Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Srnčí játra po pytlácku

fotka Srnčí játra po pytlácku
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 30

Použité suroviny receptu Srnčí játra po pytlácku:

1 celá srnčí játra  |  mléko podle potřeby  | 1 lžíce sádla  | 3 mladé cibulky s natí  | 200 g anglické slaniny  | špetka soli a pepře  |  ostrý kečup a sladké paprika podle chuti

Postup přípravy receptu Srnčí játra po pytlácku:

Játra dáme na 2 hodiny odmočit do mléka, poté je umyjeme, odblaníme a nakrájíme na kousky.
Na pánvi rozehřejeme sádlo, mezitím si na kousky nasekáme cibulku a anglickou slaninu, které na sádle lehce opečeme dorůžova. Ke směsi přidáme kečup a chvíli dusíme.
Přidáme játra. Opepříme je a lehce posypeme mletou paprikou. Po orestování přiklopíme a 20 minut dusíme. Občas promícháme, solíme až nakonec.


Fotky receptu Srnčí játra po pytlácku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Srnčí játra po pytlácku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles