Použité suroviny receptu Svatojakubské mušle se zeleným chřestem:
250 g zelený chřest
| 500 g mušle svatého Jakuba bez lastur
| balzamikový ocet
| olivový olej, sůl
Postup přípravy receptu Svatojakubské mušle se zeleným chřestem:
Rozpalte gril na nejvyšší stupeň. Chřest pokapejte kvalitním olivovým olejem s ovocným nádechem a vložte na gril. Svatojakubské mušle vyjmuté z lastury zlehka osolte a opepřete a grilujte z každé strany asi minutu. Chřest grilujte zhruba pět minut, začněte tedy nejdříve s ním a pak teprve přidejte mušle. Na talíři dolaďte chuť balzamikovým octem a olivovým olejem.
Fotky receptu Svatojakubské mušle se zeleným chřestem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!