Vložil: | delli |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 110 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 15 |
|
|
Použité suroviny receptu Svíčková z jelena:
500 g jeleního masa
| 1 cibule
| půl celeru
| 4 mrkve
| 3 třední petržele
| 5 pepřů,
| 6 jalovců
| 2 bobkové listy
| 6 kuliček nového koření
| mouka
| mléko
| celá smetana
| 2 lžičky hořčice
Postup přípravy receptu Svíčková z jelena:
Na Cibulce si zpěníme na kostičky nakrájenou kořenovou zeleninu. Maso osolíme, prošpikujeme slaninou (já ho nešpikovala), oprančíme. Až je maso zatažené zalijeme vodou a přidáme koření a necháme 30 min. vařit, pak necháme vychladnout a dáme přes noc do lednice odležet. Na druhý den maso společně ze zeleninou dusíme do měkka, maso pak vyjmeme a zeleninu promixujeme nebo propasírujeme. Pak přidáme záklechtku (mouka v mléku), 1 smetanu, 2 lžičky hořčice.
Fotky receptu Svíčková z jelena:
Fotky vložil: jessynka,piskotik,MichelePrg,BADAČA,alenab