Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 04.06. 2025
Dnes má svátek Dalibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Je špenát opravdu zdravý?

Je špenát opravdu zdravý?
31. 07. 2009 Škola vaření
Že je špenát a mangold skutečně zdravotní „bombou“, o tom asi nikdo nepochybuje. Málokdo však ví, že především tito dva zástupci listové zeleniny kromě vitamínů oplývají také dusičnany. …více»

Průvodce egyptskou kuchyní – pochoutky ze zeleniny, masa a ryb

Průvodce egyptskou kuchyní – pochoutky ze zeleniny, masa a ryb
28. 07. 2009 Škola vaření
Egyptská kuchyně se skládá z pokrmů typických pro celou středomořskou oblast. Tvoří ji široká škála předkrmů a množství míchaných a různě dochucovaných zeleninových salátů  …více»

Hrajeme si s lesními plody

Hrajeme si s lesními plody
27. 07. 2009 Škola vaření
Také jste jako děti vždycky plakali, když zlá macecha vyhnala Marušku do lesa pro jahody? Až vás rodina po uvaření následujících receptů znovu vyžene pro lesní plody, nemusíte jít do lesa. …více»

Egyptská kuchyně - Pohled do historie

Egyptská kuchyně - Pohled do historie
23. 07. 2009 Škola vaření
Díky dlouhé historii a poloze na spojnici mezi Evropou a Asií byla egyptská kuchyně silně ovlivněna arabskou a tureckou kuchyní, místy můžeme dokonce objevit i anglické či francouzské vlivy. …více»

Majonéza v létě? Proč by ne!

Majonéza v létě? Proč by ne!
15. 07. 2009 Škola vaření
V létě na nás více než kdy jindy číhá nebezpečí v podobě střevních infekcí, jejichž hlavní příčinou jsou nakažené potraviny. Není divu, protože vysoké teploty vytvářejí přímo ideální podmínky. …více»
 

Červená řepa v kuchyni

Červená řepa v kuchyni
21. 06. 2009 Škola vaření
Díky své dobré skladovatelnosti je řepa vynikající zimní zeleninou. Bohužel, školní kuchyně mnohé z nás naučily, že červená řepa rovná se kompot,a z mnohých z nás tak vychovaly v podstatě řeposkeptiky …více»

Červená řepa - elixír mládí

Červená řepa - elixír mládí
19. 06. 2009 Škola vaření
Červená řepa pochází ze Středomoří a naši předkové ji znali, pěstovali a jedli už ve starověku. Ovšem tehdy se k jídlu používaly především listy. Lidé je připravovali podobně jako zelí.  …více»

Jogurt – zdravá pochoutka pro každý den

Jogurt – zdravá pochoutka pro každý den
19. 06. 2009 Škola vaření
Mléčné výrobky jsou pro lidské tělo bohatým zdrojem vápníku, proteinů, riboflavinu a vitaminu B6 a B12. Už to je dostatečným podnětem, proč bychom je měli konzumovat denně.  …více»

Bylinky a koření

Bylinky a koření
17. 06. 2009 Škola vaření
V dávných dobách se o nich říkalo, že jsou „přátelé lékařů a komplimenty kuchařů". Mívaly dobrodružnou minulost a byly vyvažovány zlatem. Ale co se dnes o nich vlastně ví?  …více»

Což takhle dát si salát?

Což takhle dát si salát?
16. 06. 2009 Škola vaření
Snad každý ví, že ovoce a zelenina obsahuje spoustu látek, které jsou velice prospěšné lidskému zdraví. Čím nám ovoce se zeleninou vlastně prospívají? Díky vitaminům posilují obranyschopnost organizmu …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !