Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 11.10. 2024
Dnes má svátek Andrej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Štika nadívaná houbami

fotka Štika nadívaná houbami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Štika nadívaná houbami:

1 štika  | 50 g slaniny  | 100 g másla  |  česnek  |  majoránka  |  sůl  |  kousek másla  | 120 g sušených hub  | 1 vejce uvařené natvrdo

Postup přípravy receptu Štika nadívaná houbami:

Štičí hřbet prošpikujeme slaninou, do břišní dutiny vložíme houbovou směs. (Houby namočíme na 2 hodiny do studené vody, nakrájíme na kousky a podusíme. Směs podušených hub okořeníme česnekem, špetkou majoránky, kouskem másla a přidáme na malé kousky nakrájené natvrdo vařené vejce.) Štiku zavážeme a dáme péct do předem vyhřáté trouby. Při pečení potíráme máslem.


Fotky receptu Štika nadívaná houbami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Štika nadívaná houbami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Stříbrňáky