na jehněčí …více»
 

Profi tipy do kuchyně

Profi tipy do kuchyně
21. 03. 2009 Škola vaření
Čerstvou mrkev, řapíkatý celer, fazolové lusky i jiné druhy zeleniny očistíme, nakrájíme, uvaříme do poloměkka (zelenina by měla být spíše tužší) a ihned ponoříme do studené vody, nejlépe s ledem. …více»

Charakter pokrmů cizí kuchyně 3

Charakter pokrmů cizí kuchyně 3
12. 03. 2009 Škola vaření
Bulharská kuchyně je typická jídly připravovanými na oleji. Z jatečního masa se připravuje skopové a jehněčí. Často se používá drůbež a ryby. ... …více»

Maso v naší kuchyni - 3. díl, telecí maso

Maso v naší kuchyni - 3. díl, telecí maso
11. 03. 2009 Škola vaření
Telecí maso je maso z telat - mladých kusů tura domácího. Má jemnou, méně výraznou, příjemnou chuť. Je to maso libové a lehce stravitelné, proto bývá součástí dětské a dietní stravy. ... …více»

Flambování – kuchařské umění, hostův labužnický zážitek

Flambování – kuchařské umění, hostův labužnický zážitek
9. 03. 2009 Škola vaření
Česká kuchyně je jednou z nejuznávanějších kuchyní světa. Nechybí jí pestrost, chutnost a nutno říci, že také tučnost. Cizinci si často a rádi libují v českých pochoutkách a kuchařky či kuchaři se sn ... …více»

Nové trendy v kuchyni - convenience produkty

Nové trendy v kuchyni - convenience produkty
9. 03. 2009 Škola vaření
S obnovením tržního hospodářství se u nás začíná výrazně prosazovat hledisko hospodárnosti. Dosud převažuje v naší kuchyni používání nezpracovaných surovin a tím spojený velký podíl ruční práce. ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !